Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofija18 booze ... najhorsie pravidelne to dokazat brat aspon u mna... :D lieky este ano ale ak by som si mala robit caje kvapky nieco co je viac ako raz za den tak to nemam sancu
Ahojte, drzim vsetkym palce. Ja necakam ms 27.2., alebo 28.2. A veeeelmi si zelam, aby to neprislo.
@sofija18 ja som plánovala v deň ms, ak by neprišla, no bojím sa, že ešte nemusí byť nič vidieť, AK by sa aj zadarilo a na druhej strane som aj strašne nedočkavá, tak neviem, ako sa zariadim 😀 uvidím, 1 test doma mám pepino, ďalšie si kupovať nebudem, v prípade, až by mrcha meškala pár dní...
Babi pichanie na pravej strane podbruška môže znamenať ovu?
Keď ležím alebo sedím viac cítim tú bolesť ako keď stojím???!!!
Babi nerobila som ovu testy, nechala som to tak.
Nechcem nato myslieť.
Skúsim ovu test
@sofija18 no si predstav ze som si urobila aj teraz test, a stale tam ten duch je
Bodava bolest v podbrusi co to zas ma byt 😔 ...
@judit_ka Suhlasim s olylili. Bolesti pred menstruaciou su normalne. Nikdy si ich predtym nemavala, ci si to predtym az tak nesledovala? Netreba analyzovat kazde jedno pichnutie. Bola si u doktora, cystu nemas, tak si nerob starosti.
@peppermint vzdy som mala silne bolesti, no nikdy som nemala pichanie, pulzovanie a tlaky, do toho vracanie, ... inak by som to neriesila. Vzdy som to sledovala ake bolesti mam vecinou som ich prezivala nedopujem sa tabletkami ked netreba ...
@trblietava po pol roku neúspešného snaženia. Áno je to operácia robí sa laparoskopicky buď cez pupok alebo pod pupkom urobia malý rez a pozrie sa či nie sú cysty na vaječníkoch, či nie sú polypy alebo myom alebo nejaká iná príčina ktorá bráni v raste sliznice urobí mi ju moja gynda a povedala mi že je to kvôli tomu že chce vidieť maternicu čo sa v nej deje myslím si že sa tiež pozrie na vajcovody. Tak isto som bola aj ja na HP a dosť dlho na tie moje výsledky pozerala a dumala nad nimi. Na záver mi povedala toľko - moja príďte keď dostanete menzes dohodneme laparku a začneme stimulovať máte 27 rokov nemáme čas zbytočne to naťahovať. Je to najlepšie riešenie moja. Tak som jej povedala že dobre že už cítim že čas tlačí. Ale už by som najradšej mala to všetko za sebou. Aj keď žienky tu na mk má upokojuju veľmi mi pomáhajú že sa nemam báť nieje to strašne ..ale vies aj tak sa bojím. Budem rada keď budem mať už po... 🙏😕
@123choco123 vidno na všetkých troch

@trblietava Práveže žiadny....no len to proste nejde no ☹ ale ja som stale optimista 🙂 a verim ze sa podari 🙂 som stale pod dohladom lekara 🙂 vies, ja mam dost narocnu robotu, tak asi aj pre to 🙂