icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuna8
6. mar 2017

@adria88
@luta13
Dievcata, ktoré ste mi držali palce, dnes asi o druhej poobede som si spravila rapiclear a som jasná :D som 26 dc tak dufam, ze ms nedorazi a vsetko tentokrát dobre dopadne. Dakujem, ze ste na mna mysleli a všetkým, ktoré na svoje // este iba čakáte prajem, aby ste ich objavili čim skor! 🙂

sofija18
6. mar 2017

@zuna8 jupiiii 😘👍obrovská gratulka 😘

cvikla12
6. mar 2017

@zuna8 no super testik už je krásny gratulujem a želám nech je všetko v poriadku

adria88
6. mar 2017

@zuna8 gratulka a prajem krásne a zdravé tehuľkovanie 😉

sofija18
6. mar 2017

Tak dnes 8DPO..... zatial nic 😑No uvidíme kedy dojde MS.....

ivi727
6. mar 2017

Pekny den 🙂 baby, dnes mala prist MS, co poviete?

gabcca
6. mar 2017

Baby je normálne ked ma pobolieva lavy vajecnik a vela cikam?ms meska dva dni

gabcca
6. mar 2017

@ivi727 nemas lepsiu foto? Alebo sprav negativ

sofija18
6. mar 2017

@gabcca Ty podla mna si fakt tehu..... tie testy sa s tebou veľmi nepekne zahrávajú 😡... nechceš zbehnut pre istotu k lekárovi na krv?.... Ach.... človek aby furt premýšľal Vsak? 😒

gabcca
6. mar 2017

@sofija18 fakt. Uz aj ja.na to myslim ze by som.zajtra isla len neviem.ci bude moct manzel z roboty odbehnut lebo to do.ineho mesta musim ist a sama autom si.netrufam

sofija18
6. mar 2017

@gabcca Zajdi si tam najbližšie kedy bude môcť ísť s tebou aj manzelicek. Uvidis, vsetko bude v poriadku a tak ako máš vysnívané.... ty si taká masa záhada 😘 len kľud 😘sa nám blska mala schováva 🙈

ivi727
6. mar 2017

@gabcca neviem ci je lepsia...

adria88
6. mar 2017

@ivi727 tak Tebe asi nepríde pár mesiacov 🙂 gratulujem

adria88
6. mar 2017

Baby, ako som došla dnes domov, tak ma začalo škriabať v krku a akoby som bola chorá, také pocity, zima, tak som si ľahla, potom som si zmerala bt a že 36,61 čo by mala byť k večeru ešte vyššia a ráno som mala ešte 36,9... snáď sa neblíži mrchaňa jedna... ale inak mne bt klesá až prvý-druhý deň mrchy... prikladám aj graf... inak mohlo sa stať, že tým, že tu je celkovo nejaká zima v byte, že sa to odrazilo aj na mojej bt? v tomto sa teda nevyznám

gabcca
6. mar 2017

@sofija18 pozri teraz som spravila digitalny a nic

nella15228
6. mar 2017

@sofija18
No moja nechcem ti dávať falošne nádeje ale nieco slabučke tam je.. Snáď to nieje kanalik.. Držím palčeky 🍀

olylili
6. mar 2017

@gabcca ahoj a cystu na vajecniku si nikdy nemala?

gabcca
6. mar 2017

@olylili nie

alilka
6. mar 2017

@adria88 nemyslim,ze toto by sa ti malo odrazit na BT..vecer by mala byt aspon tych 37 a viac..no uvidis..🙂

olylili
6. mar 2017

@gabcca lebo aj tie to môžu robiť ale keď nemáš ja by som šla k lekárovi ešte aj keď ťa vajecnik boli

gabcca
6. mar 2017

@olylili ja som bola v novembri na prehliadku a nic nebolo zajtra sa tam nedostanem najskor v stredu

barborabl
6. mar 2017

@domci1203 hej dobre som pochodila . Pre tým sme sa 4 roky snažili a nič. Stále mi vravel z zmeniť prácu nerobiť na smeny nestresovat sa .... Potom.som.isla k inému ten mi začal merať folikuly a nasadil clostik a šup ho

adria88
6. mar 2017

@alilka veď toto, možno, že som aj zle merala, no kašlem na to nebudem sa tým zaoberať, to bolo len tak, lebo som sa cítila na to, že mám asi teplotu, tak som zmerala a výsledok takýto... uvidíme ráno, ms čakám až streda-štvrtok, tak hádam tým to nebude...

miriam111111
6. mar 2017

Babule mame dnes za sebou druhe sono a vsetko je v poriadku.Velmi som sa bala lebo som bola minuly tyzden dost chora ale nastastie na babätko to nemali ziadny vplyv.Vsetky vas tu mam rada a verim ze kazda z vas si uz coskoro najde svoje vytuzene //.Posielam vam plnu naruc tehu bacilkov :-*

dasaa
6. mar 2017

@gabcca ja tomu nechapem mešká ti 2 dni menzes,posledný test ti ukazuje ze nie si tehuľka ale pri tom mas jednoznačne príznaky tehotenstva .Fak by bolo najlepsie keby si isla k dr .Aby ti zobral krv a z krvy na 100%budes vedieť výsledok

adria88
6. mar 2017

@miriam111111 babatko malé, ako si tam leňoší 😍 krásna fotka, prajem veľa zdravíčka až do úspešného konca 🙂

meli8412
6. mar 2017

@gabcca Digy má citlivosť 25, takže neni nič stratené 🙂 Držím palce.

gabcca
6. mar 2017

@meli8412 aj tak dakujem

butterfly333
6. mar 2017

@zuna8 supeeer krásny testik držím palčeky nech všetko dobre dopadne.

zuna8
6. mar 2017

@adria88
@sofija18
@cvikla12
Dakujem vam 🙂