Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuna8 neboj, treba veriť, že babatko pekne rastie a v pondelok bude 2. čiarka silnejšia... ja tiež podľa bt očakávam až v stredu mrchu, maximálne vo štvrtok a testovať chcem už v pondelok... viem, že môže byť na to skoro, ale ktovie, možnože sa tam čosi objaví... test mám doma, tak prečo ho nevyužiť? a ak nič, tak ak nepríde ms do piatku testnem znova
viem, aké to je, zažila som to v marci, čiarky mi pomaly silneli po vynechaní ms a nakoniec po 2 týždňoch prišla mrcha... biochem tehu 😒 ale verím, že raz sa to musí podariť znova 🙂 a tebe držím palce nech čiarka silnie!!!
@nella15228 Pripada mi to ako pubertalne akne, no nevim, z coho to mozes mat Ty...Nemas na nieco potravinove alergiu a omylom si to zjedla?...No uvidis u koznej, co Ti povie, z coho to mozes mat...Skore vyliecenie pliagy hnusnej prajem...Aj Ta to svrbi, ci nie? 😕
@gabcca prave preto je najlepsie robiť test až ked mešká menstruacia .A najlepsie je až na 5-ty den .Naznak na tehotenstvo mas pobolieva ta pod bruškom ,začali ta bolieť prsia a chodíš cikat stále .To su príznaky tehotenstva .
Ja som pri mojich báb na začiatku take príznaky vôbec nemala .Prsia ma začali bolieť až v 5 mes cikat som chodila normalne .
@gabcca telo sa stále mení .Napr ked som mala plodne dni mna vôbec neboleli vaječníky a minuly mesiac pár dni po menstruacii ma začali pobolievať a na druhý den bola silnejšia bolesť vaječníkov .Ked som si spočítala kedy by som mala mat plodne dni tak mi to akurat vychádzala ta bolesť
@gabcca kazde tehu je ine, neporovnavaj ani priznaky 😉 ...Co bolo pri prvom, vobec nemusi byt pri druhom...Ja som pri prvom tehu ani len nevedela, ze som tehu, az ked miesto MS so mala len zopar hodinove spinenie a potom nic...Inak ine priznaky ziadne...Az koncom druheho trimestra palenie pazeraka a cikanie castejsie...Kazdy den od konca 1.trimestra som musela hned rano jest, inak by mi bolo zle od zaludka 🙄 ...Pri druhom tehu som uz cca. tyzden od ovulky citila, ze sa nieco deje v mojom podbrusku, mala som pocit, akoby som tam balonik mala a citit to bolo hlavne ked som napr,vysavala a bola v predklone...Potom som 14DPO nezapla oteplovacky, ktore mi boli zopar dni pred ovulkou "ako uliate"...No testovala som az den po vynechani MS a vysledok mam v albume v blogu - ak chces kukni tam 😉...A potom zacali nevolnosti, nechutenstvo a hrozne som bola podrazdena - vytocila ma hocijaka somarina a hrozne sa mi "prdelo", aj ked som nic take nejedla, co by vyvolavalo plynatost..Proste zväcsujuca sa maternica tlacila na creva asi...A samozrejme od NE-ocakavanej MS ma zacalo boliet podbrusko ako na MS a vytok zacal, takze som kazdu chvilku behala na wc, ci som nedostala MS...Asi tak teda o mojom tehu...Myslim na to, aby si si vymodlila svoje babätko a aby si buduci tyzden mala na testikoch uz silnejuce // 🙏❤
Dakujem niektorej z vas teraz za ❤ so spravou 😉...Potesilo 😘

@adria88 uz si strašne nadávam, ze som si ho vobec tak skoro robila, iba smutná budem ak z toho nič nebude :( a teraz furt nad tym rozmýšľam.. ach, toto bude najdlhší vikend..