icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
2. mar 2017

@domci1203 mrchu mas dostat v nedelu? No som zvedava ci dostanes ak by si este testovala daj vediet. Moze byt vyraxnejsia ciarka na ovu pred ms ale pizitivny asi nie

dadulka271
2. mar 2017

@darinkazv ahojkaj 😞 no nič ostatné testy už boli negatívne a začala som dnes špiniť cize tento mesiac nič stoho nebude som sa tešila ale nevadí snáď sa to niekedy podarí😞

domci1203
2. mar 2017

@miriamn76 to istr mi aj dr povedal. Ze LH pred mrchou stupne ale nie ba pozitivny ovulacny test aby som mala a este hentak. Uvidime co nedelu kraska dorazi ak nie tak testnem potom.

miriamn76
2. mar 2017

@domci1203 vydrzis dovtedy? 😀

gabcca
2. mar 2017

@miriamn76 takze ovulacny test tiez moze ukazat tehu? Ci nie?

meli8412
2. mar 2017

@gabcca Ovu test može ukázať, ale už vtedy by si mala mať aj na tehu test 2 čiarky.

kacenaaa
2. mar 2017

@domci1203 ahoj ja som mala každý deň pozitívny ovu test ale tehu to nebolo len ovu v case mrchy lebo sa mi všetko posunulo... Každý test robený poobede... Takže ešte počkaj

olylili
2. mar 2017

@gabcca áno ale ako píše meli8412 vtedy je už aj na tehu. aspoň dušik a ak nie si tehu a ani v tom čase neovulujes a ovu je pozitívny môže to naznačovať na nejakú nerovnováhu hormónov

gabcca
2. mar 2017

@olylili no mme.na dvoch tehu testoch ukazalo dve // a teraz uz iba jednu :(

miriamn76
2. mar 2017

@gabcca ja som mala pozitivny aj ovu test☺

olylili
2. mar 2017

@gabcca a čiarky boli pekné výrazne že sa dalo s istotou povedať že sú pozitívne alebo len dušikovia ktoré sa niekedy zamenia s kanalikmi alebo chybnymi testami máš ich ešte?

gabcca
2. mar 2017

@olylili ano mam

olylili
2. mar 2017

@gabcca tak šup foto aj s tými nega. a s jednou značkou si testovala?

gabcca
2. mar 2017

@olylili ano s jednou znackou a vyskusala som aj.iny

amelia2533
2. mar 2017

Tak mi teda nikto z vas nepovie,ci odcitany tehu test po 7 minutach mozem povazovat za pozitivny?

gabcca
2. mar 2017

@olylili pozri poukladane zaradom ako som robila kazdy den

darinkazv
2. mar 2017

@dadulka271 to ma mrzi.ale dalej drzin silno palce. 😉

olylili
2. mar 2017

@amelia2533 asi áno hoď foto

nivea777
2. mar 2017

@amelia2533 ak je napísané na teste neodčítať po xy minútach a ty odcitavas po limite tak by som ho nepovažovala za pozitívny..Sprav si o 2 dni dalsi

lela123
2. mar 2017

@kacenaaa ja by som nečakala 🙂

olylili
2. mar 2017

@gabcca ten prvý a tretí z hora pekne pozitívne skusala si aj ovu?

gabcca
2. mar 2017

Ano dnes davala som aj foto je tam slaba ciarka druha velmi slaba. V sobotu mam dostat ms

amelia2533
2. mar 2017

@nivea777 presne som sa obavala,ze toto niekto napise...mas pravdu...tak velmi si to zelam,ze ma asi opusta zdravy rozum :/

olylili
2. mar 2017

@gabcca aha lebo keby že si tehu a máš taký test ako tie dva tak ovu by bol pozitívny testovacia by už bola silnejšia od kontrolnej tak už len vydržať do soboty ak nepríde ms znova testnut držím prsty

kacenaaa
2. mar 2017

@lela123 🙂 skupinu sme dlho zhanali všetko šaty už mám a s bruškom sa do nich nenarvem 😝 ja si počkáme ešte pol rocka len nech.som zdravá 🙂 ale ja mám pozitívny ovu aj 5 dní 😀

candies
2. mar 2017

@luta13 dakujem krasne...včerajšie Sono ukázalo malu bodocku co odpovedá 3tt pretože kvoli nepravidelnému cyklu neviem povedat kolko dni DPO som....ale mam v maternici aj tehotenskú cystu ale vraj to nic nie je a nemusíme to riesit

gabcca
2. mar 2017

@olylili vyskusam v sobotu. Myslis ze ak teraz uz nic neukazuje tak zase to nevyslo?

suesue1983
2. mar 2017

@amelia2533 hod foto)

luta13
2. mar 2017

@miriamn76 WAU MIRIAM!...Tie Tvoje testiky, to je nadherna zbierka 😲...Vsetky odloz a ked bude Tvoja "dufam, ze slecinka" väcsia, tak jej ich vsetky ukazes, ze kolko si testovala, ked si ju mala v brusenku...Pohladkaj brusko za mna teraz 😉🤰😘

meli8412
2. mar 2017

@gabcca Nieto su tehotenské testy?