icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
22. feb 2017

@misscelaneous a dal ti nato nejaké lieky moja? Na pco je vraj dobrý ten inofolic

misscelaneous
22. feb 2017

@trblietava urobil mi sono, no na potvrdenie budem musiet absolvovat nejake hormonalne testy. Povedal, ze to nemoze takto potvrdit, lebo sono nie je jediny diagnosticky nastroj k pco.

misscelaneous
22. feb 2017

@olylili je to mozne. Uz som googlila a spominalo sa to kde tu, tak uz ozaj nemusim testovat 🙂

misscelaneous
22. feb 2017

@karmela nedal, bol len zastupujuci, mam to riesit s mojou ked budem po menstruacii. A mam schudnut :D k inofolicu sa vyjadril, ze ked chcem tak ho mozem dalej brat, no podla neho to nie je liek. A este ze mi prebehla ovulacia tento cyklus, videl tam aj ten folikul medzi tymi ostatnymi, ale ze ak sa aj vajicko oplodnilo, mam tak nizku vystelku (6 mm) ze sa nebude mat kde uhniezdit a na menstruaciu by som vraj este dlho cakala. Tak terz vlastne neviem, ci vrazat prachy do inofolicu alebo sa an to vykaslat. Mozno som vdaka inofolicu aj tento mesiac ovulovala. Ach jaaaaaaj :(

misscelaneous
22. feb 2017

@karmela aha, a pytal sa ma na duphaston(brala som august september oktober) Kazdopadne sa vyjadril, ze jeho postupy su ine ako u mojej lekarky, mam to riesit s nou.

liliputka23
22. feb 2017

Vidite nieco?

nivea777
22. feb 2017

@liliputka23 ano vidim,kanalik

alilka
22. feb 2017

@nivea777 ty si vždy tak pravdovravna 😁😂😂 rada čitam tie tvoje "neúprosne" komenty 😉😁 na mojom vidíš čo?😁

nivea777
22. feb 2017

@alilka ja som neni moc dobra povzbudzovacka,poviem pravdu... naco davat nadeje.. na tej druhej foto pekne vidno ze to je tenke a bez farby..tvoj som si nevsimla..

alilka
22. feb 2017

@nivea777 ja viem vidím čo píšeš,ale ja som a tým tak tiež stotožnená 😊 častokrát fakt na tých testoch nieje nič a niektoré baby to tam aj tak vidia 😊

olylili
22. feb 2017

@liliputka23 áno je to kanalik

peppermint
22. feb 2017

@alilka @nivea777 Tiez mi to pride zvlastne, ked niektore baby tu dookola komentuju negativne testy, ze vidia dusika 🙂 Ako je pekne povzbudzovat, ale neviem, ci to koniec koncov vedie k niecomu pozitivnemu.

trblietava
22. feb 2017

@misscelaneous aha tak to treba aj tie krvne testy k tomu...dufam to bude ok ja tiez neviem na com som 😔

68iva
22. feb 2017

@karmela ďakujem ;)

nina4
22. feb 2017

@karmela ahojky.este nie este dnes mi pichli kanavit a moooožno zajtra je to tu plné tak zato si myslim ze zajtra ale od vcera vecera uz klud

matka295
22. feb 2017

Ahojte kočky. Prepáčte že som sa dlho neozvala ale nebol nejako čas. Takže v pondelok som bola u gyndy na folikulometriu tak dominantný folikul nevidela asi už praskol to som bola 13 DC alebo sa nevytvoril. len mala som bolesti tak asi praskol. No výsledky z HP sú asi také že testosterón som mala zvýšený má byť 2,96 a mala som 3,97. Keď dostanem menzes mám sa prísť dohodnúť na laparku a začne sa hormonálna stimulácia.... V krátkosti asi takto.... Hodnoty Lh som mala keď si dobre pamätám tak asi 14 a Fsh či ako sa volá 4, estradiol som mala 296 ... Ak ma pamäť neklame. Čo poviete?

nivea777
22. feb 2017

@peppermint tak,to ze ja nevidim napr neznamena ze tie baby nevidia tiez.ja som dost slepa :D priznam si to a taktiez nedavam nadeje zbytocne.. mne by sa tiez nepacilo keby mi davaju nadeje a potom kramy pridu

nina4
22. feb 2017

@liliputka23 ja neviem ja tam vidim / aj ked je to tenke ale ak skusiš o pár dni a si tehuľka mala by už ciarka tmavnuť.Mne prve testy tiež ukazovali tenke a dokonca aj miznuce číarky a tehu som.

maja129
22. feb 2017

@nina4 zistili ti z čoho to krvácanie? Ja som tiež na to ležala pred týždňom v nemocnici,ale nič mi nenašli,vraj niektoré ženy krvácajú-spinia počas prvého trimestra

trblietava
22. feb 2017

@matka295 ahoj a po akom case ides na laparku? Zistili ti nieco? Nie som v obraze ale tiez som teraz zacala chodit na vysetrenie HP...

chuchu86
22. feb 2017

@misscelaneous - mne doki taktež povedal, že mám schudnuť preto nemám pravidelný menzes a možno ani ovuláciu.

