icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

cvikla12
7. mar 2017

@leonela12 želám ti aby ti testik pekne tmavol. Určite ešte napíš ako pokračuješ a označ ma.

sofija18
7. mar 2017

@candies obrovská gratulka 😘

cvikla12
7. mar 2017

@candies prajem ti zdravé tehulkovanie 😘🤰

candies
7. mar 2017

@sofija18
@cvikla12 dakujem baby 🙂 uz ste mi raz gratulovali :D musela som si zo sukromnych dovodov spravit novy nick a stary zrusit... bola som tu ako 123choco123 🙂 zatial si musim poklopkat, ze sa nam dari.... uz sa neviem dockat kedy aj na sone bude vidno baby malilinke 🙂))
vsetkym vam to zo srdiecka taaktiez prajem 🙂 kazda zena, ktora tuzi po babatku, by ho mala mat! 🙂

sofija18
7. mar 2017

@candies Jezinkote 😀 to si ty? 😀 opica jedna naša :-*

candies
7. mar 2017

@sofija18 aaano :D to som ja 🙂 .... prave som preklikala asi 10stran aby som nasla tie tvoje tesiky co si vravela 🙂 8DPO je este malo aby bolo nieco vidno, verim, ze o par dni budu // 🙂 a na vianoce uz budete mat maly darcek

sofija18
7. mar 2017

@candies Ďakujem velmi pekne :-* :-* :-* ježinkote ozaj....na vianoce 😀

candies
7. mar 2017

@sofija18 presne tak 🙂))
ale strasne ma vytaca ake je to cele nespravodlive...niekto otehotnie na prvy sup pritom ani nechce..a niekto kto chce sa musi trapit ... chcela by som vediet cim to je! :-/ .... asi treba prestat chciet :D mozno aj na mna to zabralo ked som sa na to vykaslala

sofija18
7. mar 2017

@candies Aj my sme kaslali, a vies kolko krat? 😀 no proste niekedy to vyjde....u niekoho hned a niekto si musi hold pockat...i ked dlho ☹

tygricatko
7. mar 2017

@domx Skvele 🙂 Cokolada robi divy, hovorila som Ti 😉

candies
7. mar 2017

@sofija18 booze nevies si predstavit ako ta obdivujem naozaj..urcite to pride ja som o tm presvedcena 🙂! kedy si si robila ten test co si sem dala? lebo som si zabula vsimnut den 🙂

sofija18
7. mar 2017

@candies vcera zlatíčko 😘😘😘

sofija18
7. mar 2017

@candies ale prestaň 😂😂ja som taká chvilkami kmasnuta 😂🙊ale ja som furt pozitívne naladená 😘 jasne ze to príde 😂

candies
7. mar 2017

@sofija18 a kedy chces skusit zas? 🙂

sofija18
7. mar 2017

@candies zajtra rano 😘😘😘uz som sľúbila aj ostatným dievčatám 😘😘budem tak každý druhý-tretí deň 😘jak sa podarí 😘

candies
7. mar 2017

@sofija18 uuuz sa neviem dockat 🙂)))) a mas pocit ze to vyslo?

sofija18
7. mar 2017

@candies Chi-chi-chi 😀 😀 a čo ti ja viem? Chvilkami aj ano a chvilkami aj nie....take zmiešané pocity mam. 🙂 Kedže ovu u mna prebehla na 21DC tak MS ocakavam az 12.3. Zase dlhší cyklus. Inak som mala MS dostat už vcera, ale to bolo vypočítané pri 26 dnovom cykle... bolesti nemám, ani tlaky. Iba trošicku prska tlačia hlavne okolo bradaviek a nejaky zvlastny vytok mam či čo...inak ništ 😀 😀 dufam ze som nebola moc nechutna 😀

domci1203
7. mar 2017

@candies fuha si sa rozpisala kaslat na gramaticke chyby🙂....no tak drzim palce do uspesneho konca🙂...ja mam euthyrox50 my uz tiez sme spolu 5 rokov🙂.....my sme zacali uzivat tiez vitex🙂...tak uvidime🙂

domci1203
7. mar 2017

@sofija18 dakujem moc moc:*:* slzy mi tecu ako si to krasne napisala neviem co povedat🙂...dakujem:*:*.....a drzim aj ja tebe silno palceky aby si sem dala zajtra pozitivny testik🙂..prajem ti to velmi po tolkych rokoch snazenia. Si skvely clovek:*

candies
7. mar 2017

@sofija18 niee v pohodicke 🙂) no so zevdava na zajtra!

domci1203
7. mar 2017

@amelia2533 tak drzim palcr abt zajtra sa tam uz daco ukazalo🙂....ja cakam na milostivu kedy mieni dorazit a idem zase na clostylbelgit plus vitex s priatelom sme zacali uzivat tak snad no🙂

sofija18
7. mar 2017

@domci1203 Budeme sa spolu gulat uvidíš to :-* :-* aj ty si skvely človek, len trošičku hlavku prečistit aby si hlavne TY bola v pohode, lebo vieš, tí malí červíčkovia nemajú radi nervozne prostredie 🙂 a by také snažilkovské nerváčky 😀 😀 bude dobre nebojky nič 😀

cvikla12
7. mar 2017

@candies áno pamätám si ťa. Želám zdravé a pokojne tehulkovanie

sofija18
7. mar 2017

@candies Aj ja 😅

domci1203
7. mar 2017

@luta13 :*:* ty si nas anjelik tu:*tak dobreho cloveka s velkym srdieckom aj s @sofija18 a ostatne sa v dnesnej dobe uz ani tak nevidi🙂...dakujem vam zlaticka:* hned mam krajsi den🙂

candies
7. mar 2017

@cvikla12 🙂 dakujem

@domci1203 si na dobrej ceste 🙂 hlavne musis byt optimistka a uzivat si s priatelom bez toho aby si stale myslela na babo ak vies ako to myslim :D

domci1203
7. mar 2017

@sofija18 december 2017 alebo januar2018 bude nas:* uz som prepla na kanal diplomova praca tak teraz to mam plnu hlavu a prax ma caka tak budem medzi detmi bude oukej🙂

sofija18
7. mar 2017

@domci1203 Vidiš to dievčatko naše? Presne takto to treba! Usmev, starosti za hlávku a ideme dalej 😀 😀 sme tu od toho aby sme jedna druhu podržali a potešili.... a odventilovali sa 🙂 ved komu sa budeme stazovat na bolesti, na vytoky, na spinenie, na neviem ešte čo? 🙊🙈 však jedine tu :-*

domci1203
7. mar 2017

@candies Hej viem ako si to myslela🙂 uzivat si to a nic ine🙂....ked to pride co pride no🙂

sofija18
7. mar 2017

@domci1203 presne 😀 😀 a ked nie tak február 2018, marec 2018 to je uplne jedno kedy 🙂 ale bude :-* juj diplomovka? Jaj tak drzim paluchy teda 🙂 neboj nič, uvidíš ako ta tie malé kuriatka daju psychicky do pohody 🙂 a povieš si: aj ja budem mat raz take :-* a nič viac ine nenamyslat 😀