Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby je normálne ked ma pobolieva lavy vajecnik a vela cikam?ms meska dva dni
Baby, ako som došla dnes domov, tak ma začalo škriabať v krku a akoby som bola chorá, také pocity, zima, tak som si ľahla, potom som si zmerala bt a že 36,61 čo by mala byť k večeru ešte vyššia a ráno som mala ešte 36,9... snáď sa neblíži mrchaňa jedna... ale inak mne bt klesá až prvý-druhý deň mrchy... prikladám aj graf... inak mohlo sa stať, že tým, že tu je celkovo nejaká zima v byte, že sa to odrazilo aj na mojej bt? v tomto sa teda nevyznám
@sofija18
No moja nechcem ti dávať falošne nádeje ale nieco slabučke tam je.. Snáď to nieje kanalik.. Držím palčeky 🍀
@miriam111111 babatko malé, ako si tam leňoší 😍 krásna fotka, prajem veľa zdravíčka až do úspešného konca 🙂
@zuna8 supeeer krásny testik držím palčeky nech všetko dobre dopadne.

@adria88
@luta13
Dievcata, ktoré ste mi držali palce, dnes asi o druhej poobede som si spravila rapiclear a som jasná :D som 26 dc tak dufam, ze ms nedorazi a vsetko tentokrát dobre dopadne. Dakujem, ze ste na mna mysleli a všetkým, ktoré na svoje // este iba čakáte prajem, aby ste ich objavili čim skor! 🙂