icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
24. feb 2017

@zuzuliena1 pri prvej som vedela v 16tt pri druhej až v 8 mesiaci nechcela sa ukázať a teraz sa dúfam dozviem 6.3 😀 ale cítim to zase na dievčatko ako aj pri tých dvoch

kotatko1232
24. feb 2017

@miriamn76 no ani ja😂 len meram a meram a stale rovnaka teplota 😂😂😂

zuzuliena1
24. feb 2017

@olylili no ja si myslím že to bude zase chlapec 🙂 mám ich malo 🙂 🙂 🙂 🙂 @darinkazv no uvidíme o 4 týždne to uz sa snáď ukáže v plnej kráse 🙂 🙂

olylili
24. feb 2017

@zuzuliena1 hlavne aby boli ty naši drobci zdravý 😊👶

ria294
24. feb 2017

@dadulka271 ja tam vidim tiež dve // 😉 Tak ti veľmi prajem, aby už len silneli 😘 Trošku som ti ich upravila .

zuzuliena1
24. feb 2017

@olylili presne tak uz nech to je co chce 🙂 hlavne aby bolo všetko v poriadku ako ma byt 🙂 🙂🤰

darinkazv
24. feb 2017

@zuzuliena1 nám povedali na poslednom sone, že to vyzerá na chlapčeka, ale potvrdiť to nemôže. až neskôr. neviem, či mi dr spraví 7eho utz. ak nie, tak budem musieť počkať potom ešte 4tt do 20tt na morfologické sono. a tam sa dúfam už drobec ukáže. 🙂

123choco123
24. feb 2017

@judit_ka Mojko neviem lebo mam uplne nepravidelnu

judit_ka
24. feb 2017

@123choco123 a mas nejake priznaky alebo ako si dosla k tomu spravit si test? Ak sa teda smiem spytat 🙂

ejuska2586
24. feb 2017

@mokoo Ahoj. Nic v zlom, ale si v skupine "Duch na teste". A ten duch tam je. Ked je to viditelnejsie, uz to nie je duch, ale pozitivny test. Tak prosim bud taka laskava a ked nie si schopna byt k ludom mila a podporit ich, radsej sa nevyjadruj. Sprijemni to den nejednemu cloveku.
@butterfly333 si prezila svoje a dost uz o tomto vie. A nie len ona. Je pravda, ze to nemusi vydrzat, dietatko sa nemusi udrzat. ALE ked je tam uz duch, znamena to, ze vajicko sa podarilo oplodnit a tym padom sa to podarilo. Cize je k comu gratulovat. A dufat a priat, aby sa to udrzalo a maminka si krasne tehulkovala do uspesneho konca.
Preto ta prosim, ak nemas co mile povedat, radsej sa nevyjadruj. Dakujem ti v mene vsetkych kociek, co sem pridaju ducha.
PS: ked tam ducha nevidis, staci napisat, ze nevidim. Nemusis kritizovat iných a ich názory!

zuzuliena1
24. feb 2017

@darinkazv no ani mne to nepotvrdil iba sa prikláňa k chlapcovi 🙂 tak ja o 4týždne bude 20tt tak snáď uz sa a ukáže drobatko moje 🙂

123choco123
24. feb 2017

@judit_ka sla som vlakom a proste mala som uz tyzden bolesti na ms a v to. Vlaku take divne chvenie v brušku som mala a ma tak napadlo ze ci nahodou nie som....vcera rano som spravila test a aha....ale boli ma hlava krce ako na ms prsia ma bolia...a spala by som cely den

judit_ka
24. feb 2017

@123choco123 mam to presne tak isto, tiez ich mam nepravidelne a mali by prist asi buduci tyzden no to chvenie, bolesti a pichanie mam od minuleho tyzdna raz to neboli raz ano, prsia ma bolia, a byva mi zle vcera som dokonca vracaka pri vareni, ... takze som zvedava ci pridu ... myslela som ze mam cystu alebo nieco tak som bola u lekara v stredu a som uplne v poriadku len sliznicu mam 15mm

mokoo
24. feb 2017

@ejuska2586 ale prosim ta aka si ty strasne mudra, ja som vyjadrila svoj nazor a ked sa s nim nestotoznujes tak laskavo nekomentuj 😉 a je velmi pekne ze sa snazite vidiet nieco co tam nie je a sprijemnujete si den duchmi 😊

ria294
24. feb 2017

@mokoo každý človek ma nárok povedať svoj názor . Ale záleží aj na tom , ako to všetko podá a aké zvolí slova. A z tvojich slov je vidieť ješitnosť a nechápem prečo cítiť tam aroganciu. Téma do ktorej si pridala svoj príspevok sa vola Duch na teste , tak ako si napísala sama, nechaj ženy spríjemnovať si deň duchmi . Je to príjemnejšie správať sa s pokorou k ostatným , povedať si svoj názor , ale to neznamená vysmievať sa uštipačným poznámkami .Aj pri svojej pravde treba zvážiť slova, zaslúži si to každá.

