icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

maciatko950
7. mar 2017

@gabcca to mi je luto nabuduce to urcite vinde ...kolko meskala

biba12
7. mar 2017

@gabcca nevešaj hlavu, ber to pozitívne. Aspoň vieš na čom si. A nabudúce to určite vyjde 🙂 Veľa šťastia 🙂

adria88
7. mar 2017

@luta13 jeej, teraz už aj ja vidím čosi ružové, Ďakujem za úpravu 😉 no chcem testovať zajtra ráno, som zvedavá, snáď ak je to pepino, tak neduchuje falošne akurát mne 😝 juuuj, kiežby to bola pravda a čiarka by silnela, neviem sa dočkať rána, idem kúpiť testy poobede

sticker
gabcca
7. mar 2017

@biba12 dakujem jasne nevesam...

gabcca
7. mar 2017

@maciatko950 dakujem ano budeme sa viac snazit. Meškala mi 3 dni

gabcca
7. mar 2017

Baby a odkial kupujete ovulacne testy? U nas su dost drahé a su tam len štyri dnu. Ďakujem

sofija18
7. mar 2017

@biba12 mocisko ďakujem 😘

sofija18
7. mar 2017

@gabcca Zlatíčko 😒😒neboj nic, budúci mesiac sa to určite podarí 😘 ked to ani mne tento mesiac nevyjde budeme sa snazilkovat ďalej spolu 😘hlavu hore! Budeme tehulky... uvidis

karmela
7. mar 2017

@sofija18 zlato moje na tej prvej foto vidím len zo srdca ti prajem nech to tmavne a nieje to kanalik včera som ti vravela že vidím zlatko 😘 Tak nech je to Tmavnuca druha čiarka

sofija18
7. mar 2017

@gabcca ja som teraz kúpila tu od jednej kocky @korytnacka1981.

sofija18
7. mar 2017

@karmela ty si moje najväčšie bubu ❤❤❤Vsak ja viem ze ty ma najviac posuvas dopredu.... uvidíme zajtra 😘ale kúpim ten ľady max 😘

karmela
7. mar 2017

@sofija18 vidíš mojko ?

gabcca
7. mar 2017

@sofija18 ano budeme.sa spolu podporovat

sofija18
7. mar 2017

@karmela 🙈🙈🙈🙈🙈

gabcca
7. mar 2017

@sofija18 mozes mi napisat kolko tam je ks. A cenu?

maciatko950
7. mar 2017

Baby poradte iny test ako pepino ktory je.dobry ....5den meska a nic bielovodnaty vytok je priznaky su len ten test nic neukazuje prikladam.dnesny ranny mokry a po uschnuti no nevidim nic .....

suesue1983
7. mar 2017

@luta13 Ahoj lutka,nie nevieme nechce sa nam ukaxat a aj rozmyslame ze sa nechame prekvapkat)Len neviem ci vydrzim)No nieco uz take bublinkove aj ano ale este to neni onco,dakujem tebe ti za spravicku 😊Pekny dník❤

sofija18
7. mar 2017

@gabcca zlatik treba jej napísať, koľko by si chcela. Sú to 2ks v balení. Ja mam tie ružové najcitlivejšie. Objednala som si 100ks 😂😂😂a platila som 23€ aj s poštou 😘platí sa vopred na účet.

alzbetkaw
7. mar 2017

@luta13 to cakanie je narocne.. 🙂 musim vydrzat este aspon tyzden :/

gabcca
7. mar 2017

@sofija18 aha tak ok skúsim napisat. Dakujem moja si zlata

sofija18
7. mar 2017

@gabcca jasne napis 😘nemáš zač kuriatko 🐥

sofija18
7. mar 2017

@gabcca zle som ti napísala 🙈🙈je to 1ks v balení... 🙈prepac

eliska1986
7. mar 2017

ahojte-žienky ste tu niektore ktorím lekar povedal že mate zvecsenu maternicu zo zrazeninami?ako ste to riesili?

domci1203
7. mar 2017

@amelia2533 ahoj🙂 nic vobec . Mrcha meska,testy negativne tak ja neviek co sa deje. Uz druhy mesiac je toto co mi to takto blbne hold nieco nie je oukej. Caka ma este posledny hormonalny profil a potom bud IUi alebo IVF uvidime no:/....ani v tej najhorsej nocnej more by som toto nikdy necakala:( sme mlady kurnik a podstupovat taketo veci

luta13
7. mar 2017

@gabcca To vazne???...No pekne sa testy s Tebou zahrali 😖...Je mi to luto 🙄...Verim, ze coskoro si najdes na testiku znova //, ale tentokrat krasne silnejuce...Prajem Ti to po tejto skuske nervov...Nech Ta Boh zehna aj ked hned v tomto cykle...A je lepsie testovat az po meskani MS, skor nie, aj ked verim, ze je to tazke vzdy vydrzat, hlavne ak tuzba po babätku je neskutocne silna! 😉

luta13
7. mar 2017

@adria88 ja by som kupila viac druhov znaciek - ja som mala 2 druhy na porovnanie 😉 ...No naj je pre mna Lady max testik, skus ten 😉...Myslim na Teba moja mila, verim, ze drobec sa zakutrava v teplucku pod Tvojim ❤...Krasny den Ti prajem 😘

gabcca
7. mar 2017

@sofija18 ok😉

gabcca
7. mar 2017

@luta13 ano už pri dalsom.cykle nebudem testovat tak skoro len budem robit ovu testy aby som nic neprepasla 🙂

luta13
7. mar 2017

@domci1203 hod fotecku testu, ak si robila...🙂...Verim, ze sa coskoro zadari, prajem Ti to z celeho ❤...Kurna, ved ste ozaj mladi!

cvikla12
7. mar 2017

@luta13 dušíka tam vidim😉