icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nedockavasom
9. mar 2017

@miriamn76 dakujeeeeem vytuzene, vymodlene..

cvikla12
9. mar 2017

@sofija18 už som si potom všimla moja nebuď smutná tento cyklus sa to už určite podarí. Budem na teba myslieť 😘

miriamn76
9. mar 2017

@nedockavasom ja to poznam☺ prajem krasne bezproblemove tehulkovanie na konci ktoreho bude krasne zdrave dietatko❤

lela123
9. mar 2017

@tonjadabik2 to je tiež pravda, že niekto ide skôr do prechodu. Ja som si myslela, že to už máš isté, že si tehotná, až potom som si to riadne prečítala. Tak som zvedavá. Vždy si poviem, že na chvíľu si dám pokoj od koníka, ale potom ma zaujíma, ako sa tu baby majú a nedá mi to 🙂

lela123
9. mar 2017

@sofija18 no aká vygumovana som, veď ty tam máš aj foto a veľmi ti prajem, aby sa vám to už podarilo. Cítiť, že si dobrá žienka 💃

lela123
9. mar 2017

@miriamn76 tak verím, že to bude v poriadku, len sa trochu viac šetriť 🙂

sofija18
9. mar 2017

@lela123 😘😘😘

tonjadabik2
9. mar 2017

@lela123 NIE ESTE NIC NEVIEME..mozno si kupim test mozno nie neviem.. aj ja tak..ale vzdy sa tu vratim a rada pozeram testiky to ma tesi najviaaaac. my uvidime..neviem no

luta13
9. mar 2017

@mamana4 Gratulujem k tehu a prajem vam obom vela zdravicka a Tebe aby si si to uzivala uz piatykrat naplno vsetko...Boh s vami obomi ❤😀

luta13
9. mar 2017

@domci1203 Dakujem Ti krasne za povzbudenie k chudnutiu...No este som nezacala, poctivo este "skreckujem" sladke a cakam na jarne pocasie...Ked je pochmurno, mam chut jest sladke, kedze von sa ist neda - dnes nam tu prsalo cely den 😕...No ked vykukne slniecko, budem castejsie aj s drobcom chodit von a budem aj viac v pohybe...Potom obmedzim sladke a zacnem daco cvicit, lebo takto to dalej nejde so mnou...Mam len 159cm, som ako baculata starenka- celulitida, naliate nohy od tuku, no cista Amerika a hamburgerovy typ som - aj ked hamburgery jem 4x za rok mozno 😂😂😂

luta13
9. mar 2017

@dasaa
@sofija18
@gabcca Damy, vy 3 ste teraz spolubojovnicky a budete tento mesiac znova bojovat o "lov tych spravnych rybiciek", nech najdu to, co hladaju a poriadne sa tam zavrtaju...Budem trpezlivo cakat, ktora z vas bude mat na testiku //, alebo aspon malickeho mini dusika...No bolo by uzasne, keby ste si vsetky v tomto cykle nasli v rovnakom case svoje vytuzene //...Silno vam drzim palceky a Boh vas zehnaj!!! 🙏...Prajem vela trpezlivosti a viery v to, ze to uz vyjde na 100% 😉

gabcca
9. mar 2017

@luta13 dakujem moja velmi pekne aj ja dufam ze.to vyjde a ze na konci roka budeme mat drobceka 🙂 uz sa neviem dockat keby uz bol novy mesiac 🙂

luta13
9. mar 2017

@miriamn76 Myslim na vas oboch, drzte sa, pekne papaj lieciky, pi vela tekutin a hlavne nozky vyloz a oddychuj...Boh Ti poslal vymodlene babätko do Tvojho lona, verim, ze vsetko dobre dopadne...Boh s vami moja mila 🙏😘

luta13
9. mar 2017

@sofia288 vidim + a z mojho pohladu je to tehu...Drzim palceky, nech + tmavne, alebo ak urobis palickovy test, nech mas krasne //...Skus zas o 2 dni testnut a hod nam sem potom fotecku 😉

