icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sofija18
9. mar 2017

@candies tam sme veru ešte neboli 😒 idem kuk

domci1203
9. mar 2017

@luta13 rob si smoothie napoje ovocne su super ma chudnutie🙂drzim palce moja😘

candies
9. mar 2017

@sofija18 Anna Kopáčková sa vola 🙂 vo Vrbovom a velmi velmi si ju chvalia

sofija18
9. mar 2017

@candies pozrieme ju 😘

dasaa
9. mar 2017

ahoj @gabcca pridavam sa k tebe u nas to tiez teraz nevislo.Dnes som dostala menzes .

sofija18
9. mar 2017

@dasaa Spolu začíname 1dc...ach jo ☹ ale ideme dalej :-*

nella15228
9. mar 2017

Baby je normalne ked ma boli v krížoch tak ze ledva stojím? Vobec to neprechádza bojim sa 😩

biba12
9. mar 2017

@sofija18 joj moja to ma mrzí. Pevne verím, že to nabudúce vyjde. Ozaj neviete niekto ako je na tom @miriam76 ?

gabcca
9. mar 2017

@dasaa dakujem budeme sa podporovat a verim ze tento krat to vyjde a budeme sa tesit z viabocneho babatka 🙂

cvikla12
9. mar 2017

@sofija18 moja veľmi ma to mrzí tak moc som verila že si tehulka. ☹ Ale hlavu hore teraz sa to isto podarí

biba12
9. mar 2017

@nella15228 ja som mala tiež také bolesti, sadni si a predýchavaj. Teplé si skúšala na to?
Ja som sa raz vrátila z prechádzky zo starším, keď som čakala druhého syna. Strašne ma boleli kríže, pichalo do chrbta, ani chodiť som nevedela. To prejde. Oddychuj. Keby si videla, že to nedávaš, zbehni k lekárovi.

candies
9. mar 2017

@sofija18 no potom daj vediet ak by si k nej sla ☺

dasaa
9. mar 2017

@sofija18 jasne a čoskoro sa nám to podarí 😊

dasaa
9. mar 2017

@gabcca pridá sa k nám sofija18 aspon nám bude lepšie a nebudeme samé 😊

gabcca
9. mar 2017

@dasaa jasne cim viac tym lepsie sa budeme podporovat, uz sa neviem dockat tych testikov 🙂

adria88
9. mar 2017

@dasaa
@sofija18
@gabcca babyyyy, aj ja sa pridávam, od včera 1dc zas raz... nevadí, nevzdáme to 🙂

tonjadabik2
9. mar 2017

@suesue1983
@luta13
@lienocka1988
@erickatt
@nina4 babulky moje dobre mi to padlo. velmi krasne Dakujem za vase slova boli krasne az mi slzicka vysla ze este existuju dobri ludia. Som velmi dojata ze ste ma neodsudili a velmi stastna ze s vami mozem prezivat chvile radosti. viete tie styri deticky boli planovane lebo aj manzel je zo styroch deti ale toto piate nebolo planovane ani neviem ako aj sme sa chranili davali sme si pozor..ale neviem kde je chyba..asi mu uslo alebo idem do prechodu..ved uz mam 34 rokov uz by to aj bolo mozne..heheh my sme mlada rodina,manzel ma trvalu pracu na neurcitu dobu uz pomaly ani neviem 17 rokov tam robi. takze tak no.. testik som este nerobila bojim sa neviem co mam cakat. minuly rok som dva mesiace nemala menzes nie dva mesiace po sebe. ale od seba preto neviem mozno je to nieco ine..ale pravda je ze ked mi zacali meskat kramy tak sme si prestali davat pozor a to uz je z coho otehotniet takze tak no.. Dakujem este raz baby.Cmuk

nella15228
9. mar 2017

@biba12
No take nieco mam aj ja 😩 Zajtra som objednaná tak uz to vydržím.. Ale je to strasne takaneprijemna bolesť ale iba v krížoch

biba12
9. mar 2017

@nella15228 ja viem, oddychuj ak sa dá.

nina4
9. mar 2017

@nivea777 ved aj mna take kolko krat drzi ale beriem to tak ,ze pre mna je moja hlavna rodina manzel a deti a ten ostatok uz radsej veľa krat ani neriešim

nina4
9. mar 2017

@luta13 ja z som najstarsia a najmladšia sestra umrela pri narodení.Ono mozno to hovori s nej aj strsch aby sa nieco nedajboh nestalo no keby to clovek takto berie ani von nevindem aby ma auto nezrazilo

nina4
9. mar 2017

@mamana4 tak obrovska gratulka a krasne a hlavne kludne tehuľkovanie 😘

nina4
9. mar 2017

@tonjadabik2 urcite v 34 nebudes v prechode 😉 ja budem mať v maji 38 a velmi by sme chceli dievcatko lebo pri najmladsom nam stale vraveli,ze bude mala herečka a co som prenašala tak az v 42tt sa nam drobec ukazal a bác že chlapcek tak ale ak bude aj teraz fesak nech len aby bol poklad maly zdravučky 😊

gabcca
9. mar 2017

@adria88 jasne v pohode,nesmut mame dalsi mesiac pred sebou 🙂

miriamn76
9. mar 2017

@biba12 ahoj. Lezkam si v nemocnici.mozem ist len do jedalne a na wc davaju mi ten duphaston 3krat denne a ascorutin 3krat denne dve tabletky inak so mnou nerobia nic mam iba lezat. Vraj tu budem do nedele na pozorovanie kvoli tym dvom.potratom. A straaasne ma bolia krize ked iba lezim ani som v noci nevedela spat a to spavam ako kojenec☺.

gabcca
9. mar 2017

@miriamn76 viem ako.ti je aj ja som to prezila. Tiez som lezala dva tyzden, lieky tak isto ako ty. Pustili ma domoy, bola som den doma a opat som isla naspäť na dva tyzdne. Na psychiku mi to nerobilo dobre hlavne ked kszdy mi rozpraval nieco ine. Drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo a nestresuj sa.

tonjadabik2
9. mar 2017

@nina4 ta neviem no..ked som ja cakala malu ta mi tvrdili cele tehotenstvo ze bude chlapec a ay v porodnici mi povedali ze bude dievcatko. ja by som velmi chcela dievcatko..ach..chlapci su hyperaktivni..moji taze copiky robit satocky obliekat..to by som chcela este raz..ale neviem ani vytoky nemam nic..vobec neviem na com som..

miriamn76
9. mar 2017

@gabcca dakujem. Dufam ze ked ma pustia do nemocky sa.vratim.az rodit😀

patkaamirko
9. mar 2017

@miriamn76 Ahoj, tak ako ti ide tehulkovanie ? V kolkatom tt si už ? 🙂 Ste v poriadku?

lela123
9. mar 2017

@dasaa tak asi viem prečo som si vybrala túto skupinu, ktorú pravidelne navštevujem, ajkeď nerobím testy. Ani som netušila, že v iných skupinách je to iné. Príde mi toto celkom normálne, veď nato sme tu 😉