Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko a ❤ nam bije☺
@tonjadabik2 kdeže prechod, to tak o desať rokov. Ja mám 40, tri deti a ešte chcem jedno, takže gratulujem
To je praveze super,že sa zadarilo samé, tak to tak malo byť. Ja by som bola rada. Nemala by som dilemu ako posledný rok, že či áno alebo nie 😉
@miriamn76 Jeej som rada že ❤ bije, moja budete v poriadku, len veľa lež,veľa pi vody a papaj magnezko.Mne len toto pomohlo.Dúfam že Ta pustia čím skôr domov a budete obaja v poriadku 🙂 No aj doma sa setri potom 😇Držím palčeky a myslím na vás 🙂
@patkaamirko doma nepohnem zadkom moze tam byt co chce 😀
@luta13 @trblietava. Tak bola som na pohotovosti. Nerobil mi ani sono povedal,ze este by ano nic nevidel a zbytocne by som zaplatila 2€ a ani vyvolavacku mi nepichol,ze nacp pchat chemiu do mna,ze on dava vyvolabacku az ked meskaju 10dni skor nie. A ze je mozne ze mi mohol clostyl natiahnut cyklus a mozem byt aj aj tehu,ale test to este nezachytil tal no ja neviem
@lela123 diki.ta ja neviem no v nasej rodine sa ode skor do prechodu.aj kvoli tomu ze mi dali v detstve dali hormonalnu injekciu inakbby som zomrela.taze neviem. Ja este neviem ci som alebo nie lebo kramy mi nedosli 13 dni zatial meska ale aj minuly rok mi dva.mesiace meskali.ale nienpo sebe. Teda som nemala minuly rok dva.mesiace menzes tak ci to nebude to iste.. Eate ame netestovali. Mozno zajtra mi mazel kupi test uvidime..
dievcata, mala som sa ozvat, tak prosim.. hcg stuplo zo soboty 69 na dnes 471.. takze nastastie pokracujeme pekne 🙂
@nedockavasom gratulujem tehulka☺☺

@patkaamirko ahoj sme v nemocke mala som hnedy vytok predvcerom tak ma nechali na pozorovanie a som 7+3 snad bude vsetko ako ma☺