icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

tonjadabik2
8. mar 2017

@luta13 mojko..uz som to parkrat zazila.. teraz nam meska no nevieme tak cakame a cakame chi chi

luta13
8. mar 2017

@tonjadabik2 akurat Ti pozeram do profilu...Mas prve 2 dievcatka, potom chlapceka a strvrte dietatko mas co?...Nemas to tam spomenute, preto sa pytam...Teraz teoreticky keby si bola tehulka, tak cakas 5.babätko?...Dobre som to pochopila?

candies
8. mar 2017

@luta13 no sacky uz nosim aj v metre v prahe :D clovek nikdy nevie kedy to moze prist 🙂 a dakujem :-*

tonjadabik2
8. mar 2017

@luta13 ano dobre si pochopila..nerada to hovorim lebo ma tu odsudia ze tolko deti..ale tak teraz je to neplanovane no..a stvrte je chlapcek. ano piate ..no..tak ani neviem ako skratka.. asi sa stalo ale este nevieme..ci vobec..

suesue1983
8. mar 2017

@tonjadabik2 Tu ta nikto neodsudi ze tolko deti je nas tu takych viac)A toto je najlepsia skupinka zien tu,tu sa neuraza ani nic take 🙂 zienky su tu skveleee)

A všetkým želám krasny sviatok 😚

mdanka
8. mar 2017

@luta13 waaaaaaaau ked to teraz citam je to tak neuveritelne ...je to neskutocne ze sa pod nasim srdcom vytvori taky malicky zazraaaak juuuuj 🙂 dakujem ti z celeho srdiecka ❤

sticker
klaudi895
8. mar 2017

@luta13 určite sa vám ešte ozvem ako to dopadlo 🙂 mám trochu aj strach Z toho lebo dosť ma pobolieva podbrusko tak viete ako už mám katastrofické scenáre V hlave 😀

dasaa
8. mar 2017

@luta13 ja uz som isla spať bola som unavená 😄😄😄

dasaa
8. mar 2017

@sofija18 Fu ha a berieš nejaké lieky ? Alebo ste to uz riešili prečo tak dlho nemôžte mat babo

dasaa
8. mar 2017

@luta13 zapojila som sa k Vám len pred nedávnom .A musím napísať ze táto skupina skôr babenky co su tu a aj ty ste ako jedna veľká rodinka.Navzajom sa podporujete držíte si prsty a myslite aj na iných .Maloktorej skupine sa takto baby pekne správajú držia pri sebe a maju sa navzájom radi aj ked osobne sa baby nepoznajú .

Mamičky , tehulky a čakateľky na krásne testíky // ste fakt skvele 😉😊😊😊😊

dasaa
8. mar 2017

@klaudi895 krásne testiky a gratulujem tehuľka .

nina4
8. mar 2017

@klaudi895 moja gratulujem ku krasnym testikom.A nebojkaj to je ok ked pobolieva brusko predsa len su to velke zmeny aj hormonalne aj telesne .Ak sa ti da oddychuj čo najviac.

klaudi895
8. mar 2017

@nina4 ďakujem pekne 🙂 samozrejme snažím sa vrámci možnosti no pracujem V obchode tak to až tak nejde 😒 ale ďakujem za upokojenie 🙂

dasaa
8. mar 2017

@klaudi895 tak ako píšu baby je to normalne ked ta pobolieva pod bruškom neboj sa 😊

luta13
9. mar 2017

@tonjadabik2 Ja Ti nie ze "potichucky zavidim", ale "hlasne a verejne Ti zavidim", ze mas tolko deticiek a ze mas jednoznacne skveleho manzela, ktory bol ochotny mat tolko deti, ved deti su DAR Z NEBA OD BOHA!...No nie vsetci muzi to takto beru, je to tema na dlhe diskusie...Ja poviem len jedno: "Keby som mala ineho muza ( s inym prioritami) a zacnem s detickami skor ako v 28.rokoch, tiez by som mala uz mozno teraz viac deti, ktovie...Velmi Ti drzim palceky, nech si tehulka, daj nam sem potom pripadne testik, ak budu na nom co i len slabulinke //, alebo dusik, kukneme Ti na to a budeme sa tesit s Tebou...Si urcite skvela mama a s muzom tvorite, verim tomu, ze stastny par!...Inak to ani nejde pri tolkych detickach 👦+👧=❤...Drzte sa a lubte sa 😘...P.S.: Moja najlepsia priatelka z SK pochadza z "9" deti...Su uzasna krestanska rodina a nikdy neriesili, kolko deti budu mat...Kazde jedno ich dieta prislo z Neba a bolo pre nich pozehnanim od Boha...Na nestastie im pred 3 rokmi zomrela mamicka na rakovinu - najmladsi chlapcek mal vtedy cca. 9 rokov, najstarsia z deti je prave moja priatelka (36r.)...Pritom medzi 7-8 babätkom o jedno babätko prisli - mozno by ich boli mali 10, ktovie...No su uzasna rodina a su spojeni silnou laskou a vierou v Boha...Nezabudni sa nam ozvat, ked budes testovat...Prajem Ti krasny den 😀

