Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domci1203 Tiez si myslim,ze to moze byt tehu.Takato silna ciarka a este k tomu sa ti hned zjavila,takze drzim palce.Pri ovulke sa ta ciarka ukazuje pomalicky a ja som tiez skusala ovu test,ked som otehotnela.Bola taka silna,ze to az bilo do oci a hned sa ukazala,este skor ako testovacia. 😉
@kattyy3 mrcha by mala dojst 5.3 . Ved toto ze ono sa to meni zo dna na den🙂 ja pred rokom ked som bola tehu tak mi vysiel 5 dni pred mrchou duch na teste ale zial sa to skor skoncilo ako zacalo no. Tak dufam,ze teraz to uz dopadne dobre🙂 a budeme mat nase vysnene vytuzene vymodlene vianocne babusko🙂
@domci1203 to mi je luto tiez som ti to prezila a kopu trapenia mam 3 anjelikov v nebicku a dlhe dva roky trapenia a ked som uz stracala nadej tak prisiel zazrak ktory sa nam konecne podarilo udrzat az do konca...nadej zomiera posledna a viera je neskutocne silna robi aj zazraky takze neboj podari sa a budes mat krasne zdrave a vytuzene babatko a podla mna uz je v tvojom brusku
@miriamn76 Ahoj, dakujem za spravicku a aj za fotecky, no ja tam vidim malicke babätko, ci mylim sa?..Ved je to male embryjko, aj tvar ma taky "ucebnicovy" 😉...Neboj moja, vsetko bude urcite fajn a za 2 tyzdne uvidis, aj zacujes drobcekove ❤...Dolezite je, ze babätko je na svojom mieste, uz len rast bude a Tebe robit radost 😉...Prajem Ti, aby si si uz len uzivala tehulkovanie, zaciatky su sice napinave, no o to krajsie pokracuju, ak je vseko v poriadku...Verim, ze Tvoj pokladik sa pekne zabyval u Teba 😀🤰😘
@nicole333 Boze, ved testy boli nadherne!...Je mi to velmi luto...No ak by predsalen bol MS slabsi, teoreticky by bolo mozne, ze ak si tehu bola, a dostala len slabsie spinenie, mohlo by sa babo udrzat...Ak nebudes mat normalnu MS, ja by som este po MS testovala raz...Neviem, je to len moj pocit, ci nazor...Jednoznacne Ti drzim palceky, nech si najdes znova //, no tentokrat nech tehu trva celych 9 mesiacov len v zdravicku...Boh Ta zehnaj! 😀
@nmoscakova ja osobne vidim //...Skus znova testovat za 2 dni a uvidis, ci tmavne...Verim, ze bude tmavsia, porovnaj potom z touto prvou foteckou 😉...Alebo odfot obe pod sebou a hod nam sem foto...Drzim palceky 😉
@luta13 ahoj zlatíčko aj u nás je blbe počasie prší a mala má od budúceho týždňa prázdniny tiež špekulujem kam snou chodiť ale v takomto počasí keď bude pršať a slnko a dookola len decke centrum poprípade kino návšteva kamosiek s deťmi nech Sa pohra snimi..už nech je jar a pekne svieti slniečko nech nám všetkým dobíja energiu 😘
@alilka Tieto testy nepoznam, ale vyzeraju, ze moc nesilneju :( 21DPO by si uz mala mat na digi teste 2-3, ja som mala uz 3+. Jedine, ze by sa doktorka s ovulaciou pomylila a ty si naozaj otehotnela neskor. Ani to nie je vylucene, ci? Dufam, ze to bude tvoj pripad. Ani lekari nie su neomylni.
@peppermint aj keby to tak bolo testy by mali tmavnut .A oni tmavnu ale strašne pomaly..Myslím že to nieje dobre..A neviem čo teraz čakať,čo to môže byť 😲
@alilka Testy by mali tmavnut ☹ Objednat sa buduci tyzden k doktorke, aby si nic nezanedbalo.
@peppermint ja zajtra mám ísť na kontrolné HCG ..Len sa bojím čo mi povie. Ja som už 4X o bábo prišla .A teraz očividne zase..Ja už nechápem...
@alilka Neurobi ti hned aj utz? Velmi ma to mrzi ☹ Mas aj nejake vysetrenia urobene kvoli opakovanym potratom? Viem, ze zeny uz po dvoch potratoch chodia na hematologiu, endokrinologiu, reprodukcnu imunologiu. genetiku.
@peppermint ja mám porobene komplet všetko..Mám mutácie krvy a trimbofilny stav..Ale liečbu mi nastavila keď sme sa začali snažiť..Tam by problém nemal byť..3ti mesiac sme sa teraz snažili a tak dlho si aj picham fraxiparin do brucha každý deň..Predtým keď som potratila vždy som začala špiniť alebo krvácať..Len pri prvých dvojičkách som mala MA v 10tt..Ale takto žeby mi len testy netmavli som ešte nemala..
@alilka Aha...tak tentokrat to mozno bude len zla nahoda...☹ Uvidis, co ti povie doktorka. Zajtra budes mudrejsia. Este nestracaj nadej.
@alilka neboj sa, pevne verím, že to bude v poriadku. Keď porovnáš test z 26.02. a ten z 1.03. alebo s dnešným, tak to stmavlo. Neviem ako to vidíš Ty naživo. Prestaň testovať každý deň, skús každý druhý. Potom je tie rozdiely vidieť lepšie. Možno Ti pomalšie stúpa Hcg. Ovulácia mohla byť neskôr. Hlavne nemysli, hneď na najhoršie. Zbytočne sa stresuješ. Ja viem, že máš za sebou potraty,ale sama sebe ubližuješ. A bábätku to tiež nerobí dobre. Nechaj to na zajtra. Verím, že to bude v poriadku a držím Ti palce.

@domci1203 a kedy mas dostat ms? Ja osobne ked som si robila tehu test den po ocakavani ms tak bol uplne negativny dokonca sme isli na vylet popijala som alkohol kedze boli vianocne trhy a za dva dni na to ked ms nechodila som si opat urobila test a ze sup slabo pozitivny a teraz nam v postielke buvinka pol rocne zlaticko...neboj ja verim ze si tehu presne tak rychlo vtedy aj mne vybehla ta druha ciarka na ovu teste...drzim moc palceky tak napis potom ako si dopadla...