Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@amelia2533
@katatko351
@nina4
@nivea777
@olylili zienky, trosku som upravila testik pre "amelia2533" a tu je vysledok...Verim, ze teraz vidite aspon dusika na testiku 😉...Pretoze ja ho vidim a verim, ze bude silniet 😘🙏
@bluebell0412 vidim ducha, no skus este zajtra, ci neskor dalsi testik, tento je akysi rozpity a tym padom to skresluje...Velmi Ti drzim palceky, aby dusik tmavol 😉
@ariana195195 Dakujem Ti za odpoved...Som rada, ze krasne rastiete...A este jedna vec...Ten datum 13.3. je "uzasny", pretoze ja som sa tiez dozvedela pohlavie svojho prveho syna prave v tento datum - 13.3., no v roku 2008 😉...Verim, ze drobcek sa vam krasne ukaze a budete sa tesit...A mena mate vybrate nadherne 😉 ...Teda tu Vivien by som Ti dopriala 💃 😍...Verim, ze bude ako vravim...Boh s vami nadalej a tesim sa na pondelok na Tvoju spravu aj s foteckou, ak budes mat 😀
@luta13 ahoooj zaujal ma tvoj komentar k datumu 13.3, my ideme vtedy na nasu prvu velku poradnuu v 12tt 😉 verim ze to bude aj pre nas krasny pamatny datum 😉
@adria88 Krasny vecer moja mila...Myslim, ze rannu spravicku si trosku "zle zostylizovala", pretoze tam malo byt, ze "si jemne pozitivna" - teda myslim, ze testik je pozitivny...Rozklikla som Tvoju fotku a hned som videla slabu ruzovu druhu /...Takto to vyzera po mojej uprave...Testuj zas za 2 dni, verim, ze bude silniet...Potichucky sa zacinam vytesovat z Teba...Verim, ze drobcek je uz v Tvojom brusenku 🙏😘
@michaella17 Dakujem za pekny komentik, no verim, ze aj vy budete mat tento datum vryty navzdy v pamäti...Moje stastne cislo je prave "13" a tento datum je taky krasny pre mna a nikdy na neho nezabudnem...Ako prvorodicka a prvo-tehulka som bola v tento datum na 3D utz. v Hlohovci a videli sme nasho chlapceka ako ho Boh stvoril so vsetkym, co k "muzstvu" patri a teda aj mame video na CD s pohybmi, ako si cmulal palcek a zival v brusenku...Zazitok naveky...Verim, ze aj vy budete usmiati s muzikom...Daj potom pripadne vediet, ako dopadla poradna 😉
@trblietava Dakujem, no kiezby si mala pravdu s tym zhadzovanim kileciek 😉...Musim sa rozhybat, je to so mnou horsie ako hocikedy predtym, citim to na sebe, som unavenejsia, po schodoch dychcim ako stara zenska a zle sa mi aj oblieka, sprchuje, proste vsetok pohyb je zlozitejsi...No CICA NEZER! bude asi moje "jarne motto" 😂😂😂
@suesue1983 krasna fotecka, ako si tam vegeti drobcek...Viete uz aj, co cakas, ci este sa neukazalo babätko hanblive?...Uzivaj tehulkovanie, uz mas asi aj pohyby prve, ci mylim sa? 😉
@paulimauli nadherne brusenko a este ziarivejsia buduca mamicka si...Uzivaj vsetko, vyzeras skvelo 😉 😘
@nella15228 a kde? 😨to asi vidíš kanaaaaal 😘nevadí.... snáď další mesiac to vyjde 😘ale ďakujem moc za podporu 😘PS: stále dúfam, pokial nepríde MS 😘😉
babenky, pisem sem, lebo v mojej skupine mi nikto neodpisuje, a uz som celkom vystrasena.. myslite ze je v pohode ked necitim babenko od vcera vecera? vacsinou sa hybe kazdy vecer od tej 9tej do zhruba 10-11 ako sa mu chce.. ale byva dost akcny.. a dnes nic.. :/ prosim poradte, je to normalne? alebo sa mam obavat??
@domx Ahoj moja, neobavaj sa zatial nicoho a snaz sa byt v klude...Je normalne, ze daktory den sa hybu drobceky viac, iny skoro vobec...No skus si pomasirovat brusko, aby sa babätko trosku snazilo pohemzit a tak zistis, ci je vsetko v poriadku...Mozno len dlhsie spinka a nema "den v pohybe"...Ale ozaj skus si teraz pomasirovat trosku brusko po celom obvode...Ak nespi, malo by sa pohemzit....Ak ozaj mas velky strach, zavolaj si svojej hebamme, nech Ta zajtra pozrie, ci popocuva srdiecko babätka...Verim, ze je vsetko v poriadku, len sa drobcovi nechce hemzit 😉
@luta13 ved to ze ja som aj hladkala brusko, skrabkala, spievala mu, pijem vodu, otacam sa, chodim hore dolu po schodoch, potom si lahnem.. zase spievam, a nic.. :/ vacsinou reaguje na muzov hlas, vcera ma kopol ked ho pocul ze sa mu prihovara, a dnes mu aj zaspieval a ziadna reakcia.. nic co obycajne zaberie, teraz nefunguje..

@nella15228 mne meska druhy den a zatial stale nic neukazuje