Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby je normalne ked ma boli v krížoch tak ze ledva stojím? Vobec to neprechádza bojim sa 😩
@nella15228 ja som mala tiež také bolesti, sadni si a predýchavaj. Teplé si skúšala na to?
Ja som sa raz vrátila z prechádzky zo starším, keď som čakala druhého syna. Strašne ma boleli kríže, pichalo do chrbta, ani chodiť som nevedela. To prejde. Oddychuj. Keby si videla, že to nedávaš, zbehni k lekárovi.
@suesue1983
@luta13
@lienocka1988
@erickatt
@nina4 babulky moje dobre mi to padlo. velmi krasne Dakujem za vase slova boli krasne az mi slzicka vysla ze este existuju dobri ludia. Som velmi dojata ze ste ma neodsudili a velmi stastna ze s vami mozem prezivat chvile radosti. viete tie styri deticky boli planovane lebo aj manzel je zo styroch deti ale toto piate nebolo planovane ani neviem ako aj sme sa chranili davali sme si pozor..ale neviem kde je chyba..asi mu uslo alebo idem do prechodu..ved uz mam 34 rokov uz by to aj bolo mozne..heheh my sme mlada rodina,manzel ma trvalu pracu na neurcitu dobu uz pomaly ani neviem 17 rokov tam robi. takze tak no.. testik som este nerobila bojim sa neviem co mam cakat. minuly rok som dva mesiace nemala menzes nie dva mesiace po sebe. ale od seba preto neviem mozno je to nieco ine..ale pravda je ze ked mi zacali meskat kramy tak sme si prestali davat pozor a to uz je z coho otehotniet takze tak no.. Dakujem este raz baby.Cmuk
@biba12
No take nieco mam aj ja 😩 Zajtra som objednaná tak uz to vydržím.. Ale je to strasne takaneprijemna bolesť ale iba v krížoch
@nella15228 ja viem, oddychuj ak sa dá.
@tonjadabik2 urcite v 34 nebudes v prechode 😉 ja budem mať v maji 38 a velmi by sme chceli dievcatko lebo pri najmladsom nam stale vraveli,ze bude mala herečka a co som prenašala tak az v 42tt sa nam drobec ukazal a bác že chlapcek tak ale ak bude aj teraz fesak nech len aby bol poklad maly zdravučky 😊
@biba12 ahoj. Lezkam si v nemocnici.mozem ist len do jedalne a na wc davaju mi ten duphaston 3krat denne a ascorutin 3krat denne dve tabletky inak so mnou nerobia nic mam iba lezat. Vraj tu budem do nedele na pozorovanie kvoli tym dvom.potratom. A straaasne ma bolia krize ked iba lezim ani som v noci nevedela spat a to spavam ako kojenec☺.
@miriamn76 viem ako.ti je aj ja som to prezila. Tiez som lezala dva tyzden, lieky tak isto ako ty. Pustili ma domoy, bola som den doma a opat som isla naspäť na dva tyzdne. Na psychiku mi to nerobilo dobre hlavne ked kszdy mi rozpraval nieco ine. Drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo a nestresuj sa.
@nina4 ta neviem no..ked som ja cakala malu ta mi tvrdili cele tehotenstvo ze bude chlapec a ay v porodnici mi povedali ze bude dievcatko. ja by som velmi chcela dievcatko..ach..chlapci su hyperaktivni..moji taze copiky robit satocky obliekat..to by som chcela este raz..ale neviem ani vytoky nemam nic..vobec neviem na com som..
@miriamn76 Ahoj, tak ako ti ide tehulkovanie ? V kolkatom tt si už ? 🙂 Ste v poriadku?

@candies tam sme veru ešte neboli 😒 idem kuk