Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby, co ste mali vyvolavacku, ako dlho ste cakali na menstruaciu? 22.2 mi ju pichol, bol to 46 den cyklu. 19.2. som podla ovu testu ovulovala, co potvrdil aj na sone, ze ovulka prebehla,no povedal, ze ak sa vajicko oplodnilo, mam sliznicu 6-10mm, a ze to vajko sa teda nebude mat kde uchytit (a na sone ziadne tehotenstvo nebolo, samozrejme priskoro). uz druhy den mi zmizli akekolvek priznaky bliziacej sa menstruacie, citim sa konecne po tyzdnoch uuuuplne ze dobre, no kramy stale nikde, ziadny vytok, ziadne spinenie. tiez na sone videl polycysticke vajecniky, zlte teliesko nespomenul. S Prvou dcerou som mala poslednu mestruaciu 8.5., 2.6. na preventivke som mala corpus luteum a sliznicu 11mm, 6.6. uz takeho dost viditelneho ducha na teste a potom len silnel. Mam zase chut zacat testovat, no uz si pripadam sialena a to nahananie duchov na teste ma svoj adrenalin, no zas sa vidim, ako na ine cele dni nemyslim. Hotovy masaker toto :D
@misscelaneous tak teda držím prsty
@misscelaneous Kludne ten test sprav! Radi ho tu uvidíme a podporime ta 🙂
@sofija18 drzim prstyyy 😊😎
@sofija18 juj, len to asi rozbehnem zas u nas testovacie sialenstvo :D uz sa normalne schovavam pre manzelom, on si len tuka na celo, ze ked je jeden den negativny, na druhy teda pozitivny nebude, ze mam pockat par dni. No to sa mu povie :D Podla mna by mala byt diagnoza zavislost na testovani :D Zajtra otestujem urcite :D
@olylili dakujem 🙂
@123choco123 Ďakujem mojko :-* a ty ako? Testik si si este robila? :_D o uz budu čiarky jak svet 😀
@sofija18 anooo asi si nevidela som pridávala uz asi 5x tie foto hihi a dnes som robila dva posledné na foto ten ebayovy ukazuje slabšie slo ten nad nim dr max
Žienky od stredy bojujeme asi je to črevná chrípka určite to čaká aj mňa môže to mať nejaké následky na drobca? Čítala som že nie kým nebudem dehydrovaná ale aj tak mali ste to niektorá v tehu?😱
@nivea777 ráno sa chystám na tehu test..😊 teraz večer má len tak napadlo že urobím ovu. Ale beriem to zatiaľ s nadhľadom..Uvidíme ráno..Mne nezvykne meškať na a 16dni mám uz zvýšenú BT..Pričom som mávala 12-13dnovu lutealnu fázu 😊 ale ako píšeš každý cyklus je iný a čo som ešte nemala môžem mať teraz 😊
@123choco123 tie sú krasne 😘😍jupiiii 😘sa teším 😘

@nina4 na kazdeho zaberá niečo iné.ja som jedla jeden ráno jeden večer,ale celý citrón ako pomaranč sa papa