icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
7. mar 2017

@mdanka mala som len taky jednorazovy hlienovy nebol uplne tmavy ale zlakla som sa. Som v case mrchy a dr povedal ze moze to byt tym a nemusi

miriamn76
7. mar 2017

@nella15228 @sofija18 @dasaa @mdanka dakujem babulky

klarini17
7. mar 2017

babule. to su moje ovu testiky. spodny robeny teraz pred 5 minutami . mal by byt pozitivny uz vsak? nazivo uz momentalne ciarka silna ako kontrolna. tak do 24h sa mame lubit? alebo sa moze aj neskor? 🙂 dakujem za odpovede 😉

klarini17
7. mar 2017
mdanka
7. mar 2017

@miriamn76 a v ktorom si tyzdni ?? Snad bude vsetko ok :*

gabcca
7. mar 2017

@miriamn76 drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo hlavne oddychuj a mysli pozitivne. Ja som to mala pri tiez pri malej na.zaciatku lezala som dva tyzdne a ked ma.pustili mala som zakazane namahat sa aby som nespinila.a od nastupu do nemocnice som brala lieky do konca tretieho mesiaca. Drzim silno palceky aby sa babo udrzalo 🙂

domidee
7. mar 2017

@simuska99 taký test som ani nemala ja som používala len tie palickove 😂

meli8412
7. mar 2017

@klarini17 Lubkajte sa aj dnes, zajtra. Držím silno palce

miriamn76
7. mar 2017

@mdanka 7+1

miriamn76
7. mar 2017

@gabcca dakujem pekne ja iz beriem duphaston 3krat denne dnes mi pichli agolutin na posilnenie. Dufam ze to bude v poriadku ak nsm uz bolo konecne dopriate ze sa dockame nasho drobatka☺

miriamn76
7. mar 2017

@klarini17 treba sa lubit uz v den pozitivneho testu. Drzim palce☺

domidee
7. mar 2017

@mdanka tak ja som asi divná 🙂 keď som bola v 6 TT. Tak som mala slabulinku tú druhú 😃

dasaa
7. mar 2017

@klarini17 sup sup uz dnes možte sa lubkat 💏

dasaa
7. mar 2017

@gabcca nedúfaj ale ver 😊ze sa to podarí

klarini17
7. mar 2017

@meli8412
@miriamn76
@dasaa

dakujem zienky 🙏 akurat je na ceste domov tak sa tesim ze aspon nieco pozitivne mi konecne vyslo 😍 drzte palce nech mozem dusikov pridavat uz na tehu testoch zo ❤ vam vsetkym snazilkam prajem drobcekov krasnych. tesim sa z kazdeho ducha co pridavate a dufam/verim svami 🙏 tak nech nam to vsetkym vyjde 🤰 pekny vecer

gabcca
7. mar 2017

@miriamn76 ano ten som brala aj ja a este aj askorutin k tomu tri.krat denne a tiez po prichode do nemocnice injekcia 🙂 ale hlavne bolo lezat a uzivat si to ze v tebe nieco zacina zit 🙂

gabcca
7. mar 2017

@dasaa vies uz planovat nebudem. Chystam sa robit teraz velkonocne ozdobky tak budem mat kopu myšlienok inych tak.mozno ked upustim tak to pride aj samo bez natlaku 🙂

dasaa
7. mar 2017

@gabcca presne tak .Teraz budeš mat myšlienky úplne iné a verím ze sa to teraz podarí .Netreba na to myslieť .Cim viac na to mysli tým menej sa to podarí .

dasaa
7. mar 2017

@klarini17 tak potom čakáme tehu testik s //😊

luta13
7. mar 2017

@mdanka super testik 😉...Som zvedava, kedy dostanes termin na prvu kontrolu...Ratam, ze buduci tyzden dakedy 🙂...Tesim sa s Tebou, uzivaj vsetko 🙂🤰😘

michaella17
7. mar 2017

@miriamn76 ahooj ak ta mozem povzbudit ja som si hnedym vytokom presla v 6tt tiez sme utekali na pohotovost, hodpitalizovana som nebola ale dali mi ascorutin a duphaston ktory beriem az do konca 12tt. Mala som kludovy rezim a preslo to 🙂 a doktor a aj tu na MK vela zien si tym preslo a dotiahli to az do stastneho porodu.. Takze musis sa sestrit pozitivne mysliet a ja mam zakazany aj sex 🙂 drzim palceky !!!

