Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 vraj okolo 10.2 bola som na folikumetrii a tam videla tekutinu. Ale bol tam ešte jeden folikul vtedy mal 9mm..A teraz neviem čo mi nemohla prebehnúť ovu ešte raz a tým pádom by som teraz mohla byť možno nejakých 13-14dpo..Ak by z toho prvého vajka tak asi 21dpo..Ale včera mi písala jedna kocka vraj ojedinele môže byť ovu 2CV v mesiace ale len do 24hodin rozdiel .Ale na nete som čítala iné. Tak ja už neviem..Už do. Salena zo seba..
Dievcata,mam otazku...5.3.ma dorazit mrcha,dnes rano som robila tehu test...do tych predpisanych troch minut tam nebolo vidno nic...no trochu neskor,asi 7 min po,bolo vidno ducha...mozem byt tehu?ja viem,mozno hlupa otazka :( ale ked ja tak velmi chcem ze uz mi z toho asi preskakuje ;)
@amelia2533 daj foto
@cvikla12 hodila som ho do kosa :/
@dadulka271 ahoj. tak ako? nedá sa mi to tu celé preklikávať, aby som našla, ak si niečo písala. som tu na skok, lebo mám pred 4 skúškami a musím ešte dokončiť prezentáciu k obhajobe diplomovky. tak ak si nájdeš čas, daj vedieť. 🙂
@denisa87 gratulujem a prajem všetko dobré 🤰
@miriamn76 waaaaaaaau to su krasne kolajnice 👍🤰

@alilka no pozri tiez som ich nemala dako silne tie cervene boli prve a po zaschnuti ich ani nevidno.