Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domci1203 jaaj chapem..to nevadi moxno prave teraz ked si nebola na kontrole sa zadarilo 😉 ovu testiky nerobis?
@karmela este tak rozmyslam ze ked doktorka pozerala na ultrazvuk na 13DC ako hned vedela ze ten cyklus nemam ovu? Co ked sa mi len posunie ako min.mesiac? Hmm
Gratulujem babulky k // 🙂) ... dala by som vswtko za to aby som ich tam mala tiez no moja slaba ms je dnes cisto cervena slabucka no divne je ze este bez zrazenin tie mavam stale :/ ... snad sa aj ja raz dockam ...
@eliska1986 skúsim zajtra testy už nemám ale neviem či sa mi podarí kúpiť nejaký iný. Uvidíme či z toho niečo bude
@zuzka2505 a neskusis pre istotu inu znacku testu?
@zuzanka_h a beries nieco na ovulku?
@trblietava dnes už nemám a neviem či sa mi podarí kúpiť inú lebo v lekárni mi ponúkla iba ten jeden druh. Pár dni to nechám tak a potom skúsim ak z toho niečo bude tak za pár dní už nebude pochybnosti🙂
@zuzka2505 tak ak vydrzis par dni mohlo by nieco vykuknut 🙏
@trblietava vydržím ja som s týmto tehotenstvom už veľmi nerátala síce poteší ale aj keď nič z toho nebude tak som sa stým už zmierená🙂
@zuzka2505 toto sa stalo presne to iste aj mne pred mesiacom a s tou istou znackou urobila som si jeden poobede ten pozitivny presne ako mas ty a druhy vecer cisto negativny a nebola som tehu bol to chybny test ja rapiclear testu som uz neverila. Moja ale drzim ti velmi pekne palceky aby bolo babo,mne meskala ms urobila test a vysli krasne kolajnicky no dnes mi prisla mrcha a velmiii silna :'( som uz zufala tolko cakam na babo..a to som po dvoch potratoch uz neviem co robit. Dakujem zienky ze ste mi ale drzali palceky

@ikonica aha tak uz chapem 😒 ale ked ma dobre vysledky potrebuje tiez lieky? Ci aby mal este lepsie a aby da danca zvysila?