Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cvikla12 dakujeeeeem :*
@amelia2533 juj vôbec nemáš za čo.
@amelia2533 Ty si mi poslala ❤, ci?
👶
@luta13 anooooo ;) aby si mala krajsi den ;)
@amelia2533 Dakujem Ti velmi pekne 😘😘😘
@leonela12 Ja si tiez myslim, ze je to kanalik. Kanalik je predtlacene miesto, kde by malo byt farbivo v pripade pozitivneho testu.
@sofija18 Velmi ti drzim palce, aby vam to po tolkych dlhych rokoch konecne vyslo! Nechcem vyzvedat, ale mate vsetky vysetrenia porobene? Hormonalny profil, endokrinologia, hematologia, reprodukcna imunologia, spermiogram, pripadne laparoskopia, ci mas priechodne vajcovody. Pises, ze nemas pravidelne cykly...To nie je v poriadku. Moze ist o hormonalnu nerovnovahu.
@peppermint Ano, všetky testy v poriadku. Aj u mna aj u muža. Tu nepravidelnú MS som podedila ako aj atopicky ekzém. Chodila som aj na folikulometriu aj tam vsetko Ok. Aj moj lekár si láme nad nami hlavu.... ale tak co uz.... na dobre sa čaká 😘nie sme prví ani posledni co čakajú 🙊
@sofija18 Pozitivne myslenie je polovicu uspechu. Je super, ked si takto naladena! Drzim palce, aby sa vam co najskor zadarilo! 🙂
Ďakujem za srdiečko 😘❤
@peppermint ďakujem veľmi pekne 😘
@domci1203 ahoj, videla som prave tvoj koment...ja mam tiez problemy so stitnou zlazou, beriem euthyrox 137, predminuly rok mi zistili PCOS, minuly rok vrodenu srdcovu vadu, bola som na operacii.....o babo sme sa nesnazii nejako naplno, nedavali sme si pozor asi od leta minuleho roka...menzes mam 3-4krat do roka a aj to nemam vzdy ovulaciu. tento rok som si zacala robit ovu testy, ani jeden pozitivny do 45.DC tak som si povedala serem na to! uvidime ...a bim, pred 2 tyzdnami pozitivny tehu test! prislo to ako blesk z jasneho neba :D a davam to za vinu vitaminom coc som si objednala Vitex jahnaci sa to vola, nic ine mi nemohlo pomoct podla mna, u Dr som to este neriesila...teraz koncim prvy mesiac tehu, otehotneli sme asi na valentina alebo nejak tak 🙂 urcite sa nevdzavaj, my sme sa s priatelom velakratbavili, sme spolu 5rokvo a tolkokrat sme si nedali pozor ze ked som neotehotnela doteraz tak isto s tym bude problem, chceli sme to riesit po svadbe..a nakoniec kvoli tehu aj svadbu sme museli posunut o tri mesiace skor 🙂 ...treba pozitivne mysliet! naozaj. ak mas akekolvek otazky ludne napis budem rada 🙂

@sofija18 od Teba mi priletelo teraz ❤ ?