icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
7. mar 2017

@sofija18 od Teba mi priletelo teraz ❤ ?

sofija18
7. mar 2017

@cvikla12 Dakujem mocisko moc :-* aj ja budem nadalej na teba mysliet, nech je vsetko ok! Az do samého konca a držíš si vonavy uzlicek v rukach :-*

sofija18
7. mar 2017

@luta13 nie nie 😀 az teraz 😀

cvikla12
7. mar 2017

@sofija18 ďakujem pekne 29.3 ideme na genetike sono tak potom hodím foto aj info. A od 13.4 začíname z infuziami tak veríme že liečba zaberie a naše bábo nám bude v októbri robiť radosť.

sofija18
7. mar 2017

@cvikla12 Teším sa :-* jasne že bude vsetko v poriadku :-* budem držat paste 😀

amelia2533
7. mar 2017

@cvikla12 dakujeeeeem :*

cvikla12
7. mar 2017

@sofija18 ďakujem si poklad

cvikla12
7. mar 2017

@amelia2533 juj vôbec nemáš za čo.

cvikla12
7. mar 2017

@sofija18 od teba som dostala srdiečko? <3

luta13
7. mar 2017

@amelia2533 Ty si mi poslala ❤, ci?

luta13
7. mar 2017

@sofija18 Dakujem Ti 😘

sofija18
7. mar 2017

👶

amelia2533
7. mar 2017

@luta13 anooooo ;) aby si mala krajsi den ;)

luta13
7. mar 2017

@amelia2533 Dakujem Ti velmi pekne 😘😘😘

leonela12
7. mar 2017

Ahojte, velmi mi som bola vdacna o radu.. Prednrokom som potratila spontánne v 3 mesiaci.. Menzes mi meska cca 7dni tak som skusila test no slabulinka // tam je.. Co si otom myslite? Dakujem

biba12
7. mar 2017

@leonela12 ahoj, skús lepšie odfotiť. Z iného uhlu. Mne to príde z tejto foto úzke ako kanálik.Akej je to farby?

leonela12
7. mar 2017

@biba12 samozrejme volnym okom to vyzera trocha inak nez na fotke

olylili
7. mar 2017

@leonela12 vyzerá ako kanalik viac tu už takých testov bolo a boli to kanáliky

leonela12
7. mar 2017

@olylili co je to kanalik??

biba12
7. mar 2017

@leonela12 no asi to bude kanálik. Ale skús inú značku testu zajtra ráno. Ale keď Ti mešká 7 dní, už by to malo aj cez deň pekne ukázať.

peppermint
7. mar 2017

@leonela12 Ja si tiez myslim, ze je to kanalik. Kanalik je predtlacene miesto, kde by malo byt farbivo v pripade pozitivneho testu.

peppermint
7. mar 2017

@sofija18 Velmi ti drzim palce, aby vam to po tolkych dlhych rokoch konecne vyslo! Nechcem vyzvedat, ale mate vsetky vysetrenia porobene? Hormonalny profil, endokrinologia, hematologia, reprodukcna imunologia, spermiogram, pripadne laparoskopia, ci mas priechodne vajcovody. Pises, ze nemas pravidelne cykly...To nie je v poriadku. Moze ist o hormonalnu nerovnovahu.

cvikla12
7. mar 2017

@leonela12 hmmm vidím tam aj trochu ružovej farby tak by to nemusel byť kanalik. Aj na negatíve je poznať slabú čiarku

sofija18
7. mar 2017

@peppermint Ano, všetky testy v poriadku. Aj u mna aj u muža. Tu nepravidelnú MS som podedila ako aj atopicky ekzém. Chodila som aj na folikulometriu aj tam vsetko Ok. Aj moj lekár si láme nad nami hlavu.... ale tak co uz.... na dobre sa čaká 😘nie sme prví ani posledni co čakajú 🙊

leonela12
7. mar 2017

@cvikla12 pri prvom som mala tiez podobne testy kazdym dnom bola ciarka silnejsia a silnejsia no teraz son chcela pocut nazor aj skúsenejších pockam par dni a skusim esye jeden test.. Dakujem zatial za kazdy komentar. Napisem o par dni ze jak vyzera ten druhy test;)

peppermint
7. mar 2017

@sofija18 Pozitivne myslenie je polovicu uspechu. Je super, ked si takto naladena! Drzim palce, aby sa vam co najskor zadarilo! 🙂

sofija18
7. mar 2017

Ďakujem za srdiečko 😘❤

sofija18
7. mar 2017

@peppermint ďakujem veľmi pekne 😘

candies
7. mar 2017

@domci1203 ahoj, videla som prave tvoj koment...ja mam tiez problemy so stitnou zlazou, beriem euthyrox 137, predminuly rok mi zistili PCOS, minuly rok vrodenu srdcovu vadu, bola som na operacii.....o babo sme sa nesnazii nejako naplno, nedavali sme si pozor asi od leta minuleho roka...menzes mam 3-4krat do roka a aj to nemam vzdy ovulaciu. tento rok som si zacala robit ovu testy, ani jeden pozitivny do 45.DC tak som si povedala serem na to! uvidime ...a bim, pred 2 tyzdnami pozitivny tehu test! prislo to ako blesk z jasneho neba :D a davam to za vinu vitaminom coc som si objednala Vitex jahnaci sa to vola, nic ine mi nemohlo pomoct podla mna, u Dr som to este neriesila...teraz koncim prvy mesiac tehu, otehotneli sme asi na valentina alebo nejak tak 🙂 urcite sa nevdzavaj, my sme sa s priatelom velakratbavili, sme spolu 5rokvo a tolkokrat sme si nedali pozor ze ked som neotehotnela doteraz tak isto s tym bude problem, chceli sme to riesit po svadbe..a nakoniec kvoli tehu aj svadbu sme museli posunut o tri mesiace skor 🙂 ...treba pozitivne mysliet! naozaj. ak mas akekolvek otazky ludne napis budem rada 🙂

candies
7. mar 2017

@domci1203 prepac tie chyby mojom komente :D ale ked pisem rychlo a vela nechce sa mi to kontrolovat