icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
10. mar 2017

@sofia288 aky horny?...Ved na foto je len 1 testik a na nom vidim +, takze ratam, ze si tehulka...Skus este zas za 2 dni testovat...Kedy mas dostat MS?

alilka
10. mar 2017

Tu je ten môj ovu test..Už som ho sem dávala ale asi ho nepridalo 😊

luta13
10. mar 2017

@nella15228 No mamina, ako dopadla kontrola?...Uz ju mas za sebou, ci? 😀

domci1203
10. mar 2017

@alilka sup sup zrobit tehu testik;)

luta13
10. mar 2017

@alilka Podla mna je fajn, ale nie je uplne pozitivny - trosicku mu chyba...Nemas teraz cas si zbehnut kupit a urobit tehutestik?...Kedy ides do roboty?

alilka
10. mar 2017

@luta13 už som urobila. Je tam niečo ale je to slabucke.

luta13
10. mar 2017

@alilka ale ved ja vidim ruzovu druhu /, cize dokopy vidim //...No skus zas testovat o 2 dni, ak Ti skutocne stupa Hcg, mali by byt // uz vyraznejsie...No drzim Ti silno palceky, nech je babäto predsalen v brusku, ak to tak je, stal sa znovu zazrak!!!...Vazne, ak si stale tehulka, je to velikansky zazrak od Boha, ze vydrzalo a je to bojovnik...No uz zas sa rozplyvam, no je to neskutocne pre mna...WAU...Ja by som aj tak zbehla na tu pohotovost na krv, ci stuplo Hcg, alebo co sa s Tebou deje, zeby Ti aspon to tehu potvrdili, nech vies, na com si 😉

alilka
10. mar 2017

@luta13 je to celé viac než divné hlavne ten ovu test..V tomto období by som mala mať ovu kebyže ide všetko ako má .Tak ja už neviem. Som záhada xy 😁😁

nina4
10. mar 2017

@luta13 ach ty poklad náš 😘 tak este raz ďakujem

matilia
10. mar 2017

Ahojte dievcata. Posledny tyzden intenzivne sledujem tuto diskusiu...nakolko sme sa s priatelom zacali snažiť o babatko. Mam za sebou par rokov skusania,neuspechov,potrat,neuspesne umele oplodnenie s byv.manzelom. takze dufanie a cakanie je pre mna velmi citliva zalezitost. Posledny tyzden sa citim velmi zvlastne,boli ma stale zaludok,picha v podbrusku a akoby som furt mala teplotu... Prave som si urobila test a chcem vediet vas nazor...co myslite,zadarilo sa? Dakujem za vas nazor. M.

luta13
10. mar 2017

@matilia No prezila si si teda toho uz vela kvoli babätku...No verim, ze sa zadarilo...Ja osobne vidim na testiku // a potichucky gratulujem...Uz Ti meska MS, ci mylim sa?...Skus este testnut zas o 2 dni a potom nam sem zas hod fotecku, ak by si testila 😉...Drzim palceky, nech je babätko uz u Teba v brusenku 🙏😘 ...Je ciarka nazivo ruzova?...Lebo tu neviem identifikovat farbu 😉...A priznaky mi pripadaju uplne ako tehotenske...Hlavne to, ze sa citis zvlastne - myslim, ze to je prave ten naj tehulkovsky pocit 😉

matilia
10. mar 2017

Ano.ciarocka je ruzova.dnes som mala dostat...a podla svojej ms by som si mohla kalendar a hodinky nastavit. Preto mi to nesedelo a ze reku skusim 🙂

luta13
10. mar 2017

@alilka trosku som ju upravila 😉...Skus vazne testovat este o 2 dni - skus testik Lady max, verim, ze budu // tmavsie 🙂

luta13
10. mar 2017

@matilia Tesim sa s Tebou a verim, ze // budu este tmavnut 😉...Ja som pri druhom tehu mala zvlastny pocit este pred ocakavanou MS a mala som predsalen spravny pocit...MS uz vtedy neprisla...Verim, ze Tvoje pocity su na spravnom mieste...Pichanie v podbrusku som mala ja v prvom trimestri kazdu chvilku 😉...Myslim na 99% ze MS Ti tento rok uz nepride

miriamn76
10. mar 2017

@alilka tak ja som zvedava ako to u teba nakoniec je😀drzim palce aby bolo mimi 😘

miriamn76
10. mar 2017

@matilia gratulujem☺

luta13
10. mar 2017

@miriamn76 vidis aj Ty na alilkinom testiku ruzove // a su jasne - ziadny dusikovia 😉

cvikla12
10. mar 2017

@sofia288 je tak + jeeee vyzerá to na tehu. Je silnejší ako ten zo včera

cvikla12
10. mar 2017

@alilka aj ja tam vidím // fuu ja byť tebou neváham a ak bude v nedeľu pozitívny tak šup v pondelok k doktorke.

cvikla12
10. mar 2017

@matilia podľa mňa si tehulka čiarky sú pekne vidiet. Po tom tvojom ťažkom boji s osudom o bábo si zaslúžiš byť tehulka a za 9 mesiacov maminka. Držím palčeky

matilia
10. mar 2017

Dakujem dievcata. Drzim sa este pri zemi. Skusim zajtra rano test z ranneho mocu. Ale teda na wc chodim furt...zahadne pre mna toto pocity..co sa to so mnou deje 🙂

tonjadabik2
10. mar 2017

Baby dnea v z vracam..uvidime

miriamn76
10. mar 2017

@luta13 ano vidim preto som zvedava co ztoho nakoniec bude. Je to velmi zaujimave☺

mdanka
10. mar 2017

@cvikla12 @gabcca tak baby zatial nic len mna stale tak pobolieva brusko tak neviem....bolo to len trosku na intimne krv to urcie nebola..asi pre istotu skocim v pondelok za doktorkou... ja som si pre istotu urobila aj test a ten bol do 4 sekund jasny ako facka

nina4
10. mar 2017

@alilka je tam druhá no držim palce silno
@matilia ano je tam pekná druha tak už len nech silnie 😘

maciatko950
10. mar 2017

@luta13 ahoj tak mrcha nieje bola dva dni aj to slaba 🙂 keby sa s hygieny neprebalovalo staci mi prebalit raz za den 🙂 takze uvidime do dalsej vo sa vykluje 🙂

gabcca
10. mar 2017

@maciatko950 ahoj na tvojom mieste by som skocila za doktorom lebo je.to.podozrive

bevab
10. mar 2017

Dievcata, ktorym sa to podarilo. Kolko ste sa prosim snazili v case ovulky ? Dakujeem

miriamn76
10. mar 2017

@bevab prvy den pozitivneho ovu testu a potom este dalsie styri dni☺

bevab
10. mar 2017

@miriamn76 kazdy den ci kazdy druhy ?