Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maciatko950 dakujem ano budeme sa viac snazit. Meškala mi 3 dni
Baby a odkial kupujete ovulacne testy? U nas su dost drahé a su tam len štyri dnu. Ďakujem
@gabcca ja som teraz kúpila tu od jednej kocky @korytnacka1981.
@luta13 Ahoj lutka,nie nevieme nechce sa nam ukaxat a aj rozmyslame ze sa nechame prekvapkat)Len neviem ci vydrzim)No nieco uz take bublinkove aj ano ale este to neni onco,dakujem tebe ti za spravicku 😊Pekny dník❤
ahojte-žienky ste tu niektore ktorím lekar povedal že mate zvecsenu maternicu zo zrazeninami?ako ste to riesili?
@amelia2533 ahoj🙂 nic vobec . Mrcha meska,testy negativne tak ja neviek co sa deje. Uz druhy mesiac je toto co mi to takto blbne hold nieco nie je oukej. Caka ma este posledny hormonalny profil a potom bud IUi alebo IVF uvidime no:/....ani v tej najhorsej nocnej more by som toto nikdy necakala:( sme mlady kurnik a podstupovat taketo veci
@gabcca To vazne???...No pekne sa testy s Tebou zahrali 😖...Je mi to luto 🙄...Verim, ze coskoro si najdes na testiku znova //, ale tentokrat krasne silnejuce...Prajem Ti to po tejto skuske nervov...Nech Ta Boh zehna aj ked hned v tomto cykle...A je lepsie testovat az po meskani MS, skor nie, aj ked verim, ze je to tazke vzdy vydrzat, hlavne ak tuzba po babätku je neskutocne silna! 😉

@gabcca to mi je luto nabuduce to urcite vinde ...kolko meskala