icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

peppermint
1. mar 2017

@alilka Tmavnu ti 🙂 Uz len dva dni, to vydrzis 🙂

dasaa
1. mar 2017

Ahojte babenky chcem Vám povedať ze pre mna je najlepsi test tehotenský tento.Moze sa použiť uz 5-ty den po oplodnení .

Držím Vám všetkým prsty aby ste mali čim skôr krásne //.

My sme sa rozhodli mat ďalšie babo tak uvidíme ci sa nám podarí

suesue1983
1. mar 2017

@dasaa Ahoj pre mna je tento zas katastrofa robil mi kanaliky viditelne hadam z metrovej dialky((

dasaa
1. mar 2017

@suesue1983 Ahoj ja som s ním nemala problem.Ked mi meškal menzes len 2 dni tak mi pekne ukázalo //.

suesue1983
1. mar 2017

@dasaa No ale bola si urcite tehu vsak?Vtedy asi ukaze ako ma,ale ja som snim skusala aj ked nevyslo a naozaj kanal ako la manche)))alebo bol chybny bohvie)

dasaa
1. mar 2017

@suesue1983 ano lebo vtedy mi nikdy nemeškal menzes tak som len vyskúšala ci náhodou nie som tehotna

slniecko26
1. mar 2017

@miriamn76 ahoj moja ako si dnes dopadla u lekara uz som zvedava. Myslim na teba cely den!!! Stale chodim pozerat ci si nieco nepridala 🙂

cvikla12
1. mar 2017

@dasaa mne ho vždy kupoval manžel a bola som spokojná

ikonica
1. mar 2017

@miriamn76 aj ja som zvedavaaaa 😎

dasaa
1. mar 2017

@cvikla12 mala som aj iný ale mi neukázal //,tak som skúsila ten a ukázalo mi //.

miriamn76
1. mar 2017

@slniecko26 @ikonica @luta13 babulky moje srdiecko sme este nevideli vraj to je este skoro ked som sa pytala ci tam je drobec ze aj na to je este skoro. Na tej fotke je 6+1 a dole 5+6 vobec sa vtom nevyznam a dako mi to nesedi. Dnes je 21 dni co mi meska mrcha v nedelu by som mala mat dalsiu. Pri vysetreni som mala ruzovy vytok ale ja ho nepozorujem ani na nohavickach ani na papieri. Duohaston mi zvysil z dvoch tabletiek na tri denne kludovy rezim a penki mi dal. Ak by som zacala krvacat mam ist do nemocnice. Dalsia kontrola sz 14.3. dovtedy ma vystrie ci bude vsetko v poriadku. Povedal ze zatial je, tak musim verit ze naozaj to tak je.

gabcca
1. mar 2017

@miriamn76 a v ktorom.si vlastne tyzdni?este ti nemeska menzes a uz to tak krasne vidno?ci som to zle.pochopila 🙂

ikonica
1. mar 2017

@miriamn76 ech ale nas natahuju ti lekari... verim ze o 2 tyzdne bude aj ❤ a sono ti robil odspodu? tak uvidel ten ruzovkasty vytok? mozno len podrazdil krcok... hmm predpokladany den porodu 26.10. 🙂

miriamn76
1. mar 2017

@gabcca meska mi tri tyzdne☺apka mi ukazuje 6+2 a to sono 6+1 a dole 5+6 dr povedal ze som v siestom tyzdni. Ja som myslela ze uz tam bude vidiet viac ako len gestacny a zltkovy vak

ikonica
1. mar 2017

@miriamn76ja som bola tusim v 7+1... na obrazku pisal 8+3... a povedal len ziva gravidita.. ani srdce neukazal.. nevidel??? mozno uz na dalsi tyzden ti bude vidiet srdenko...

miriamn76
1. mar 2017

@ikonica aj on povedal ze asi narazil krcok. No a apka co mam.kalendar mi pise 23.10 a na stranke pregnology 20.10. ta neviem som ztoho jelen☺otehu som mohla iba v case 24.1. - 28.1. Uvidim co bude no hadam bude dobre☺

simuska99
1. mar 2017

@miriamn76 podľa doktora podľa menzedu si 6+1 a dole je preto 5+6 lebo babo je take veľké ....
Takze si v 6tt a to je v poriadku že tam bola iba gulička 😍😘
Neboj o dva týždne bude aj srdiečko 😍😍😍❤❤❤❤❤❤

miriamn76
1. mar 2017

@ikonica povedal ze na srdiecko je este skoro a mal tam take pekne zabery a odfotil akurat takyto

miriamn76
1. mar 2017

@simuska99 no budem verit ze tam bude☺

ikonica
1. mar 2017

@miriamn76 na obrazku mas 24-26.10. ale podla mna sa to bude este menit... teraz urcuju den hlavne podla velkosti babatka.. vcera jedna tehulka hovorila ze jej este aj pri odchode na matersku menili termin...

ikonica
1. mar 2017

@miriamn76 heh bud rada aspon za takyto obrazok.. moj bol tiez nic moc... ked kukam na nete ine obrazky z tohto tyzdna, tak od nich neutekas... bud v klidku, vsetko bude dobre 🙂

miriamn76
1. mar 2017

@ikonica dakujem moja budem sa snazit vydrzat a hlavne v klude☺

ikonica
1. mar 2017

juuuuuj ja uz chcem tiez zasa taku gulicku do bruskaaa 😅 cakam na mrchu jak na spasenie, nech sa zacneme zasa snazit...

miriamn76
1. mar 2017

@ikonica velmi ti to prajem a do stastneho konca☺

ikonica
1. mar 2017

@miriamn76 dakujem...

sofija18
1. mar 2017

@miriamn76 Moje zlatko 😍 😍 😍 krasna fotečka 🙂 nebojky nič, asi podráždil krčok, preto ten ružovkasty výtok. Ale to nič. Všetko je podla mna v najlepsom poriadku 🙂 to prve číslo je asi od poslednej MS a druhe číslo od velkosti miminka 🙂 juuuj uvidis, ze nabudúce bude trieskať srdiečko a lekárovi ukáže strčku a nám zamáva :-* :-* teším sa z teba :-* a pekne oddychuj 🙂

gabcca
1. mar 2017

@miriamn76 aha... tak to uz je.krasne vidiet a neboj vsetko bude v poriadku. Mna tak pri prvej strasili ked som lezala v nemocke ze to je zle...a sestricky mi.stale vraveli ze je este skoro, ze niekomu vidno a pocut srdiecko az v osmom tt... takzeja doktorov uz beriem s prestavkami 🙂 hlavne je ako sa citis ty...uzivaj si to aj ja by som chcela aby mrcha neprisla a mohli sme sa tesit z takého obrazku 🙂

miriamn76
1. mar 2017

@sofija18 dakujem pekne budem uz len oddychovat☺

miriamn76
1. mar 2017

@gabcca ved si mala testy pozitivne preco neskusis iny test? Ja som napriklad mala ciarku vzdy silnejsiu cez den ako rano

cvikla12
1. mar 2017

@miriamn76 moja krásna fotecka dúfam že aj mi zajtra budeme mať takú. Idem na kontrolu tak som zvedavá. Držím palčeky aby ste rástli do krásy a zdravia 😍