icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sofija18
7. mar 2017

@karmela ja som aj tak aj tak silná 😘😘😘❤😂😂😂🙊🙊

sofija18
7. mar 2017

Ďakujem za ďalšie srdiečko 🙊🙊potešilo ❤❤

nedockavasom
7. mar 2017

Zeny, nie je ta ciarka stale nejaka slaba?

cvikla12
7. mar 2017

@nedockavasom to máš mama test?

nedockavasom
7. mar 2017

@cvikla12 ano.. vsetky su fotene po par hodinach. cize riadne uschnute...

luta13
7. mar 2017

@ikonica ked budem mat cas, filmik pozriem a poplacem si urcite...Tiez mam obcas silnu potrebu vyplakat sa "zo zivota" a vsetkeho - vypustit ventil 😉

nedockavasom
7. mar 2017

nazivo to vyzera silnejsie, ale aj tak..

cvikla12
7. mar 2017

@nedockavasom tak to je v poriadku mama testy bývajú takéto svetlé 😀 aj ja som ich mala. A pekne je vidiet ako postupne tmavnú

nedockavasom
7. mar 2017

@cvikla12 naozaj? si ma potesila.. lebo ja stale cakam rovnako silnu ciarku ako je kontrolna 🙂

cvikla12
7. mar 2017

@nedockavasom juj takú silnú som mala až keď mi dva týždne meškala ms

luta13
7. mar 2017

@ejuska2586 Tak v Maji - to bude to "prave orechove" - MAJ MESIAC LASKY a pre Teba zazracny mesiac plodenia potomka z lasky so svojim uzasnym muzickom 🙂 ...Bude to plod vasej Majovej lasky...Kiezby som mala pravdu a vyslo by vam to na prvykrat zas, ale tentokrat na celych 8-9 mesiacov 😉

nedockavasom
7. mar 2017

@cvikla12 bola som dnes aj na sone, ale nic este nevidel.. ani som nechcela tak skoro sono, ale chcel ma skontrolovat.. tak dufam, ze to malemu bobakovi neublizi..🙂🙂
aj krv mi bral, na kotrolu.. tak ma snad upokoji, ked pride 🙂

bella1303
7. mar 2017

@nedockavasom skus digi clearblue ten ti uz urcite ukaze.ale co pozeram tvoje testy tak silneju😉

luta13
7. mar 2017

@maciatko950 na oboch vidim ducha, na vrchnom lepsie 😉 ...Testuj zas za 2 dni a verim, ze budes mat ovela silnejsieho ducha, alebo uz //...Potom porovnaj dnesny a ten, ktory urobis 😉...Veeeeeeeeeeelmi Ti drzim palceky 😘🙏

cvikla12
7. mar 2017

@nedockavasom nebojkaj moja sono malému neublíži neboj mne má teraz dokonca prísť angelsounds na odposluch srdiečka a to je v pohode že nič nevidel ešte je skoro. Daj vedieť ako pokračuješ som moc zvedavá.

nedockavasom
7. mar 2017

@cvikla12 ja sa este isto ozvem :D

nedockavasom
7. mar 2017

@bella1303
ja uz mam tolko testov nakupenych :D uz nechcem dalsie kupovat teraz...
pockam na tu krv, zatial 🙂

cvikla12
7. mar 2017

@nedockavasom budem sa tešiť

maciatko950
7. mar 2017

@luta13 dakujem boli robene poobede okolo pol 5 rozmyslala som ze by som z ranneho mocu skusila ten mama test este jeden ostal 🙂 co povies ci radsej pockat dva dni ?

nivea777
7. mar 2017

@cvikla12 angelsound mám aj ja,super vec

cvikla12
7. mar 2017

@nivea777 veľa pozitívnych ohlasov som čítala na angelsounds a keďže nám pred tým začalo zlyhávať srdiečko tak to teraz chcem mať pod dozorom 😀
A od ktorého tt si počula srdiečko? A ten vodiaci gél si kde kúpila?

bella1303
7. mar 2017

@nedockavasom urcite bude pozitivna

luta13
7. mar 2017

@nedockavasom Neboj moja, pekne silneju...Skus test Dr.Lady max, tam uvidis sytejsie farby 😉...Predsalen mas dobry "nick", ze "nedockava"...Prajem Ti kopec trpezlivosti, neboj, vysledky krvi budes mat krasne stupajuce Hcg a verim, ze na najblizsom sone aj drobceka uvidis 😉...Prajem Ti to zo ❤...Skus ten Lady max a hod potom foto 😀

nedockavasom
7. mar 2017

@luta13 hej, veru nedockava som velmi :D:D muz by vedel povedat :D

luta13
7. mar 2017

@maciatko950 ja by som skusila asi za 2 dni, nech je vidiet rozdiel viac...No je to na Tebe, ci ho predsalen "neocikas" zajtra rano 😉...Ked by si testila, hod foto 😀

nivea777
7. mar 2017

@cvikla12 počúvala som od 14tt..Gél bol k tomu a nepoužívala som ho ani,úplne ti stačí hocijaký krém..Ja som si kúpila elastiQ a bonellu,oba sú to krémy na strie takže keď som išla počúvať rovno som si potom aj brusko natrela..Môžeš používať niveu, indulonu hocičo,len aby to bolo vodive

cvikla12
7. mar 2017

@nivea777 mám kakaové maslo na bruško aby nepraskalo keď bude rásť myslíš že to bude stačiť?

luta13
7. mar 2017

@nedockavasom ani sa Ti inak necudujem, kedze to mas urcite tazsie ako my bezne smrtelnicky, ktore nemame problem otehotniet prirodzene...Preto kazdy jeden pokrok v Tvojom tehulkovani je zazrak...No vsetko dobre dopadne, neboj, Boh je s vami obomi 🙏🤰😘

nina4
7. mar 2017

@miriam111111 heh to si trafila presne to rastuce bruško apsolutne nič nezapnem a ja čo sukne nemusim tak poctivo nosim tie .17.3. idem konecne na krv a asi aj sono .

nedockavasom
7. mar 2017

@luta13 dakujem za mile slova.. ja verim, ze to teraz tak je 🙂🙂