Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nella15228 Krasne napisany Tvoj komentik a test nadherny, az mi zas slzy vybehli...Dnes tusim mam placlivy den, same tehulky okolo mna, tesim sa neskutocne s Tebou, ze takto necakane si si nasla //...Co sa tyka toho, ze Ti je zle, tak ja som tiez mavala hrozne stavy, vzdy rano som musela ist ako prve do kuchyne dat si aspon 1-2 suche wafle a napit sa, lebo by som inak asi vracala od hladu...Aj ked behom dna som mavala nechutenstvo, iny den zas som isla "zozrat" aj slona od hladu...No potom mi samozrejme bolo zle ako psovi, ze som tolko do seba nahrnula...Takze som si zvykla jest pomenej a castejsie...Aj ked som nemala chut jest obcas vobec, no kvoli babätku som musela...No musis si najst svoj system, aby Ti nebolo tak zle..A verim, ze ked skoncis prvy trimester, nevolnosti pominu, uvidis...Kazda zena to ma inak, niektorym to trva az do polky, ci do konca tehulkovania...No daj nam potom vediet, ako si dopadla u Dr....Ak si mala poslednu MS 25.12., tak teraz uz budes zacinat 3 mesiac tehu...Ja som mala poslednu MS 28.12., no bolo to pred 2 rokmi 😉....No uzivaj vsetko, aj ked zaludok Ti plava ako sa mu zachce 🤰😘
@luta13 dakujem velmi pekne za povzbudenie 😍 Teším sa velmi uz nech je pondelok stale si myslím ze sa mi to len sniva vsetko lebo naozaj každý mesiac take sklamanie teraz sa bratrancovy narodil syn bývalé spolužiačky jedna mala termín v piatok ďalšia je v 4. A este jedna v 2. Tak som mala strasne depky ze toto snáď neni možné a ja uz som mala babo v brušku ❤️ Ale musim nieco povedať mozno Vám to príde smiešne ale vravela som mojej babke o tom ze sa nam nedari a on mi na začiatku januára dala sošku z frantiskovich lazni neviem ci to poznáte ze ked chytíte sošku za pipika ostanete tehotné tak mozno mi to priniesla moja babka ❤️
@nella15228 uz aby nam niekto daroval sošku 🙂 blahozelaaaam
@nella15228 o Frantiskovej soske som nepocula, no mozno aj to Ti prinieslo stastie...Ale ja by som aj tak dakovala najviac Bohu, ak v Neho veris...ja v Neho verim a moj druhy syn bol doslovne vymodleny z Neba od Boha...A samozrejme, ze som bola taka zufala ako Ty, lebo vsade okolo sa to hmyrilo tehulkami, babätkami atd...Ked mi zacali tikat biolgicke hodiny mala som 20 rokov. ale ak by som bola otehotnela v 18-19-tke, bolo by mi to jedno, bola by som rovnako stastna...Lenze od tych 20 rokov silnela moja tuzba a preplakala som vela dni...Partner ziadny vhodny na zivot v buducnosti...Potom sa objavil moj terajsi manzel a tak som ho "trosku" pritlacila k muru, ze chcem dieta...A ubehlo mu...Druheho syna som si musela tiez u neho vyplakat a vyprosit, lebo on "este" nechcel 🙂...No uzivaj tehu a bud stastna, ze mas dobreho muzicka pri sebe 😉
@nella15228 čitala som o tej soške len kde ju zohnat.
Baby kedy po ovu ste testovali kolko dni? Ci ste cakali az ns menze
Dakujem
@butterfly333 ako sa vola?mi tu v TT mame take 2 obchodiky a predavaju tam take nejake sosky....
@luta13 ja si aj myslím ze po toľkých sklamaniach, slzách sa uz nadomnou asi zľutoval. Ja mam tiez 21 a priateľ ma 26 a skor to bolo z jeho strany viac a tym ze bol sklamaný on o to viac som bola ja ked som videla ako velmi bábätko chce a to som si uz hovorila ze nic koniec januára idem k dr pre nejaké tabletky ako je Clostil a nakoniec to vyšlo.. Tiez si myslím ze to ze dnešná doba nieje vhodná a neviem co, ved ta pred tym nebola o nic moc lepšia si myslím ked sú dvaja ľudia schopný zvládne sa vsetko.. Naozaj stale sa ukludnujem z toho aka som v strese ze by som od radosti skákala plakala a vsetko do kopy ale držím sa aby bolo aj babo v klude..
@butterfly333 sošku zoženies vo frantiskovich laznach tato soška ma uz skoro 30 rokov vraj tam bola moja teta lebo nemohla tiez otehotnieť a odtiaľ doniesla tie sošky nemam ju pri sebe ak budem doma odfotím ti ju 🤗
@kotatko1232 je to soška františkanskeho chlapca s rybou.
@butterfly333 takéto nieco je aj na cervenom kameni

@226veronika to bolo tebe 🙂 gratulka
@ikonica 🙂 ďakujem veľmi pekne 🙂 ❤
@226veronika super gratulujem a prajem nech je celé tehu v poriadku
Dievky..to som uz mala davnejsie cca 3-4 dni dozadu..
V noci ma bolelo podbrusko -tlaky a az take pichanie do krizov .nie moc iba sem tam
@kotatko1232 utekaj kupit test ;)
@ikonica preco mam az utekat? 🙂
mala spi a som sama doma...nemozem ☹
@nella15228
@butterfly333
@kotatko1232 Socha malého nahého chlapce Františka je jedním ze symbolů Františkových Lázní. Podle legendy, která se k soše dítěte sedícího na kouli s rybou v ruce váže, otěhotní každá žena, která si na ni sáhne. František má totiž představovat nejmocnější ze zdejších léčebných zdrojů, který pomáhá mimo jiné v léčbě ženské sterility a dalších gynekologických potíží.
@kotatko1232 no aby nas tu zasa nenatahovala pol mesiaca :D:D:D aj seba ;)
@ikonica taak v stredu by uz nemala dojst MS tak asi vtedy spravim tehot. test a v pondelok Ovu test 🙂 ci tam bude nieco
@luta13 waw
@butterfly333 musis si asi zajst do Frantiskovych lazni sama s muzikom osobne - no mala by si odreagovanie od stereotypu a spojila prijemne s uzitocnym 😉...A verim tomu, ze v okoli tohto miesta by si nasla aj obchodik so suvenirmi, kde by si si sosku kupila na pamiatku, ak by ju tam mali 😀
@kotatko1232 to som nasla cez google 😉...No verim, ze Tebe soska uz nebude treba, kedze Ty uz asi si tehulka 🙏🤰😘
@luta13 V kutiku duše verim,že to je pravda..
že konečne sa podarilo...a moja mala princeznička bude mat Surodenca 🙂 a ja🤰💃
@226veronika Gratulujem este raz a prajem krasne a zdrave tehulkovanie 😉
@kotatko1232 Ty si mi teraz poslala ❤, ci mylim sa?

@vilma30 Veris mi, ze placem od stastia s Tebou teraz?...Vazne, pozrela som na tu malicku fazulku na Tvoje fotke a slzy mi tecu...Velmi sa tesim s Tebou, ze "dusik" ma uz aj bijuce ❤...Je to nadherny pocit 😉...No uzivaj tehulkovanie a ked budes mat fotecku aj s väcsim babätkom, kludne hod sem, potesime sa 😘