123choco123
24. feb 2017

@judit_ka a testy nic?

judit_ka
24. feb 2017

@123choco123 zatial len taky dusik ze ho vydno len vonku na svetle, a to som uz mala test asi z kazdej znacky vsade dusik slabucky, cystov to neni th nemam. Takze uvidime testnem az buduci tyzdne

mokoo
24. feb 2017

@ria294 pozri sa duch na teste je sice tema ale.ked tam toho ducha nevidim tak bohuzial, a ako som si vsimla komentare v ktorych neni.jeeeeej gratulujem, aaaano vidiiiim ho supeeer, su zatracovane, v podstate mi je to uplne suma fuk ci tam ten duch je alebo neni, bavte sa ako male deti nad duchmi, keby tam bol nepoviem pol slova ale v poriadku na tuto temu viac nekomentujem bye 😂

suesue1983
24. feb 2017
ria294
24. feb 2017

@mokoo Dobre. Tak inak, toto je diskusia a diskutuje vždy viac , ako len jedna osoba, komunikuje sa písomne , alebo ústne, ľudia majú nárok na svoj názor, ale to ich neoprávňuje nerešpektovať názor ostatných. Ak má niekto problém diskutovať , možno by sa mal zamyslieť , že chyba je niekde inde, ako len v ostatných. Urážaním sa a presadzovaním si posledného slova, nie je vhodný spôsob komunikácie. A takto to funguje v bežnom živote, okolie to vníma ako aroganciu a ješitnosť. Takže tu už vôbec nejde o nejakého ducha na teste, ale o to, že niekto si chcel presadiť len svoju pravdu aj za cenu hádky.

ejuska2586
24. feb 2017

@mokoo Ach jaj. Nepoucitelna, tvrdohlava.... Kludne si pokracuj. Ludia ta musia mat moc radi ☹

matka295
24. feb 2017

@luta13 ďakujem moja denne mám na mysli len to že po tom nepríjemnom príde nakoniec to krásne 😘

trblietava
24. feb 2017

@matka295 a to vsetko co si pisala neide pozriet cez ultrazvuk? 😲 to som nevedela...divne ze ti nepovedala vysledky z HP ja by som sa pytala..no kazdopadne budem drzat palce a myslim ze dobre rozhodnutie budes vediet na com si kde je problem rychlo sa vyriesi a bude vsetko ako ma byt 😉 a nakoniec budes rada ze si sa na to dala

00medved
24. feb 2017

ahojte..poradi mi niekto ?8.2 som dostala vyvolavacku koli nepravidelnej menstruacii ..17.2 vecer som zacala spinit po styku bol to hnedy vytok ale iba malo staci mi intimka. spinim az do teraz ale uz menej par kvapiek na intimke. je mi velmi zle mam zavraty az na odpadnutie bolest brucha ako keby mala prist menstruacia bolesti prs.dnes mam dokonca aj zvysenu teplotu 37,4 uz 5 dni..u gynekologa som bola robil mi sono a mam vsetko poriadku..test som robila dnes je negativny

olylili
24. feb 2017

@00medved jedno dievča sa tu tak isto cítilo po vyvolavacke spinenie zle a zvýšená teplota asi nejaká reakcia

00medved
24. feb 2017

@olylili tak dufam ze uz dostanem menstruaciu lebo uz ztoho skapem ..toto mam prvy krat ..po vyvolavacke by mi mal test ukazat dve ciarky si myslim

matka295
24. feb 2017

@trblietava cítim to tak tiež. Ale ja som sa do tých výsledkov pozrela 😂 po tajomky kým som čakala že pôjdem dnu. Ale už som tu písala aj moje výsledky pár strán do zadu. Neviem či ti ich poviem presne ale na isto viem že mam testosterón zvýšený na 3,97 referenčné hodnota je do 2,96 . Tantra si už veľmi nepamätám..... A ty si na Tom ako?

olylili
24. feb 2017

@00medved aj ona vravela že to má prvýkrát dva týždne čakala sa mi zdá test by už mal ukázať ten 10-tkovy

trblietava
24. feb 2017

@matka295 aha 😂 no tak aspon nieco vies...tak to neviem posudit ci je zvyseny o vela ci nie...mozno mas rovnaky problem ako ja ze nemam ovulaciu kazdy mesiac, ci nevies? Ja zatial 1.odber vysledky hormonov dobre..zatial neviem vyskedky 2.odberu len to ze nevidela na sone ziadne vajicko 😒 ale idem este raz 3.3 rak budem vediet viac konecne som z toho na nervy a este aj muz vystraja koli spermiogramu ze ma ist boooze 😂 no co ti poviem..a tvoj bol?

miriam111111
24. feb 2017

@mokoo prepac mi to ale to ze tu ciarku nevidis neznamena ze tam nieje.Ja ju vidim a krasnu ruzovu.Samozrejme kazdy ma svoj nazor a ma pravo ho vyjadrit ale slusne.Netreba hned zhadzovat ludi ze davaju falosnu nadej.Aj mne tu baby velmi pomohli ked sa nam nedarilo za co som im nesmierne vdacna.Ale ak ta dokaze vytocit taka malickost ze zena ktora tuzi po miminku prida fotku ducha na teste do diskusie ''duch na teste" tak asi niesi v zivote velmi stastna.