Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dasaa Ahoj pre mna je tento zas katastrofa robil mi kanaliky viditelne hadam z metrovej dialky((
@suesue1983 Ahoj ja som s ním nemala problem.Ked mi meškal menzes len 2 dni tak mi pekne ukázalo //.
@dasaa No ale bola si urcite tehu vsak?Vtedy asi ukaze ako ma,ale ja som snim skusala aj ked nevyslo a naozaj kanal ako la manche)))alebo bol chybny bohvie)
@suesue1983 ano lebo vtedy mi nikdy nemeškal menzes tak som len vyskúšala ci náhodou nie som tehotna
@miriamn76 ahoj moja ako si dnes dopadla u lekara uz som zvedava. Myslim na teba cely den!!! Stale chodim pozerat ci si nieco nepridala 🙂
@slniecko26 @ikonica @luta13 babulky moje srdiecko sme este nevideli vraj to je este skoro ked som sa pytala ci tam je drobec ze aj na to je este skoro. Na tej fotke je 6+1 a dole 5+6 vobec sa vtom nevyznam a dako mi to nesedi. Dnes je 21 dni co mi meska mrcha v nedelu by som mala mat dalsiu. Pri vysetreni som mala ruzovy vytok ale ja ho nepozorujem ani na nohavickach ani na papieri. Duohaston mi zvysil z dvoch tabletiek na tri denne kludovy rezim a penki mi dal. Ak by som zacala krvacat mam ist do nemocnice. Dalsia kontrola sz 14.3. dovtedy ma vystrie ci bude vsetko v poriadku. Povedal ze zatial je, tak musim verit ze naozaj to tak je.
@miriamn76ja som bola tusim v 7+1... na obrazku pisal 8+3... a povedal len ziva gravidita.. ani srdce neukazal.. nevidel??? mozno uz na dalsi tyzden ti bude vidiet srdenko...
juuuuuj ja uz chcem tiez zasa taku gulicku do bruskaaa 😅 cakam na mrchu jak na spasenie, nech sa zacneme zasa snazit...
@miriamn76 Moje zlatko 😍 😍 😍 krasna fotečka 🙂 nebojky nič, asi podráždil krčok, preto ten ružovkasty výtok. Ale to nič. Všetko je podla mna v najlepsom poriadku 🙂 to prve číslo je asi od poslednej MS a druhe číslo od velkosti miminka 🙂 juuuj uvidis, ze nabudúce bude trieskať srdiečko a lekárovi ukáže strčku a nám zamáva :-* :-* teším sa z teba :-* a pekne oddychuj 🙂
@miriamn76 aha... tak to uz je.krasne vidiet a neboj vsetko bude v poriadku. Mna tak pri prvej strasili ked som lezala v nemocke ze to je zle...a sestricky mi.stale vraveli ze je este skoro, ze niekomu vidno a pocut srdiecko az v osmom tt... takzeja doktorov uz beriem s prestavkami 🙂 hlavne je ako sa citis ty...uzivaj si to aj ja by som chcela aby mrcha neprisla a mohli sme sa tesit z takého obrazku 🙂

@alilka Tmavnu ti 🙂 Uz len dva dni, to vydrzis 🙂