Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@matka295 Moc krát ďakujem ste tu všetky zlaté a práve toto potrebuje každá snazilka podporu 💗
@karmela dakujem babenky no veru aj mna to vytáča take ženy. To neznamená že ked už je tehu niektorá tak bude tu urážat ostatné a negatívne to tu zamorovat. Ja prajem každej jednej snažilke aby sa im zadarilo. Unas v rodine je teraz tehu moja staršia segra aj švagrina obe na rovnako v septembri termín. Ja sa tak velmi teším budu 2 bábätka v rodine male krásne voňavučke teším sa velmi len nech to dobre dopadne. Segra ma tiež mutacie ako ja a picha si cele tehu fraxík.
@ejuska2586
@ejuska2586 ano jasne moja že nie tebe velmi sa ospravedlnujem. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
@butterfly333 tak verím tomu,že sa na teba prilepi tiež,ked v rodine pribudnú dve krasne zdravé bábätka..Nakazis sa tehu bacilkami od nich..😊
Ja sa tiež veľmi teším z každej pribúdajúcej tehulky a prajem každej nech sa zadarí otehotnieť a tešiť sa z rastúceho bruška celých 9.mes.Tento rok sa podarí verím kazdej jednej z nás
@dadulka271 a áno vidím druhu čiarku tak nech tam naďalej ostane a pekne silnie 😉
@trblietava ahojky a ty ako moja? Tento cyklus sleduješ ovu testami?
Baby moje a ja mrcha stále nikde..Mala dôjsť štvrtok už 😲 BT stále hore už 16ty deň a tehu test včera poobede negatívny 😕 len prsia má bolia nič viac..To čo má znamenať?Čo si o tom myslieť?Takú dlhú LF som ešte nemala 😃
@karmela ahojky maja ano pustili ma stvrtok na vecer .Ale spinenie je stale no aspon hnede niekedy viac niekedy menej.No neriešili to hlavne aby to nebola cerstva krv .A uz som si na to trochu zvykla tak ako pri 3 a 4 drobcovi tam mi to preslo po 12 tt vraj to môze byt aj tvorenim placenty.
@nina4 moje ani nevies aka som rada ze ste v poriadku.Tak teraz pekne oddychuj a ziadne namahanie sa 🙂 :-*
Ja hlasim 1DC :(. Ms prisla o 2 dni skor. To sa mi este nestalo.
Ahojte baby ja mam druhý den uplne zvláštny pocit padlo mi bruško a cítim sa tak inak... Najbližšie sa dostanem k dr v pondelok dúfam ze je vsetko Ok s drobcom zatiaľ nekrvacam. Vcera som mala strasne bolesti akoby stvrdnuteho brucha a potom to prešlo teraz brucho neboli vobec
Ahojte Babi,
Dnes sa cítim strašne, točí sa mi hlava až tak že po obede som si musela ľahnúť.😒

@dadulka271 aj ja tam vidím druhu čiarku... Držím veľmi palce aby silnela. Teším sa keď pridáš foto ďalších testov 🤗