Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@biba12 no veru su take stavy co ostanu ja tak pri druhom tehu neskutočny odpor k verejnym toaletam a nedokazala som sa chytiť klučiek na dverach sa mi hnusili ked som potrebovala otvorit tak vzdy po ruke handricka a tak som chytala a hned dezinfekčny gel ale tie toalety mi ostali doteraz 😆
@luta13 dakujem a aj tebe krasny vikend želám ❤.
A niekomu velke dakujem za srdiečko
@nella15228 určite je všetko v poriadku nebojkaj sa. Budem na teba myslieť. Daj vedieť ako ste dopadli.
@luta13 joj pekne si napisala. Si zlata. Ja neviem ja som kludas clovek cosa tychto veci tyka takze pohodaaa alebuz som tiez nervozna z vysledku. Vcera manuz prsia svrbeli aj brusko mi akoby zavadzia sak som pribralanpo detoch a nezislo dole..nemohla som celu noc spat nevedwla som sa ulozit. Fuet som hlafna aj smedna uz..vcera si mala vidiet manzel robil placky a nemohol ich dorobit bo furt aom jedlanze som hladna..ta sa smial ze uz prazi hodinu placky a fuet prazdna miska..aj deti si brali..taaa bola sranda. Hej chcem si robit test no len musi mianzel kupit.hehe
Ahojte zienky 🙂 dnes rano som sa zobudila a nasla som si na intimke taky divny vytok alebo spinenie alebo ani sama neviem ako to mam nazvat. Nebolo toho vela len trosicku take svetlo hnede neviem co to moze znamenat ale mam strach...odvtedy nic iba taky biely vytok...dnes by som mala zacat len 5tyzden tak neviem..objednana som az na 24.3 na prvu kontrolu...
ahojte baby..minuly tyzden v piatok mi bolo povedane,ze moje tehu nieje ok..hcg klesalo..ved si na mna isto spominate..v piatok bolo uz len 26..gynda mi povedala ze sa rozkrvacam,vycisti ma a ideme dalej..tak cakam,cakam a stale nic..uz presiel tyzden a nic..priznaky mam ako tehu,byva mi zle,bolia ma krize,som unavena,bolave prsia atd..a dnes mi len tak napadlo ze si skusim urobit ovu test..fakt zo srandy...a on je pozitivny ako "svina"..s cim som vobec neratala...je tonormalne toto??co si op tom myslite??
@cvikla12 dam hneď vediet ze ako sme sa pohli 🤗
@nella15228 budem sa tešiť
Ďakujem za srdiečko potešilo ma. O koho je kočky?
@cvikla12 foto sa mi neda dat,kedze nemam kabel ku PC a na wifinu mi doma mobil nereaguje..:/ jedine podvecer ho mozem sem hodit..🙂 tehu test nemam doma..vobec som to ani neriesila,len fakt zo srandy som si urobila ten ovu..a tam baac..nechapem to..ved ked pred tyzdnom v piatok som mala uz len 26 tak teraz by som uz mala mat omnoho menej..neviem velmi sa do toho nerozumiem..🙂
@alilka Ahoj, ja si na Teba dobre pamätám. No môže byť, že ide o missed, aj to hcg by tomu nasvedčovalo a jednoducho to samo neodíde a bude treba kyret. Dr sa nevyjadrila, dokedy by to malo odísť? 😔
Na Tvojom mieste by som tam skúsila zavolať a spýtať sa.
Príp. sa tam prísť ukázať.
Možno napokon z toho naozaj bude prosperujúce tehotenstvo 😇
Ja na Tvojom mieste by som hneď naklusala do lekárne skúsiť prúžkový aj digi test. Intenzita čiarky, resp. údaj na digi teste určite veľa napovie 😉
Držím palce.
@alilka Urob si tehu test - aj lekari sa mozu zmylit. A uvidis, co ten ukaze.
@alilka chod na pohotovosť dnes večer, vymysli si, že si trošku krvácala a uvidíš, čo Ti povedia oni. vezmú ti krv, určite urobia sono. Ja by som to riskla a budeš vedieť na com si. Sprosté zneužitie systému,ale robia to aj alkoholici a my to za nich cvakáme. Tak aj Ty môžeš 🙂 A Tebe ide o veľa.
Topiaci sa aj slamky chyta🙂...objednala som.si kapsule vitex jahnaci a tinkturu femina zmes byliniek v spravnom pomere a tinkturu ostruziny malinovej🙂 bylinky pomozu vzdy🙂
@alilka Mas tehupriznaky a pozitivny ovu test - ja osobne si myslim, ze si tehulka...Ja si nepomozem, no je to len moj nazor a nezmenim ho, kym nam nepovies presne, co je s Tebou!...Velmi Ti drzim palceky, aby to tak bolo...Ja Ta obdivujem a ten Tvoj klud, ja by som uz ocikavala test za testom...Kedze ovu je pozitivny, na tehu budu urcite podla mna uz krasne //...Hod sem foto ovutestu ked budes mat cas, no medzitym sa zastav v lekarni kupit tehutestiky a testuj sa...Cim skor, tym lepsie pre Teba a ak nahodou si tehu, tak aj pre Tvoje babätko...Ak budes mat pozitivny aj tehutestik, hned by som isla na pohotovost, nech mi urobia sono a oboberu krv na Hcg...Mozno ozaj si mala len klesnute Hcg a babätko sa nakoniec udrzalo a preto Ti mozno aj ovutest ukazal //- ze si tehulka...Drzim Ti silno palceky a urcite nas informuj o vsetkom...Myslime na Teba 🙏😘

Dnes idem k dr na kontrolu 😍 Teším sa hlavne nech je vsetko v poriadku 🙏👼🏼