luta13
7. mar 2017

@mdanka pri prvom synovi som nedostala normalnu MS, ale v den MS len spinenie zopar hodin (na 1 necely tampon) a tak dalsi den som volala svojmu Dr. (bola streda) a ten mi povedal, ze ked do tyzdna nepride MS, mam v piatok prist...Pisal sa Piatok 23.11.2007 a ja som isla prvykrat na kontrolu, ci som tehu, ci nie...No oznamili mi 6tt...Asi tak teda moj prvy pribeh v skratke...A neboj sa nicoho, testy mas ukazkove, tmavnu a nemas sa preco bat...Necitaj tu negativne komenty o babätkach, bude Ti lepsie na dusi...No pohladkaj za mna brusenko...Drobcek sa urcite uz poriadne u Teba zakutral a uziva si mamickine teplucko pod ❤ ...Boh s vami a nestresuj prosim Ta - nerobi to dobre ani Tebe, ani drobcekovi 😘

luta13
7. mar 2017

@miriamn76 Moja mila Miriam...BOH S VAMI!!!...Modlim sa za vas prave teraz, nech ste obaja v poriadku...Verim, ze Tvoja princeznicka (prajem Ti dievcatko a tak hovorim v zenskom rode) je bojovnicka a ze budete za zopar dni zas doma a v poriadku a Ty budes uz len stastne a bez problemov tehulkovat...Posielam objatie a pohladkaj za mna brusenko...Ozyvaj sa priebezne, co je nove, sme s Tebou vsetky tu a myslime na vas...Posielam kopec pozitivnej energie 😘😘

luta13
7. mar 2017

@klarini17 ovutestiky su krasne...Prajem Ti, aby Tvoja telesna laska, ktoru teraz prezivas so svojim muzickom bola naplnenim nielen telesnym, ale po testovani, aj dusevnym, nech si najdes tento cyklus aj Ty tie svoje vysnivane //...Boh Ta zehnaj a ver, ze to pride coskoro - je to zazrak z Neba...ja Ti to prajem zo ❤...Krasny komentik si sem dnes dala 22:18h 😉...Dobru noc prajem 😴😘

luta13
7. mar 2017

ZIENKY MOJE VSETKY - aj trvalky, aj nove ako som ja (teda myslim tym padom aj seba 😉 )...KRASNY MEDZINARODNY DEN ZIEN VAM VSETKYM PRAJEM, uzite si ho so svojimi polovickami...Ja ho uz neoslavujem oficialne, pretoze som muzovi zakazala, aby ho oslavoval, pretoze odkedy som MAMA, tak oslavujem sviatok "Den matiek" a mm oslavuje "Den otcov!...Aby to bolo spravodlive - kazdy mame 1 sviatok...Takze vy, ktore tento sviatok oslavujete, pekne oslavte 👧👏🌹

luta13
7. mar 2017

K MDZ PRE VAS VSETKY, pretoze VSETKY ste tu skvele a zasluzite si aspon taketo virtualne kvietky odo mna 😘

luta13
7. mar 2017

@dasaa Tusim len my dve tu teraz "strasime" co?...Este Ta nelame unava?...Ja chvilkami zatvaram oci nad klavesnicou 😴😂

sofija18
8. mar 2017

Tak koceny, sľúbený testik. Dnes 10dpo a staaaaale nist 🙈🙈🙈nevadí... uvidíme či príde nepríde MS 😘😘😘😘

miriamn76
8. mar 2017

@michaella17 dakujem velmi pekne.

miriamn76
8. mar 2017

@luta13 dakujem mojenky urcite dam vediet co je nove☺😘