icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
21. feb 2017

@luta13 dakujem.moja pekne no ja by som rada dievcatko moj ma dvoch chlapcov z prveho manzelstva☺ale je jedno hlavne nech je to v poriadku a zdravucke☺uz ked sa zadarilo

miriamn76
21. feb 2017

@cvikla12 dakujem pekne☺

paja003
21. feb 2017

@salsalady krása !!! 🙂 blahoželám k vytúženému obrázku na ultrazvuku... ako dlho trvalo, kým to vyšlo?

domci1203
21. feb 2017

@trblietava ahoooj🙂 a tak pohode da sa🙂 cakam necakam mrchu 5.3 tak som zvedava ci clostyl bol ucinny a ty?🙂

domci1203
21. feb 2017

@nivea777 a tak to mas fajn aspon po porode nemusis vela zhadzovat🙂 ja mam teraz 59-60 kg snazim sa to regulovat a zatial klop klop dari sa:D

nivea777
21. feb 2017

@domci1203 dam ti vediet pred porodom kolko budem mat :D ale nejak sa to uz rozbieha,som fakt zvedava,kamoska pribrala 40kg a to uz bolo trochu moc,ale zhodila uz 30.babo ma 9 mesiacov

meli8412
21. feb 2017

@misscelaneous A tehu test si robila?

salsalady
21. feb 2017

@paja003 No nám sa podarilo na prvýkrát. Tak sme sa velmi tešili.

misscelaneous
21. feb 2017

@meli8412 ano, o par stran skor som davala obrazok. Podla mna falosne pozitivny, lebo odvtedy mi vychadzaju vsetky negativne iba s kanalikmi, ktore sa ale nesfarbuju. Clearblue digital negativny. Jedine co som mala pozitivne bol ten ovu test aj to len jeden den, druhy diskutabilny 🙂

ikonica
21. feb 2017

babule vestili ste si niektora kolko deti budete mat a ake pohlavie za pomoci obrucky a nitky?

patkaamirko
21. feb 2017

@suesue1983 Ahoj moja, Ďakujem, že na mňa myslíš, si zlatá 🙂
V posledm.čase som strasne unavená a len ležím poobede a keď sa podarí tak zdriemnem.Dnes som bola u midwife, ďalšiu schôdzu mám po 25tt
Len som znepokojena, a to veľmi sa mám zle svedomie 😢 Mám nejakú menšiu infekciu v močových cestách a užívam antibiotiká.Mám strašne zlý pocit, že miminu ublížim.. ☹
A čo ty ? Alo sa máš ?

ikonica
21. feb 2017

@patkaamirko pfuuuu to som si vydychla ze si ok.. uz som sa bala... neboj tie antibiotika asi vybrali, tak aby babu neublizili... horsie by asi bolo nechat ten zapal rozmahat sa.... skore uzdravenie prajem 😉

bluebell0412
21. feb 2017

@ikonica áno mne prvé dva trhu sedia podľa toho by malo byť ešte jedno

00medved
21. feb 2017

Ahoj mali ste po vyvolavacke spinenie a zvysenu teplotu ?

olylili
21. feb 2017

@00medved nikdy a to som ju mala X-krát ...Máš ju prvýkrát?

00medved
21. feb 2017

@ikonica ahoj ja som si vyvestila s ihlou a niktou ..vyslo mi tri deti ..ale neviem kedy budu ked mam 30 a spriatelom sa cakame uz tri roky

00medved
21. feb 2017

@olylili nemam ju prvy krat dostavam agolutin skoro kazdy druhy mesiac ..a toto sa mi este neatalo

suesue1983
21. feb 2017

@patkaamirko Ahoj no tak super že ste v poriadku som pevne verila ze to tak je) A s tymi atb si nerob starosti,keď musiš tak musiš.Moja sesternica tiež žije v Uk a tiež mala dakeho bacila v tehu a všetko dobre dopadlo malý je zdravý ako buk)My fajn už sa neviem dočkať ďaľšej poradne)ale to až 8.3 tak dufam bude všetko ok a hadam by už mohlo byť vidieť pohlavie.)

suesue1983
21. feb 2017

@patkaamirko A oddychuj pokiaľ sa da veď čo,plne ťa chapem ja tiež s odretou hubou neviem dočkať večera)))

olylili
21. feb 2017

@00medved a usg bolo všetko ok? Žiadny zápal cysta nič?

adria88
21. feb 2017

@00medved ahoj a to ak si veštila? je na tom niečo pravdy, že to vyjde? 😲 iba tak zo zvedavosti sa pýtam

lela123
21. feb 2017

@simuska99 podľa mňa je to kanalik☹

00medved
21. feb 2017

Vsetko bolo v poriadku dnes som bola u gynekologa ..uz mam dva tyzdne po vyvolavacke ..mam zavrate je mi na odpadnutie ..len neviem preco mam teplotu 37,5 uz druhy den

lela123
21. feb 2017

@ikonica ja áno, aj druhým, vždy mi vyšla pravda

00medved
21. feb 2017

@adria88 ...to este moja baka tak vestila s ihlou ...to je to iste ako s obruckou len sa na nitku navlecie ihla ...a zatial kazdemu to vyslo ..aj pocet deti aj ci to bude dievca chlapec

lela123
21. feb 2017

@patkaamirko ak ti môžem poradiť. Ja chodím aj k čínskemu. Keď ti už dali atb,tak keď doberies, neviem aké tam majú bylinky, ale potom je dobré piť fenikel so slezom kvetom. Musím pozrieť, či sa to môže v tehotenstve. Lebo atb spravia taký chlad v tele. A toto zohrieva. A keď nie, tak ja si objednavam z justu, stojí to síce 43 eur, ale je to super. Ja som mala viackrát ten zápal. Je to brusnicovy výťažok a je dobrý aj v tehotenstve. Vydrží mesiac. Prečistí močové cesty ja si to dávam raz za štyri mesiace takú kúru.

olylili
21. feb 2017

@00medved tehotná nemôžeš byť?

00medved
21. feb 2017

@olylili robila som si test vcera ..negativny... menstruacia mi naposledy skoncila pred vianocami ..jedine ze by mi ta vyvolavacka spustila ovulaciu ..uplne malo som spinila teraz uz nemusim mat ani intimku

olylili
21. feb 2017

@00medved fu môže byť zvykneš špiniť pri ovulke?

00medved
21. feb 2017

@olylili nie ja som este nespinila nikdy a tu ovulaciu ani neviem kedy mam nijak to nepocitujem