Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
čo ukazuje malo byť
@nedockavasom hej zacala som spinit par dni po ket tak uz som myslela ze to nevyslo,lebo po et som tiez spinila a nic s toho.ale pri ket som spinila a testy tmavli.spinila som az do zaciatku 4 mesiaca
@bella1303 Ja som len jednorazovo a take hnede.. odvtedy nic. uvidime co mi zajtra povedia.. snad v krvi nieco bude 🙂
dakujem za povzbudive slova 🙂
@nmoscakova nejaké je to čudné. Neviem to posúdiť. Či ešte mokré. Daj aj druhú foto
Kočky, prosím vás, odkiaľ kupujete ovulačné testy a tehotenské testy?
@miriamn76 6+1 nie je skoro, ja som 6+2 uz mala . a prepac, ale narazil na krcok?? a co je on ama
ter zo skoly ze nevie davat pozor., ach No drzim palce, nech vsetko dobre dopadne
@nedockavasom drzim silno palce!!daj vediet potom
@domci1203 juj to je super urcite si tehotna...minuly mesiac som takto po 6 mesacnom snazeni doporucila sesternici urobit ovulacny test par dni pred ocakavanou ms a sup hned za sekundu druha ciarka silna ako tvoja a hned som vedela kolko bije a uz ma potvrdene tehu a aj srdiecko bilo takze verim ze si tehulka
@kattyy3 bodaj by to tak bolo aj u mna🙂 uz sa snazime skoro dva roky tak by som sa uz potesila keby som tehulka🙂 neviem co ma to napadlo zrobit ovu test vadil mi ze je tam tak sam uz tak ze idem si ho zrobit a bum ta tmava ciarka bola momente hned viditelna som kukala ako puk ze co?? A pritom vcera tehu test negativny ale tak to sa meni zo dna na den vsetko. Zajtra snad aspon pidi dusika zbadam na tehu teste🙂

@domci1203 urcite sem hod zajtra fotecku testu drzim palce☺