Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@peppermint original
@misscelaneous No ja vidim. 🙂 Ja som mala slabsieho ducha. Ak mas moznost, skus iny test. Pripadne zajtra rano 🙂
@peppermint dakujem 🙂 nechcem sa zas zbytocne tesit, uz som mala tento "cyklus" ak sa to da tak nazvat :/ , pred ovulaciou taku ciaru na pepine, ze som myslela ze som hadam v tretom mesiaci :D zostal mi uz len ten digitalny, zajtra je 10 den po vyvolavacke, ak vydrzim spravim ten digi v nedelu rano.
@alilka Ahoj alilka. Myslim na teba, ako sa vyvija kontrolny odber HCG...
@gabcca u teba ší elmi zvláštne tie testy no držím palce ☺
Ja osobne som napr pri druhom mala tak xe ak som ráno testovala testy boli biely ako sneh a večer mi vždy vyšli //
@aamnicka myslím ze muchy uz nečakaj 😉
@bluebell0412 vidis ako to.skáče tak uvidime ci pride mrcha ci nie. Modlim sa aby neprisla
@gabcca verím ti treba veriť ze je to ozaj tehu
@gabcca sme na tom podobne..aj ja mam zajtra dostat..tiez mam cyklus raz 28 potom 30 inokedy aj 26.. Tak uz len cakat..mna uz bolia tak prsia ako pred ms cize ani nejako neverim tomu uz..a uz si nebudem ani testy robit..pockam..a ak dostanem tak co uz..drzim palce aby ti to vyslo 🙂
@bluebell0412 ja chcem verit len sa nechcem zase sklamat
😀👍
@misscelaneous je tam + 😉
@gabcca Ak je ten spodny ozaj tehu test,tak je urcite sanca,ze si tehu,lebo tam pekne vidno mini dusika.Len som este nevidela od ziadneho vyrobcu,ze by ovu aj tehu test vyzerali rovnako.😒
Ak chces 100percetne spolahlivy test,kup v Dr.Max ich testy.Mne 2dni pred mrchou ukazal krasne viditelnu ciarku. 😉
@nezabudka92 nesníva, je to realita a krásna 😉 gratulujem, prajem krásne tehuľko... koľko si dpo?

@gabcca verim ti ze sa bojis, je to o drzku taketo cakanie.. najistejsie to bude zas o par dni.. ako si vlastne na tom s ms ? Necitala som vsetky komentare.