Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko fenikel v tvojím prípade veľmi nie. Ale ten brusnicovy nápoj by som ti odporučila. Treba odľahčiť obličky. Nezatazovat. Ja som na toto kapala minulý rok, preto som taká premudrela 😀.Preto som aj oddialila tehotenstvo. Tak ak ti budem môcť s niečím poradiť, tak rada. Drž sa a neboj určite dali také atb, čo môžeš 🙂
ide mi o to, ci sa pocitaju len tie deticky, ktore sa naozaj narodili alebo aj tie anjelikovske?
@ikonica toto pokiaľ viem sa nevzťahuje na anjelikov
@bluebell0412 to by bolo super... 🙂)))
@miriamn76 a kedy cakas?ako dlho ste sa snazili?blahozelam a nech to dotiahnete do uspesneho konca🤰🙂❤
@sagittka Aj mne prisla v noci 🙂 mna to uz aj potesilo, lebo meskala uz moc 🙂
Ahojte baby nemáte niektorá gynekológa v Bratislave? Chcela by som prestúpiť a netusim kam 😔
@trblietava dam dnes foto 🙂 idem robiť testik..tak uvidíme :(
@slnecnica333 malo by to byt okolo 20 oktobra som len na zaciatku ale verim ze teraz dojdeme az do stastneho konca. Mala som dva krat MA naposledy v 34-och odvtedy nic a pozor sme nedavali. A pred rokom a pol uz mi to nedalo tak sme sa zacali snazit intenzivne. Robila som ovul testy davali si kde co co som precitala ze by mohlo pomoct. Uz som si myslela ze som neplodna☺. Nakoniec som si teraz v decembri kupila gel conceive plus na podporu otehotnenia a snim sa konecne zadarilo. Tak tfuj tfuj tfuj aby bolo vsetko ok☺
@luta13 neviem, prečo máš pocit, že si tehu neužívam a nie som pozitívna, ale to je riziko virtuálnej diskusie, kde veľa vecí vyznie inak ako su myslené. Väčšina tehuliek čo poznám, sa cíti niekedy ako malý sud, vrátane mna, aj keď sa na bábätko tešime najviac na svete 🙂. Predsa, stále sme len ženy 😀.
@alilka tento testik mi robil 2x kanalik .kup si Lady Max
ten je naj....
Baby ked ste si podla ovu testu potvrdzovali tehu ciarky ste mali rovnake?
@kotatko1232 mám doma aj dr Max ale ten som chytila dnes ako prvý 😊😊

@nivea777 jemine ze 40kg. Uff tak to mala co robit chuda. A tak su to zase prijemne kila hore ale 40kg uz je moc tedy.