Ja som dnes takisto kukala Inofolic, maju v Dr.max lekárni za 9,90 euro.
Len neviem či sa možu s tími mojímu tabletkami ( progesteron).
Zbytočne nechcem zase kupovať kedže mi doki dá clostibelgit.

chuchu86
22. feb 2017

@liliputka23 - mne sa zdá, že to neni kanálik, kedže je to ružové

Ja aspoň to vidím tam😉

sofija18
22. feb 2017

Milá mama,
dnes priletí bocian. Vedelo som, že priletí, už pred týždňom som bolo pripravené. Ale povedalo som si, že musím zosilnieť a zdržalo som sa. Mami, prosím nehnevaj sa, viem, ako veľmi na mňa čakáš a aká si z toho nervózna. Preto som sa rozhodlo napísať ti list o tom, ako tu čakám na bociana. Drahá mama, nemusíš sa báť, nie som tu opustené, je nás tu veľa, nedá sa to ani spočítať. Všetci čakáme na toho svojho bociana. Niektoré bábätká sú také netrpezlivé, že prehovárajú tých najrýchlejších bocianov. A bociany nedokážu odmietnuť, sú veľmi láskaví.
Niekedy sa stane, že rodičia sú sami ešte deti alebo sa mama necíti dobre a nemôže si vziať k sebe aj dieťa. Ani nechci vedieť, aké smutné bábätká sa potom vracajú. Snažíme sa ich utešiť a rozveseliť ich. Všetci vieme, že časom sa k rodičom dostanú, tí už budú na nich trpezlivo čakať. Ty si, mamička moja taká zábavná, veríš na hocijaké zázračné znamenia a kúpila si mi aj chmeľ. Predsa si nemyslíš, že má namotáš na nejaký chmeľ. Ale je to od teba krásne.
Skutočne som si už dávno vybralo teba, moja milá, najlepšia, najláskavejšia mamička! Narodím sa práve tebe. Už čoskoro. A ak je to pre teba lepšie, tak mi pokojne kupuj dopredu veci a dokresľuj druhé čiarky na testoch, možno to naozaj nášho bociana urýchli. Nerob si o mňa starosti a nebuď smutná. Neskôr už svojho bociana neprepasiem. To radšej prídem hladný a ty ma nakŕmiš.
Keď sa na bociana posadím, rovno pošlem do testu dve čiarky, aby si vedela kedy presne sa objavím. Ale aj tak sa ešte uvidíme na ultrazvuku. Ja ti zamávam, aby si sa nebála. A potom sa stretneme v tom dome, kde mamičky vítajú svoje deti. A hoci toho nenahovorím veľa, hneď ako sa na teba prvýkrát pozriem, budeš vedieť, ako ťa silno ľúbim, mamička moja!
Tak do skorého videnia.
Tvoje dieťa

PS1: som si porevala dobre...... ☹ ale je to krásne

PS2: skopírovane z fb miriam kalisovej......

matka295
22. feb 2017

@trblietava ahoj po pol roku . Zatiaľ mi zistila testosterón zvýšený a malo progesterónu ... Čo som pozerala ostatné hormony tak tie hodnoty sú v norme. A ty máš aké výsledky?

trblietava
22. feb 2017

A pol roka snazenia? Ci po pol roku vysetreni? 🙈 no ja som bola 1.krat na 6DC vysledky ok a dnes na 13 DC na sone zistila ze nemam ovulku tento mesiac ☹ ale vysledky budu az zajtra tak uvidime...este idem ten 21 DC na krv, aj ty si tak bola? A co robia vlastne na tej laparke? To je operacia?

nina4
22. feb 2017

@maja129 nie ani sa tym nezapodievaju .vraj teraz je to cele prekrvene .ale ja mam aj ranku na krčku tak to vraj môže byť aj tým

nella15228
22. feb 2017

Baby naozaj žiadna tu nema dobrého gynekológa v Bratislave?

sofija18
22. feb 2017

@nella15228 Ahojky, ja mam 🙂 MUDr. Andrej Karkalík, je na Strečnianskej v Petržalke 🙂 som veľmi spokojná. Aj sestrička je super 🙂

nina4
22. feb 2017

@sofija18 tak toto je tak krásne napísane to sa nedalo nevyroniť slzu

sofija18
22. feb 2017

@nina4 Mne sa po par slovách začala chviet brada a už to šlo ☹.....naozaj nádherné