icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bevab
2. mar 2017

@judit_ka myslim, ze by si mala ist znovu ku gynekologovi a nechat sa znova vysetrit.

mdanka
2. mar 2017

Baby myslite ze je druha ciarka dostacujuco ruzova? 🙂

olylili
2. mar 2017

@mdanka nemyslíme vieme že áno gratulujem 😉

zuzanka_h
2. mar 2017

@peppermint ja s tebou upl e suhlasim v tomto. Navyse embryjo ma mozno 1 mm a nie je viditelne volnym okom. Urcite len zrazenina a mala silnejsie kramy

gabcca
2. mar 2017

@mdanka gratulujem 🙂 aj ja chcem take ciarky :(

chmurkaxy
2. mar 2017

@zuzanka_h asi v tomto štádiu je ešte embryjko minimálne. Verím,že v počiatočných štádiách tehu je sliznica vyššia a tak idú väčšie kusy. Ak na to žena nie je zvyknutá,tak sa môže zlaknut.
Ja mávam kusy sliznice každý mesiac,keď mi dávali kvôli umeleckú oplodneniu diphereline na umelý prechod pred stimuláciou, najväčší kus bol na polovicu mojej dlane. Aj doktor sa čudoval (fakt nechutná fotka to bola 🙂, ale nič viac to nebolo.

dasaa
2. mar 2017

@luta13ahoj mame predvídane ze budeme mat este chlapčeka tak uvidíme .Ci sa nám podarí mat tretie a hlavne je nech je to zdravucke.Dakujem za podporu .Si veľmi zlata 😊

maryke7
2. mar 2017

Baby co myslite?

olylili
2. mar 2017

@maryke7 ale sa to tu začína sypať super gratulujem 😉 urodny rok 😀

maryke7
2. mar 2017

@olylili
Dakujem...🙂

dasaa
2. mar 2017

@luta13 Ahoj mame predvídane ze budeme mat este chlapčeka tak uvidíme .Ci sa nám podarí mat tretie.A hlavne je nech je to zdravucke.Dakujem za podporu .Si veľmi zlata 😊

dasaa
2. mar 2017

@maryke7 potichúčky gratulujem 😊

chuchu86
2. mar 2017

@luta13 - ďakujem Ti veľmi pekne za povzbudenie. Zajtra mám dostať ms,tak uvidíme.

maryke7
2. mar 2017

@dasaa
Dakujem 🙂

dasaa
2. mar 2017

@amelia2533 mne sa zdá ze ano ale ako píšu lepšie by bolo keby si dala fotku

zuzanka_h
2. mar 2017

@chmurkaxy je pravda ze clovek sa zlakne ked nie je zvyknuty. Ja som nemala nikdy zrazeniny az zahade posledny rok od kedy sa snazime. Psychika robi as svoje :D

luta13
2. mar 2017

@domci1203 Teraz som klikla na Tvoj testik a zazdal sa mi tam dusik, aj ked slaby, no verim, ze nie som slepa...Skusala som sa trosku pohrat s fotkou, no tazko, je este slabucky 😉...Verim, ze MS uz nepride - teda dufam a prajem Ti to...Skus zas testovat za 2 dni, alebo az v tu nedelu...Velmi Ti drzim palceky, nech si najdes // 🙏😘...Pretoze nejde mi do hlavy ten mega silny ovulak 🙂

luta13
2. mar 2017

@amelia2533 ja osobne by som ho jednoznacne povazovala za pozitivny, no uistila by som sa este jednym testom tej istej znacky o 2 dni 😉...Drzim Ti palceky, nech je tak, ako si prajes 🙏😘

luta13
2. mar 2017

@gabcca Myslim, ze vsetky Ti tu drzime palceky, aby MS uz neprisla 😉...Ja osobne myslim na Teba a verim, ze Tvoj vysnivany pokladik sa zakutrava vo svojom novom pribytku v Tvojom brusenku...Kiezby som mala pravdu 🙏😘

gabcca
2. mar 2017

@luta13 dakujem za povzbudive slová snad mas pravdu nic ine ze nezelam viac ako toto. Boli by sme nesmierne šťastný

luta13
2. mar 2017

@gabcca Verim, ze Boh Ta pozehnal uz 😉

sticker
luta13
2. mar 2017

@olylili v pondelok na vas myslim a verim, ze "maly princ" sa ukaze 😉 👶😍😘🙏❤

gabcca
2. mar 2017

@luta13 dakujem za 💗

luta13
2. mar 2017

@butterfly333 Ja som mala vzdy plodny hlien (vajecne bielko), takze neviem poradit...Jedine co viem je, ze musis mat ovulku - bez nej neotehotnies 😉

luta13
2. mar 2017

@judit_ka
@peppermint
@butterfly333 prispevok, ktory som pisala dnes pre "judit_ka" o potrate mojej byvalej kolegyne som nechala zmazat adminom...Dufam, ze mi ho zmazu!...Ospravedlnujem sa, ze som tymto komentom a pribehom nahnala strach samotnej judit_ke, aj ked som to nemyslela v zlom, len som sa zdesila jej hroznemu prispevku 😔

luta13
2. mar 2017

@mdanka Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...Boh s vami obomi 🙂...Krasne // 😘

luta13
2. mar 2017

@zuzanka_h zle som sa vyjadrila pre judit_ka, nie embryo, ale "zarodok" babätka, cize Dr. vtedy potvrdil, ze to bol potrat...No uz som dala tento moj koment vymazat adminom, snad mi ho vymazu 🙂

luta13
2. mar 2017

@maryke7 Trosicku rozmazane, no jasne viditelne //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😀

zuzanka_h
2. mar 2017

@luta13 znelo to inak dost desivo. Ale ved lekari nie sme tak kto vie

luta13
2. mar 2017

@zuzanka_h no mne to moja byvala kolegyna cele vyrozpravala, ked som ja zistila, ze som tehulka ☹...Vies, si predstavit, aka som z toho bola smutna..Bolo to tak, ze ona robila vo velkosklade s ovocim, zeleninou a denne dvihala tazke prepravky, ci plne debny...A nevedela, ze je tehulka...A jedneho dna sa jej toto stalo...Velmi smutny pribeh...A zevraj chceli v tej dobe dalsie babätko, no nechavali tomu volny priebeh - o to viac smutne cele 😒