Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domci1203 ahoj, tak dufam ze nepride vobec, silno drzim palce 😉 ja sa nemam dobre...bola som dnes u doktorky a na ultrazvuku zistila ze nemam ovulaciu...1.odber hormon.vysledky zatial dobre, dnes mi brali 2.odber...ach 😔 vypisala muzovi listok na spermiogram tak dufam bude mat aspon on dobre spravy 🙏
@68iva som zvedavaaaa , drzim palceky
@nella15228 ahoj, z ktorej časti BA si? ja som Nové mesto a chodím na Tehelnú k Sedláčikovej... tiež som prestupovala a som spokojná... no platila som 20€ registračný poplatok, pretože moja adresa nespadá pod ňu...
@68iva aha az teraz som si vaimla testik, no krasne // ukazkove 😍 blahozelaaam a vela zdravicka
@trblietava ďakujem krásne 🙂
Fuha uz mi stho jebe
@karmela tak idem od gyndu, mam syndrom polycistickych vajecnikov. Sranda ze moj uplne prvy gynekolog to zistil, dalsi povedal ze ho nemam, odisiel do dochodku a ta co ho nahradila povedala ze mam vajecniky ciste a dnes ju zastupoval iny lekar a ten mi povedal ze mam pcos. Kazdopadne, tehotenstvo tam nie je, nizka vystelka maternice tak ak by sa aj vajicko oplodnilo nema sa kde uhniezdit.
@karmela a pichol vyvolavacku, tak do 10 dni dostanem.
@misscelaneous ako na to prisli? Z krvnych testov?
@misscelaneous táto diagnóza môže vytvárať slabo pozitívne teho. testy

@68iva ja si to tiez stale vravim a urcite aj bude vsetko tak ako ma☺