icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

matka295
24. feb 2017

@dadulka271 aj ja tam vidím druhu čiarku... Držím veľmi palce aby silnela. Teším sa keď pridáš foto ďalších testov 🤗

dadulka271
25. feb 2017

@matka295 Moc krát ďakujem ste tu všetky zlaté a práve toto potrebuje každá snazilka podporu 💗

butterfly333
25. feb 2017

@karmela dakujem babenky no veru aj mna to vytáča take ženy. To neznamená že ked už je tehu niektorá tak bude tu urážat ostatné a negatívne to tu zamorovat. Ja prajem každej jednej snažilke aby sa im zadarilo. Unas v rodine je teraz tehu moja staršia segra aj švagrina obe na rovnako v septembri termín. Ja sa tak velmi teším budu 2 bábätka v rodine male krásne voňavučke teším sa velmi len nech to dobre dopadne. Segra ma tiež mutacie ako ja a picha si cele tehu fraxík.
@ejuska2586

butterfly333
25. feb 2017

@ejuska2586 ano jasne moja že nie tebe velmi sa ospravedlnujem. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

karmela
25. feb 2017

@butterfly333 tak verím tomu,že sa na teba prilepi tiež,ked v rodine pribudnú dve krasne zdravé bábätka..Nakazis sa tehu bacilkami od nich..😊
Ja sa tiež veľmi teším z každej pribúdajúcej tehulky a prajem každej nech sa zadarí otehotnieť a tešiť sa z rastúceho bruška celých 9.mes.Tento rok sa podarí verím kazdej jednej z nás

karmela
25. feb 2017

@dadulka271 a áno vidím druhu čiarku tak nech tam naďalej ostane a pekne silnie 😉

karmela
25. feb 2017

@trblietava ahojky a ty ako moja? Tento cyklus sleduješ ovu testami?

alilka
25. feb 2017

Baby moje a ja mrcha stále nikde..Mala dôjsť štvrtok už 😲 BT stále hore už 16ty deň a tehu test včera poobede negatívny 😕 len prsia má bolia nič viac..To čo má znamenať?Čo si o tom myslieť?Takú dlhú LF som ešte nemala 😃

karmela
25. feb 2017

@alilka a kedy kolky dc bola ovu? A kolky dc si teraz?

alilka
25. feb 2017

@karmela ovu som mala 15dc,a som 31dc..😉 preto som písala že 16dni mám už zvýšenú BT..Čiže som 16dpo .A väčšinou Lf nám tak Max 13dni..

karmela
25. feb 2017

@alilka a uzivas nejaké tabletky tuším sa mi marí že clostil? Nemôže to byt tým. ? Alebo si tehu alebo hormóny Dr co nato? Ci si este nebola?

alilka
25. feb 2017

@karmela áno brala som clostylbegit,aj prednison beriem,aj fraxiparin si picham,ale do teraz sa mi toto ešte nestalo. A clostylbegit som brala aj 2mesiace predtým..Aj doki mi vždy povedala že ms mam dostat do 14dni od ovu .Teraz som ešte u doki nebola 😊😊

karmela
25. feb 2017

@alilka tak skusaj tehu testíky držím palčeky 😉

alilka
25. feb 2017

@karmela skúšala som včera poobede a nič. Ale je pravda že len hodinu a pol som držala moc 😛😁

nina4
25. feb 2017

@alilka mojenko ja ti tak velmi želam tie //😘

alilka
25. feb 2017

@nina4 ďakujem Zlatko 😉 veľmi by som sa tešila ale neverím tomu veľmi..Veď test by mi už ukázal 😊

nina4
25. feb 2017

@alilka nadaje jmiera az z mrchšou no potom začina nova budem na teba myslieť 😉

karmela
25. feb 2017

@nina4 a vy ako? Uz ste domka? Verím že uz bude všetko v poriadku 😉

@alilka no ja by som skúsila z prvého ranneho 😉

alilka
25. feb 2017

@karmela ak zajtra nedôjde tak ráno skúsim 😊

nina4
25. feb 2017

@karmela ahojky maja ano pustili ma stvrtok na vecer .Ale spinenie je stale no aspon hnede niekedy viac niekedy menej.No neriešili to hlavne aby to nebola cerstva krv .A uz som si na to trochu zvykla tak ako pri 3 a 4 drobcovi tam mi to preslo po 12 tt vraj to môze byt aj tvorenim placenty.

miriam111111
25. feb 2017

@nina4 moje ani nevies aka som rada ze ste v poriadku.Tak teraz pekne oddychuj a ziadne namahanie sa 🙂 :-*

cvikla12
25. feb 2017

@alilka ajoj to ze je test negativny nevadí môžeš mať málo hormónu hcg. Ja som prvé tehu zistila až v 9tt.

bevab
25. feb 2017

Ja hlasim 1DC :(. Ms prisla o 2 dni skor. To sa mi este nestalo.

nella15228
25. feb 2017

Ahojte baby ja mam druhý den uplne zvláštny pocit padlo mi bruško a cítim sa tak inak... Najbližšie sa dostanem k dr v pondelok dúfam ze je vsetko Ok s drobcom zatiaľ nekrvacam. Vcera som mala strasne bolesti akoby stvrdnuteho brucha a potom to prešlo teraz brucho neboli vobec

alilka
25. feb 2017

@cvikla12 a to si nič necítila?Mňa ani brucho neboli ani nič..Len prsia má bolia..Ale tie ma bolia aj pred ms každý mesiac 😊

cvikla12
25. feb 2017

@alilka bolesti akí pred každou ms a testy negatívne tak som myslela že len mešká bo som bola chorá a stres zo svadby. Tak som to moc neriešila a keď dlho nechodili spravila som znovu test a pozitívny a na druhý deň som šla ku gynekologičke a povedala mi ze som tehu v 9tt

smejko18
25. feb 2017

@cvikla12 a ms si mala tie dva posledné mesiace normálnu?to muselo by ozaj krásne,veľké prekvapenie😉

alilka
25. feb 2017

@cvikla12 waau ahaa. 😁 No u mňa tomu veľkú nádej nedávam len ma štve že aspoň na čas mohla dôjsť 😊 inak sa máš ako?Už chodíš na tie infúzie?

chuchu86
25. feb 2017

Ahojte Babi,
Dnes sa cítim strašne, točí sa mi hlava až tak že po obede som si musela ľahnúť.😒

ereska
25. feb 2017

ahojte tak som kupila od jednej pani z ciech 🙂 snad prinesie stasticko 🙂