Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava ahoooj🙂 a tak pohode da sa🙂 cakam necakam mrchu 5.3 tak som zvedava ci clostyl bol ucinny a ty?🙂
@misscelaneous A tehu test si robila?
@meli8412 ano, o par stran skor som davala obrazok. Podla mna falosne pozitivny, lebo odvtedy mi vychadzaju vsetky negativne iba s kanalikmi, ktore sa ale nesfarbuju. Clearblue digital negativny. Jedine co som mala pozitivne bol ten ovu test aj to len jeden den, druhy diskutabilny 🙂
babule vestili ste si niektora kolko deti budete mat a ake pohlavie za pomoci obrucky a nitky?
@suesue1983 Ahoj moja, Ďakujem, že na mňa myslíš, si zlatá 🙂
V posledm.čase som strasne unavená a len ležím poobede a keď sa podarí tak zdriemnem.Dnes som bola u midwife, ďalšiu schôdzu mám po 25tt
Len som znepokojena, a to veľmi sa mám zle svedomie 😢 Mám nejakú menšiu infekciu v močových cestách a užívam antibiotiká.Mám strašne zlý pocit, že miminu ublížim.. ☹
A čo ty ? Alo sa máš ?
@patkaamirko pfuuuu to som si vydychla ze si ok.. uz som sa bala... neboj tie antibiotika asi vybrali, tak aby babu neublizili... horsie by asi bolo nechat ten zapal rozmahat sa.... skore uzdravenie prajem 😉
@ikonica áno mne prvé dva trhu sedia podľa toho by malo byť ešte jedno
Ahoj mali ste po vyvolavacke spinenie a zvysenu teplotu ?
@patkaamirko Ahoj no tak super že ste v poriadku som pevne verila ze to tak je) A s tymi atb si nerob starosti,keď musiš tak musiš.Moja sesternica tiež žije v Uk a tiež mala dakeho bacila v tehu a všetko dobre dopadlo malý je zdravý ako buk)My fajn už sa neviem dočkať ďaľšej poradne)ale to až 8.3 tak dufam bude všetko ok a hadam by už mohlo byť vidieť pohlavie.)
@patkaamirko A oddychuj pokiaľ sa da veď čo,plne ťa chapem ja tiež s odretou hubou neviem dočkať večera)))
Vsetko bolo v poriadku dnes som bola u gynekologa ..uz mam dva tyzdne po vyvolavacke ..mam zavrate je mi na odpadnutie ..len neviem preco mam teplotu 37,5 uz druhy den
@patkaamirko ak ti môžem poradiť. Ja chodím aj k čínskemu. Keď ti už dali atb,tak keď doberies, neviem aké tam majú bylinky, ale potom je dobré piť fenikel so slezom kvetom. Musím pozrieť, či sa to môže v tehotenstve. Lebo atb spravia taký chlad v tele. A toto zohrieva. A keď nie, tak ja si objednavam z justu, stojí to síce 43 eur, ale je to super. Ja som mala viackrát ten zápal. Je to brusnicovy výťažok a je dobrý aj v tehotenstve. Vydrží mesiac. Prečistí močové cesty ja si to dávam raz za štyri mesiace takú kúru.

@luta13 dakujem.moja pekne no ja by som rada dievcatko moj ma dvoch chlapcov z prveho manzelstva☺ale je jedno hlavne nech je to v poriadku a zdravucke☺uz ked sa zadarilo