luta13
9. mar 2017

@klaudi895 Ahoj, nemaj prosim Ta katastroficke scenare v hlave, nepomoze to ani Tebe a ani babätku...Teraz je dolezity Tvoj psychicky klud a pohoda, pretoze 1.trimester je zakladom pre dobry vyvoj...Verim, ze sa na babätko velmi tesis a mas radost z pozitivnych testikov...Tak si svoje stastie nekaz negativnymi myslienkami - vazne nestoji Ti to za to, zbytocne sa obavat niecoho, co nie je...Tes sa kazdy den z toho, ze sa Ti pod srdcom zabyvava cloviecik, ktory Ta uz teraz nadovsetko miluje...Dychas pre neho a davas mu vsetko len to najlepsie zo seba - hlavne svoju lasku, ktorej mas pre neho v ❤ urcite vela na rozdavanie...Tes sa na prvu kontrolu, tes sa na prvy tlkot jeho srdiecka, na prvu fotku, ake je Tvoje babätko malike a bezbranne...Nekaz mu vyvoj zlou naladou a obavami...Prajem Ti krasny den a snivaj si svoj zivy sen a skutocnost, ze Tvoje babätko je uz v brusku a caka, kym trosku podrastie a Ty mu budes do bruska rozpravat ako ho lubis a budes sa mu prihovarat a ono Ta casom bude kopkat a davat Ti najavo, ze Ta pocuje a miluje zaroven...Zenska, hlavu hore a uz ziadne katastroficke scenare...Usmej sa a bud vdacana za to, co nosis v sebe...Vela zien Ti Tvoje testiky potichucky zavidi a dali by aj zivot za to, aby mohli byt na Tvojom mieste 😘🤰😘...A v obchode sa setri, povedz sefke, ze si tehulka, nech Ta trosku setria, aspon tento prvy trimester 😉

lienocka1988
9. mar 2017

@tonjadabik2 .... wooow to je úplne skvelé a krásne. Tiež by sme chceli viac detičiek no v dnešnej dobe je problém sa dopracovať vôbec aspoň k jednému.... a naozaj je dieťa Božím darom. Držím ti palce a veľa zdravíčka želám celej tvojej rodinke :-*

luta13
9. mar 2017

@mdanka veru, je to ZAZRAK!...No nemas zaco, uz len krasne uzivaj tehulkovanie a tes sa na vsetko nove, co pride...Pekny den prajem 🌞😘

luta13
9. mar 2017

@dasaa Toto je NAJLEPSIA skupina na MK!!!...Lepsiu tu uz nenajdes...Mozno azda len tu, do ktorej patris podla narodenia svojcih deticiek...Ja mam svoju fajn skupinu "Oktobrovky 2015", no aj tak chodim uz dlhsie len sem kazdy den skoro...Do mojej skupinky nakuknem len zbezne obcas 😉...Pekny den Ti prajem 😘

sofija18
9. mar 2017

@dasaa Nie žiadne....ja skor prírodne veci. Akurát teraz beriem matersku kasicku a agnucaston. Sme obaja v poriadku, lekar sa sám cuduje ze co to.... ale tak cakame na najlepsie 🙂

erickatt
9. mar 2017

@tonjadabik2 to musi byt krasne . Mať veľa drobcov

nina4
9. mar 2017

@tonjadabik2 jeeej zlatik to ani neries že viac deti my tiez teraz cakame 5 drobceka a poviem ti uprimne ja som bola najviac sklamana z reakcie vlastnej mamy.Ze to sa ani nebude chvalit ,že cakáme 5 lebo by sa musela za mňa hanbit.Ako uprimne porevala som si no mam toho najlepsieho muza ten ma postiskal a vravi nerob si s nej nic dolezite je ,ze my sa tesime s detmi a ked bude na svete bude prva co ho bude chciet mojkat .Hej vela ludi rado riesi nas mnoho početnych rodin to patri k životu kazdy sa rád stara do toho druheho 😉,ale to sme my ľudia 😆 .A nezname ,že ked ma clovek viac deti ,ze sa o ne aj adekvatne nevie postarat myslim ,ze nasi maju toho bohate aj co sa tyka lasky aj materialnych veci ale zato zas mozem vdacit manzelovi ,ze sa vie postarat a ja sa zas staram o chod domacnosti a zahradky + deti.A to mame este aj chovatelsku stanicu s Nemeckymi dogami takze este aj vystavy do toho a stihame vsetko.
No budem sa velmi tesiť na spravy od teba ci budu // silno držim palčeky 😘

nivea777
9. mar 2017

@nina4 keby mi hentie niečo povie mama tak jej dieťa ani neukazem..

sofija18
9. mar 2017

🙄🙄🙄🙄🙄Tak dievčatá, nic z toho nebude. Hlásim 1DC..... snažím sa dovolať sestričke a objednať sa na další hormonálny profil....zase MS o 3 dni skôr. Tak ideme ďalej... 👍❤

domci1203
9. mar 2017

Bambule neviete mi poradit ci mam ist na pohotovost aby mi pichli vyvolavacku alebo ist dajakemu gynekologovi i ked u neho kartu nemam. Nie som doma ja a domov pridem az 21.3 a to bude uz dost dlha doba co mi bude meskat.

domci1203
9. mar 2017

@sofija18 to ma.mrzi moja:( snad uz sa zadari konecne🙂

luta13
9. mar 2017

@erickatt Ahoj Ericka moja...Pozdravujem Ta do Trnavy...Prajem krasny dnik ❤😘

danielak84
9. mar 2017

@nina4 Viem ako Vas to boli ze mama tak zareagovala,aj moja ma taký istý názor.Ja mam 4 dieťatko,teda vlastne už mam len tri,jedno nam zomrelo tak sme chceli ďalšie a tiež ma mana zvozila ze ci som normálna.Nastastie mam svoj rozum a skveleho múza ktorý vždy stoji pri mne a mame ďalšie dieťatko a keby sa pritrafilo ďalšie veľmi by sme sa tešili.

trblietava
9. mar 2017

@domci1203 a testik si nerobila?? 🙂

domci1203
9. mar 2017

@trblietava robila mojka ale uz aj skoda minat peniaze na negativne testy🙂