Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@peppermint ja s tebou upl e suhlasim v tomto. Navyse embryjo ma mozno 1 mm a nie je viditelne volnym okom. Urcite len zrazenina a mala silnejsie kramy
@zuzanka_h asi v tomto štádiu je ešte embryjko minimálne. Verím,že v počiatočných štádiách tehu je sliznica vyššia a tak idú väčšie kusy. Ak na to žena nie je zvyknutá,tak sa môže zlaknut.
Ja mávam kusy sliznice každý mesiac,keď mi dávali kvôli umeleckú oplodneniu diphereline na umelý prechod pred stimuláciou, najväčší kus bol na polovicu mojej dlane. Aj doktor sa čudoval (fakt nechutná fotka to bola 🙂, ale nič viac to nebolo.
@luta13ahoj mame predvídane ze budeme mat este chlapčeka tak uvidíme .Ci sa nám podarí mat tretie a hlavne je nech je to zdravucke.Dakujem za podporu .Si veľmi zlata 😊
@amelia2533 mne sa zdá ze ano ale ako píšu lepšie by bolo keby si dala fotku
@domci1203 Teraz som klikla na Tvoj testik a zazdal sa mi tam dusik, aj ked slaby, no verim, ze nie som slepa...Skusala som sa trosku pohrat s fotkou, no tazko, je este slabucky 😉...Verim, ze MS uz nepride - teda dufam a prajem Ti to...Skus zas testovat za 2 dni, alebo az v tu nedelu...Velmi Ti drzim palceky, nech si najdes // 🙏😘...Pretoze nejde mi do hlavy ten mega silny ovulak 🙂
@amelia2533 ja osobne by som ho jednoznacne povazovala za pozitivny, no uistila by som sa este jednym testom tej istej znacky o 2 dni 😉...Drzim Ti palceky, nech je tak, ako si prajes 🙏😘
@butterfly333 Ja som mala vzdy plodny hlien (vajecne bielko), takze neviem poradit...Jedine co viem je, ze musis mat ovulku - bez nej neotehotnies 😉
@judit_ka
@peppermint
@butterfly333 prispevok, ktory som pisala dnes pre "judit_ka" o potrate mojej byvalej kolegyne som nechala zmazat adminom...Dufam, ze mi ho zmazu!...Ospravedlnujem sa, ze som tymto komentom a pribehom nahnala strach samotnej judit_ke, aj ked som to nemyslela v zlom, len som sa zdesila jej hroznemu prispevku 😔
@zuzanka_h no mne to moja byvala kolegyna cele vyrozpravala, ked som ja zistila, ze som tehulka ☹...Vies, si predstavit, aka som z toho bola smutna..Bolo to tak, ze ona robila vo velkosklade s ovocim, zeleninou a denne dvihala tazke prepravky, ci plne debny...A nevedela, ze je tehulka...A jedneho dna sa jej toto stalo...Velmi smutny pribeh...A zevraj chceli v tej dobe dalsie babätko, no nechavali tomu volny priebeh - o to viac smutne cele 😒

@judit_ka myslim, ze by si mala ist znovu ku gynekologovi a nechat sa znova vysetrit.