Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofija18
@cvikla12 dakujem baby 🙂 uz ste mi raz gratulovali :D musela som si zo sukromnych dovodov spravit novy nick a stary zrusit... bola som tu ako 123choco123 🙂 zatial si musim poklopkat, ze sa nam dari.... uz sa neviem dockat kedy aj na sone bude vidno baby malilinke 🙂))
vsetkym vam to zo srdiecka taaktiez prajem 🙂 kazda zena, ktora tuzi po babatku, by ho mala mat! 🙂
@sofija18 presne tak 🙂))
ale strasne ma vytaca ake je to cele nespravodlive...niekto otehotnie na prvy sup pritom ani nechce..a niekto kto chce sa musi trapit ... chcela by som vediet cim to je! :-/ .... asi treba prestat chciet :D mozno aj na mna to zabralo ked som sa na to vykaslala
@domx Skvele 🙂 Cokolada robi divy, hovorila som Ti 😉
@candies Chi-chi-chi 😀 😀 a čo ti ja viem? Chvilkami aj ano a chvilkami aj nie....take zmiešané pocity mam. 🙂 Kedže ovu u mna prebehla na 21DC tak MS ocakavam az 12.3. Zase dlhší cyklus. Inak som mala MS dostat už vcera, ale to bolo vypočítané pri 26 dnovom cykle... bolesti nemám, ani tlaky. Iba trošicku prska tlačia hlavne okolo bradaviek a nejaky zvlastny vytok mam či čo...inak ništ 😀 😀 dufam ze som nebola moc nechutna 😀
@amelia2533 tak drzim palcr abt zajtra sa tam uz daco ukazalo🙂....ja cakam na milostivu kedy mieni dorazit a idem zase na clostylbelgit plus vitex s priatelom sme zacali uzivat tak snad no🙂
@domci1203 Vidiš to dievčatko naše? Presne takto to treba! Usmev, starosti za hlávku a ideme dalej 😀 😀 sme tu od toho aby sme jedna druhu podržali a potešili.... a odventilovali sa 🙂 ved komu sa budeme stazovat na bolesti, na vytoky, na spinenie, na neviem ešte čo? 🙊🙈 však jedine tu :-*
@domci1203 presne 😀 😀 a ked nie tak február 2018, marec 2018 to je uplne jedno kedy 🙂 ale bude :-* juj diplomovka? Jaj tak drzim paluchy teda 🙂 neboj nič, uvidíš ako ta tie malé kuriatka daju psychicky do pohody 🙂 a povieš si: aj ja budem mat raz take :-* a nič viac ine nenamyslat 😀

@leonela12 želám ti aby ti testik pekne tmavol. Určite ešte napíš ako pokračuješ a označ ma.