Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava Myslim, ze cvicenie Ti nijak neovplyvni otehotnenie, ani nic, skor je dobre, ze mas kondicku a nesedis necinne pri PC ako ja cele dni a len priberam...Len ked otehotnies, mala by si spomalit potom trosku, ziadne narocne cviky 😉
@nedockavasom vcera foto 17:10h. - ciarka krasne silnie 😉...Skus testik Lady max z lekarne Dr.max 😀
@maciatko950 vidim dusika, drzim palceky, aby tmavol...Priznaky su zatial fajn 😉
@gabcca Verim, zatial si MS nedostala, priznaky mas na tehu a testy Ti blbnu, nechapem, kde je pes zakopany, no verim, ze zahada sa rozlusti tento tyzden...Prajem Ti to velmi, lebo sa tu s testami trapis a musis byt z toho uz na nervy 🙂...Dobru noc, idem aj ja uz spat, chod aj Ty, ak si nahodou tehulka, aj Tvoje telo potrebuje oddych 😉😴😘
@gabcca ahoj srdiečko mna este napadlo keď ti hentak divne ukazuju testy aby si nemala mimomaternicove mne tak ukazovali raz pekne // potom slabulinkeho ducha potom zas trochu silnejšie potom zas nič .Nechcem ťa zbytočne plašiť a bud pre istotu ostražitejšia a ked mrcha nedojte radsej zbehni na krv.Silno budem dufať,ze tvoj pripad to nebude .
@bluebell0412 ja tam nieco vidim
@luta13 ahooooooj 🙂 zatiaľ som pribrala len kilo 🤰 bruško rastie cítim už aj jemné pohyby je to niečo krásne ❤ držíme sa dobre máme už aj mená vybrané pre dievčatko Vivien a pre chlapčeka Mateo 😎 v pondelok 13.3. mi uz povedia čo to bude veľmi sa teším aj na to že bábätko znovu uvidím 👶 ďakujem veľmi pekne že namna myslíš v pondelok dám vedieť ❤
@nataliaondrejkova mate to tam...fuuuu
Krásne ránko dievčatá 🌞 ja som dnes negatívna, ale každopádne som sa zobudila s dobrou náladou a ani to mi ju nepokazilo 🙂 ešte mi ani ms nemešká, takže si z toho ťažkú hlavu nerobím, uvidíme, ak do štvrtka príde, netestujem a ak nie, tak vo štvrtok ráno alebo v piatok spravím testík znova... ale ja sa nevzdávam 😝
@adria88 vidim tam slabuckehho dusika drzim palce
@maciatko950 už si druhá, to len ja som slepá 😀 asi... ale ďakujem 🙂 no bodaj by ste mali pravdu 🙏
@maciatko950
@leonie28
@monikasel
@biba12
Ďakujem dievčatá 😘 tak teda ešte v stredu skúsim nejaký iný test, snáď máte pravdu a čiarka bude silnieť 🙂
@luta13 dakujem za odpoved 😘 ja som tiez na jesen zacala byt leniva nic sa mi nechcelo a tak som si povedala ze zacnem cvicit a nejak ma to bavi a drzi doteraz 🙂 citim sa lepsie nie som taka unavena, viem ze mas teraz male babatko a si asi stale len doma...ale ked si na nete tu na MK tym pomozes mnohym zienkam 😉 takze urcite to je na nieco dobre..mozno teraz zaciatkom jari naberies aj ty novu energiu vide slniecko a ty zacnes mat viac pohybu a tym aj nejake to kilecko pojde dole 🙂

@gabcca stale vidim mikro-malickeho dusika...Testuj zas o 2 dni...Snad bude viditelnejsi...🙂