Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adria88
@biba12
@olylili
@peppermint
@cvikla12
@nina4 dakujem vam baby..akosi vnutorne som to pocas tyzdna citila ked som videla tie testy..uz moje 6te babeno v nebicku :( este nekrvacam ani nespinim,ani neviem kedy zacnem..HCG som mala este 26 a telo sa zatial este tvari ako tehotne..v pondelok genetika,v polke tyzdna zasa hematologia a uvidime dalej,kedze ani liecba na ktoru som bola nastavena nepomohla..
@biba12 ano sieste..mam potvrdenych 5potratov ale prve boli dvojicky..nechapem uz tomu..vedia co mi je,liecbu som mala pocas celeho snazenia nastavenu a aj tak nic..sice tento potrat je iny ako predtym..predtym som stale zacala krvacat a vycistila sa..jedine pri dvojickach to bolo MA aj kyretaz..ale nevzdavam sa..ja chcem byt mamou a basta!!! 🙂
@nezabudka92 ahoj ty si z novak ?? Dr max je v Pd vo vtacniku oproti tej lekarni co je pod priemstavom prejdes cez cestu a na tej strane ako je vchod aj do potravin 🙂
@patkaamirko huraaaaaaaa budete mat od kazdeho jednooooooo

@ikonica Áno tešíme sa veľmi, sme tomu neverili 😄
Ale ja som to tušila, že nosím pod ❤ malú princeznú 🙂
@alilka ach moja :( drzim ti silno palce, nech sa das cim skor dokopy a nech sem onedlho znova pridas pekne silne testiky a nech sa uz babenko poriadne zakusne, udrzi a pekne sa vyvija az do porodu a aj po nom.... mas moj obdiv, si silna zena, ze si aj napriek tolkym ranam stale pozitivna... moc ti to babenko prajem a verim, ze tohto roku to vyjde...
@alilka je mi to velmi luto, neviem ai ani predstavit, co prezivas, ale raz to stastie urcite pride. Drzim palceky, nech sa das rychlo doporiadku..
@nina4 krasna fotecka ❤❤😀😀 joj drobciatko moje, ake starosti robilo zo zaciatku a teraz je este aj vacsie..velmi ti to prajem moja..cmuuk
@patkaamirko gratulujem k princezničke a kludne tehulkovanie 😉
@amelie2017 veru ale takto si clovek volako viac váži kazdy okamih .A ty ako moja?

@dasaa myslis?