icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
6. mar 2017

@gabcca stale vidim mikro-malickeho dusika...Testuj zas o 2 dni...Snad bude viditelnejsi...🙂

gabcca
6. mar 2017

@luta13 kde.ho vidis?ja.aj.ked.dam cez negativ nic.nevidim

luta13
6. mar 2017

@trblietava Myslim, ze cvicenie Ti nijak neovplyvni otehotnenie, ani nic, skor je dobre, ze mas kondicku a nesedis necinne pri PC ako ja cele dni a len priberam...Len ked otehotnies, mala by si spomalit potom trosku, ziadne narocne cviky 😉

luta13
6. mar 2017

@karcika88 na upravenej fotecke od Miriam, vidim ducha na Tvojom testiku...Drzim palceky, aby silnel, hod potom zas sem foto 😉

luta13
6. mar 2017

@nedockavasom vcera foto 17:10h. - ciarka krasne silnie 😉...Skus testik Lady max z lekarne Dr.max 😀

luta13
6. mar 2017

@maciatko950 vidim dusika, drzim palceky, aby tmavol...Priznaky su zatial fajn 😉

luta13
6. mar 2017

@gabcca ked si rozkliknem Tvoju fotku, tak tam vidim slabulickeho dusika druhej /...No testuj neskor, skus zas az o 2 dni...Juj, napinave je to a verim, ze dobre vsetko dopadne ❤

gabcca
6. mar 2017

@luta13 dakujem ze veris.

luta13
6. mar 2017

@gabcca Verim, zatial si MS nedostala, priznaky mas na tehu a testy Ti blbnu, nechapem, kde je pes zakopany, no verim, ze zahada sa rozlusti tento tyzden...Prajem Ti to velmi, lebo sa tu s testami trapis a musis byt z toho uz na nervy 🙂...Dobru noc, idem aj ja uz spat, chod aj Ty, ak si nahodou tehulka, aj Tvoje telo potrebuje oddych 😉😴😘

gabcca
6. mar 2017

@luta13 dakujem ano je to cele zahada. Uvidime.co z.toho bude a ako to dopadne. Dakujem.za podporu je.to.cele na.nervy 🙂

nivea777
6. mar 2017

@gabcca negatívny..Tie tvoje testy sú fakt záhada

biba12
6. mar 2017

@gabcca no ako píšu dievčatá, tento negatívny. Ale na tom z piatka čosi je a tie dva pozitívne pred
tým. Kedy budeme vedieť ako na tom si? Kedy má prísť ms? Možno si to niekde písala, len sa mi nechce hľadať..🙂

nina4
6. mar 2017

@gabcca ahoj srdiečko mna este napadlo keď ti hentak divne ukazuju testy aby si nemala mimomaternicove mne tak ukazovali raz pekne // potom slabulinkeho ducha potom zas trochu silnejšie potom zas nič .Nechcem ťa zbytočne plašiť a bud pre istotu ostražitejšia a ked mrcha nedojte radsej zbehni na krv.Silno budem dufať,ze tvoj pripad to nebude .

bluebell0412
6. mar 2017

Kočky dobre ráno.
Prosím vás poraďte mi som 3dni pred ms robila som si ráno test no neviem ci som zle videla alebo nechápem kým bol test mokrý javila sa akoby // no po uschnuti je čistý..

haannka
6. mar 2017

@bluebell0412 ja tam nieco vidim

ariana195195
6. mar 2017

@luta13 ahooooooj 🙂 zatiaľ som pribrala len kilo 🤰 bruško rastie cítim už aj jemné pohyby je to niečo krásne ❤ držíme sa dobre máme už aj mená vybrané pre dievčatko Vivien a pre chlapčeka Mateo 😎 v pondelok 13.3. mi uz povedia čo to bude veľmi sa teším aj na to že bábätko znovu uvidím 👶 ďakujem veľmi pekne že namna myslíš v pondelok dám vedieť ❤

haannka
6. mar 2017

@nataliaondrejkova mate to tam...fuuuu

gabcca
6. mar 2017

@biba12 mala som dostať v sobotu lenu mna to skace

gabcca
6. mar 2017

@nina4 dufam aj ja ze bude vsetko v poriadku

biba12
6. mar 2017

@gabcca a nechceš ísť k dr. na krv? Nedá sa s ňou dohodnúť, že by Ti urobila odber? Keď raz máš čiarku a viditeľnú voľným okom, raz nie. To je čudné.

adria88
6. mar 2017

Krásne ránko dievčatá 🌞 ja som dnes negatívna, ale každopádne som sa zobudila s dobrou náladou a ani to mi ju nepokazilo 🙂 ešte mi ani ms nemešká, takže si z toho ťažkú hlavu nerobím, uvidíme, ak do štvrtka príde, netestujem a ak nie, tak vo štvrtok ráno alebo v piatok spravím testík znova... ale ja sa nevzdávam 😝

suesue1983
6. mar 2017

Ahojte žienky,dnešna poradňa za nami,drobec rastie,slubila som že sa vždy podelím veď veľa som tu svami prežila,držím palčeky v snažilkovaní posielam baciliky 😘😘😘😘

maciatko950
6. mar 2017

@adria88 vidim tam slabuckehho dusika drzim palce

adria88
6. mar 2017

@maciatko950 už si druhá, to len ja som slepá 😀 asi... ale ďakujem 🙂 no bodaj by ste mali pravdu 🙏

leonie28
6. mar 2017

@adria88 aj ja tam vidim dusika,Ty ho nevidis? Drzim palce☺

adria88
6. mar 2017

@leonie28 no neviem, nezdá sa mi, ale tak keď viacej z vás ho vidí, tak asi na tom niečo bude 😉 Ďakujem

monikasel
6. mar 2017

@adria88 aj ja tam vidím slabučkeho dušíka.😉

biba12
6. mar 2017

@adria88 je tam dušik, veľmi slabý. Ale je. Tak nech silnie, Držím palce.

adria88
6. mar 2017

@maciatko950
@leonie28
@monikasel
@biba12
Ďakujem dievčatá 😘 tak teda ešte v stredu skúsim nejaký iný test, snáď máte pravdu a čiarka bude silnieť 🙂

trblietava
6. mar 2017

@luta13 dakujem za odpoved 😘 ja som tiez na jesen zacala byt leniva nic sa mi nechcelo a tak som si povedala ze zacnem cvicit a nejak ma to bavi a drzi doteraz 🙂 citim sa lepsie nie som taka unavena, viem ze mas teraz male babatko a si asi stale len doma...ale ked si na nete tu na MK tym pomozes mnohym zienkam 😉 takze urcite to je na nieco dobre..mozno teraz zaciatkom jari naberies aj ty novu energiu vide slniecko a ty zacnes mat viac pohybu a tym aj nejake to kilecko pojde dole 🙂