luta13
9. mar 2017

@nedockavasom Vidis to mamina?...Dockala si sa a mas krasne stupajuce Hcg...Velmi sa tesim s Tebou a gratulujem este raz...Uz len uzivaj a tes sa na sono, ked uvidis svojho drobceka 🤰👶😘

luta13
9. mar 2017

@domci1203 Dakujem Ti za spravu z pohotovosti a prajem Ti, nech je to teda to tehotenstvo...Konecne by si vedela na com si, keby Ti ho potvrdili a ja Ti ho velmi, velmi prajem...Vydrz a snad sa dockas za zopar dni...Skus testovat zas za 2-3 dni, mozno sa zjavia //...Kiezby som mala pravdu 😘

luta13
9. mar 2017

@tonjadabik2 MS Ti meska 13 dni???...Ja by som nevedela tolko cakat na testovanie...Mne meskala 1 den a hned som testovala a vysledok je v mojom albume 😉...Verim, ze kupis testik a testnes 😉...A ja tu budem cakat na velku gratulaciu, pretoze po tolkom meskani to urcite uz budu "kolajnice okolo sveta"...No tak nenatahuj nas a testuj, nech sa tesime s Tebou tomu zazraku z Neba 🙏❤😇😘

luta13
9. mar 2017

@gabcca Neboj, trpezlivost ruze prinasa a Tebe prinesie nielen ruze 🌹, ale aj maleho anjelika ...No tusim si tu teraz posledna spolu so mnou, co tu v noci strasime, co?...Tak dobru noc Ti prajem, ja uz idem off...Som dnes riadne uz unavena tiez 🌜😘

mamana4
10. mar 2017

@luta13 dakujem velmi pekne,vazim si to 🙂

nedockavasom
10. mar 2017

@luta13 dakujem. Si zlata 🙂)

nina4
10. mar 2017

@miriamn76 ahojky tak to je super ,ze ste s babatkom v poriadku.Tak uz len krasne tehulkovanie 😘.

gabcca
10. mar 2017

@luta13 ano asi ano 🙂 aj tebe dobru nocku a vela nových sil do noveho dna 🙂

luta13
10. mar 2017

@nina4 Ty sa ako citis? nebyva Ti zle?

luta13
10. mar 2017

@gabcca Ty si tu uz potom nebola, ja som este u mna v skupinke listovala fotky do 1.30h...No uz som padala dole nosom potom...Dakujem a aj Tebe krasny den prajem 🌷🌞😘

cvikla12
10. mar 2017

@nedockavasom jeeeej teším sa s tebou len tak ďalej. Držím palčeky až do šťastného konca

gabcca
10. mar 2017

@luta13 ano uz som nebola lebo mi.klipkali oci tak som to vzdala 🙂

nina4
10. mar 2017

@luta13 klop-klop zatial len občas ma chytia nevolnosti pokial neucitim spoteneho cloveka je super inak v obchodoch je to hrôza .Ale tak aspon si človek uživa tehu zevším všudy 😊 ved mne byvalo zle len pri prvom tehu a potom uz ani pri jednom.

luta13
10. mar 2017

@nina4 tak super, pozor na "spotencov" a uzivaj vsetko...Snad Ta to prejde, lebo blizi sa leto a spotenych ludi este viac ako teraz bude 😂...Tesim sa s Tebou, ze to mas takto v pohode...Prajem Ti krasny den a este krajsi vikendik 😘

biba12
10. mar 2017

@nina4 hehe sa smejem som si spomenula,že mne vždy bývalo zle, keď som ucítila bezdomovca. Celé tehu som chodila do roboty pešo. Ešteže to boli len zo 4 zastávky busom 🙂 a ostalo mi to doteraz. Furt sa mi dvíha žalúdok.

lela123
10. mar 2017

@biba12 ja masirujem na rehabilitacii. Chvalabohu ešte niesom tehotná, lebo mne je zle aj bez toho. Neviem si pomôcť ale mne strašne vadí taký zatuchnuty zápach Brrrr