Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 Tak ak mas ovu normalnu, potom by som ja osobne neriesila hlien, neviem...No verim, ze coskoro uz nebudes riesit hlien, ani ovulku a testiky, ale svoje vytuzene // na tehuteste 😘🙏
@nezabudka92 tak to je pekná čiarka, keď ti ešte nemešká, myslím, že už ani nepríde zopár mesiacov 🙂
@misscelaneous vidim dusika +...Drzim palceky, aby tmavol 🙂
@adria88 kazdopadne si este pockam do buduceho tyzdna moja dr ordinuje pondelok a stvrtok a muza musim vyslat do lekarne este pre testiky pre istotu lebo ked uz mna uvidia si pomyslia ze mi hrabe 😀 😀
@butterfly333 moja ja som tiez mavala pozitivne ovu testy a hlien ziadny kvoli tomu som si kupila ten gel a vdaka bohu snim sa zadarilo teda myslim ze vdaka nemu ☺ Citala som ze vytvara spermiam to spravne prostredie aby prezili☺. Vola sa conceive plus .
@nezabudka92 poznám to, ja som každý mesiac chodila kupovať tehu testy tdo tej istej drogérie, mám ju po ceste do roboty a ako na potvoru, vždy tam bola na pokladni tá istá predavačka 😂 musím to už zmeniť a ísť inde... teraz mám doma jeden test, použijem ho v pondelok, to budem mať tiež 2-3 dni do ms... ak nepríde, tak kúpim už inde 😀
@nezabudka92 nadherne ukazkove //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 🤰😘
@adria88 no ja mam hned pod domom lekaren :D tiez vzdy stastie na tie iste minule som sla do druhej ci nemali vymenene nejako sichty a ta od mojho domu bola v tej druhej 😂 😂 musim ist uplne inam 😀 do druheho mesta 😀
@nezabudka92 ja chcem tak či tak do lekárne Dr. Max, tie testy sú vraj fakt spoľahlivé 🙂 juj, bodaj by aj mne priniesli //
@adria88 ja v okolo dr. max asi ani nemam u nas v novakoch isto nie a Prievidza take vacse mesto som si neni ista opytam sa uja googla a prajem ti samozrejme dve ciarocky 🙂
@adria88 ako mas cyklus??
@nezabudka92 Ďakujem.. ja 32-35, no podľa ovu a bt by som mala dostať ms v utorok až stredu, dnes som 30 dc a 8-9dpo
@adria88 a uz si robila nejaky testik???
@luta13 Tak tak,len nech silneju.Ja som to myslela tak,ze ovu je negativny a ta ciarka sa neda teraz brat do uvahy,ale pozitivne na tom je,ze sa nieco ukazalo aj na Tehotenskom. 👏
Krasne 2 //.Po meskani som uz aj ja mala take silne.Tie testy su uzasne,ale stve ma,ze u nas stoja skoro 4eura a v CR okolo 50Kč. 😒
@nezabudka92 tento cyklus ešte nie, naposledy na Štedrý deň, ale vtedy som aj mala vysoké teploty a chrípku, tak som aj rada, že bol negatívny...
@luta13 hej, zdá sa aj mne vyráznejšia 🙂 a ďakujem, uvidíme no, manžel si myslí, že to vyšlo... mám strašné nálady, stále ma pobolieva v podbrušku, čo u mňa pred ms nie je zvykom, max 2-3 deň ms, pichanie vo vaječníkoch sa strieda, raz tam pichne, raz tam a ďalšie iné "kvázy príznaky" 😀 a večer mi povedal, že ak nie, tak nabudúce, aj on chce strašne mimi, on sa nevzdáva 🙂 ale budúci cyklus už by som kúpila aj femibion...
@adria88 nooo ved aj ja este trpnem lebo 3-6.2. sme boli s malym v nemocnici na infuzkach mal bronchitidu 6.2 nas pustili od 8-13.2. som dostala aj ja atb som nieco nachytala od maleho a od 14-15.2 som mala plodne... tak dufam ze to ziadny vplyv nebude mat ani nic :/

@adria88 juuuj no tak dufam ze nesniva za dva dni by som mala mat ms tak dufam teda ze nedorazi 🙂