Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@salsalady Urcite bude vsetko v poriadku 🙂 Kym necitime pohyby, musime sa spolahnut na to, ze vsetko dobre dopadne 🙂 Mne zas pride nerealne, aby mal niekto tehotenske brusko v 12tt. Ved babatko ma tak do 6cm. V tom tyzdni je to skor nafuknute ako tehotenske brusko 🙂 Drzim palce na zajtra!
@peppermint Dakujem este raz určite sa ozvem ;)
@salsalady nie je za čo, na to sme tu, aby sme sa podporovali a podržali, poradili, kto má skúsenosti atď... 🙂 ty hlavne nemysli na zlé veci a mysli na drobčeka v brušku, ako pekne rastie a dočkáš sa aj tehu bruška, potom len budeš nadávať, ako ťa kríže bolia 😀 nemyslím to v zlom 😉 ale samozrejme, kvôli maličkým prekonáme všetko...
@68iva tak ako? 🙂 pokracuje dusik?
@luta13 ahoj poklad.vrlmi pekne dakujem za povzbudive slova.mat babatko vlastne je moj sen od 17tich takze mu znesiem aj modre z neba.zatial mam len dve krsnatka ale aj tie lubim nadovsetko.zajtra idem na krv takze uz len cakat na dobre spravy potvrdene lekarkou🙂)
Žienky čo je s @patkaamirko?Dlho som ju tu nezahliadla
@nivea777 Ahoj,tebe sa to ako šuchlo,zachvilu aj rodiť budeš)si pamatam ešte keď si testiky pridavala)
@olylili riadne brušeno😱
@suesue1983 to mas dobru pamat :D bolo to este v starej diskusii,neviem ako sa volala uz a bola som dost soknuta :D bol to pondelok 25.7 :D
@suesue1983 neviem tiež som ju sem dlho nevidela
@olylili Dufam že je v poriadku
@suesue1983 hádam áno keď bola naposledy na vyšetrení bolo všetko ok
@marsellinpir ja nie
@marsellinpir nie
@marsellinpir ale ja tam nieco vidim 🙏 drzim palce
@klarini17 to som len skusala. Dnes mala dojst mrcha a nic

@salsalady buď rada že ti nič nie je ja som sa vytrapila a teraz sa pasujem s bruchom cítim sa ako pred pôrodom fucim panva má boli a to som len v polke 😨 všetko bude v poriadku uvidíš