Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava no ved jasne on to neodhali to uz ho poznam 🙂 no drzim palce aby to aj vam vyslo cim skor 🙂
@liliputka23 dakujem, napodobne ❤ daj vediet potom co a ako
@trblietava jasne dam vediet ..
Ešte sa spýtam. Merala som si len tak zo zvedavosti ráno bazalnu ( inak si nemeram) a mám 37,1 a keď si stlacim bradavku tak mi vyteka malinká kvapocka niečoho bieleho. Má to súvis s tehotenstvom?
@karmela ano posnazili sme sa 🙂 ovu testy mi uz dosli, a dala som si zavazok, ze uz minimalne tyzden si dam pokoj s tycinkami :D takze cakam na menzes. Chodim kazde rano na rehabilitacie, mam tam v budove aj gyndu, tak zajtra rano za nou skocim nech mi da vyvolavacku alebo co. Pokial viem tak ak som teho menzes nepride ani po vyvolavacke, a ak som nahodou fakt pred dvoma dnami ovulovala, a nahodou sa oplodnilo vajicko tak to dufam neublizi nicomu. Spytam sa jej.
@misscelaneous vyvolavačka len pomôže v zahnezdeniu neublíži
Tak dnes prisla sviňucha 😀 🙄 snazime sa dalej. Dakujem za podporu babenkam a tie co tehulkujete, prajem aby vsetko islo super a dockali ste sa svojich lásočiek 😉 ❤
@monikasel ahoj mne tiez tiekli a tak som zistila ze som asi tehotna aj test som si urobila o 5 dni skor ako mala prist mrcha 😊
@misscelaneous tak ked si teraz mala ovulaciu tak ms príde až o 14 dni najbližšie moja snáď sa aj zadarilo a uz nepríde hmmm..
@misscelaneous Koľko ti mešká ms?
@meli8412 tazko povedat. mavam 40-45 dnove cykly, niekedy raz dvakrat rocne sa postasti aj 28 🙂 dnes som 45 den. no mala som tri dni dozadu pozitivny ovu test.
@simuska99 na tej druhej sa čosi črtá

@liliputka23 mozno vydrzis, ak ta nepredbehne a neodhali to skor aj to je mozne 😀 aj moj muz ma narodky v aprili tak tiez som premyslala zeby to bol pekny darcek, ale ja zatial nie som tehu, ale nie vzdy sa da vsetko naplanovat 😉