Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Intenzite tam malo byt. Prepáč
@gabcca chystam sa v aprili 🙂 na preventivku
😀 no lebo ja som rocnik 75 🙂. Vsetko naj
@alilka Ahoj..podla mna je normalne, ze ak mas nejake HCG este, ze mas este stale pozitivne testy. Ak ti HCG klesalo, to zial indikuje neprosperujuce tehotenstvo. Ak sa nerozkrvacas, tak by som zasla k doktorovi a mozno bude potrebny kyret. ☹
@mdanka Tvoje spinenie, co si mala aj ten vytok su v pohode myslim...Spinenie byva este v case, ked sa roztahuje maternica, daktore zeny ho maju velmi dlho, ba citala som, ze aj pocas celeho tehu spinia, aj ked len obcas, ale spinia...No ak je ten vytok biely, nepriesvitny, taky mliecny a bez pachu, tak je to tehu hlien, ja som ho mala od prveho trimestra az do porodu...Co sa tyka bolesti v podbrusku, tak tie su normalne pocas roztahovania maternice pri tehotenstve...To Ti tu inak napisalo uz viac zienok, ze toto akoby MS pobolievanie je bezne...Verim, ze si si vedoma toho, ze si tehotna, ci mas pocit, ze sa Ti to len sniva?...Prepac za moju drzost voci Tebe, no nemas mat preco strach, testy mas silne, ako si tu dnes spominala, tak sa nemas coho obavat, ver svojmu babätku, ze je tam, kde byt ma 😉 ...Uz len vyckaj tej kontroly, uvidis, ze vsetko bezi ako ma a Ty odtial pojdes stastna s usmevom na tvari 😀 ...Mali sme tu prednedavnom jednu tehulku (a stale ju tu mame a je to super zenska), ktora sa velmi bala, ci je vsetko v poriadku, pretoze uz raz prisla o babätko zaciatkom 2.trimestra, no mala strach, ci je vsetko v pohode...Po prvej kontrole sa jej postoj uplne zmenil a teraz sem chodi usmiata a stastna a uziva zdrave tehulkovanie...Taktiez mala zo zaciatku vseliake pochybnosti, spinenie a pichanie v brusku...PROSIM TA!, Netyraj sa uz a zacni zit s myslienkou, ze malicke stvorenie je pod Tvojim srdieckom a ze je vsetko v uplnom poriadku...Vyjdi si von, ked bude svietit slniecko 🌞, chod sa prejst do najblizsieho lesu a nadychaj sa kysliku, pretoze to Tvoje napäte telo potrebuje 🌳🍀...Velmi tu na Teba vsetky myslime a tesime sa na Tvoje vysledky z prvej kontroly 🤰...Nehnevaj sa za moju uprimnost, no nestihala som skoro pisat - tak rychlo mi isli myslienky, ktore som mala na jazyku a chcela Ti napisat...Prajem krasny vikend a pohladkaj za mna brusenko, aj ked je este malicke, no drobcek v nom rastie kazdym dnom ❤😇🤰😘
Aaach baby, tieto moje slohy, raz asi umriem pri ich pisani - neskutocne som strucna 😂😲😂
@peppermint To co pises moze byt pravda, no alilka nemala takyto tehutest ani este prednedavnom myslim - mala len ducha na teste, ci mylim sa?...Tieto dnesne testy su ovela vyraznejsie, ako tie, co robila predtym...Takze ja verim, ze by mohla byt kludne tehulka a babätko sa neskor uhniezdilo, alebo jej kolisalo Hcg a zacalo stupat az v case po kontrole minuly piatok, ked jej Dr.indikovala, ze o babo prisla...Aj to je jedna z moznosti...No nemusi byt...V kazdom pripade je to cele zahada, no verim, ze ta sa coskoro rozlusti...Vsetky jej tu drzime palceky, nech je tehulka, no samozrejme, ze musi ratat aj s druhou moznostou 😉
@maciatko950 je mozne, zeby si aj napriek 2-dnovemu spineniu bola tehulka?...Skus testovat 😉...Ak budes, hod potom foto - aj keby len dusika 🙂
@bevab my sme mali tutmutu 8.1. a ovulacny testik bol pozitivny 11.1....Takze rybky mojho muzicka sa 3 dni drzali ako kliest mojho vajicka a teraz mame z toho v postielke spiaceho 17-mesacneho anjelika...Ja by som skusala 2-3 dni uz pred pozitivnym testikom, potom v case pozitivneho testiku a este aj po nom asi, aj ked my sme uz neskusali, lebo ja som sa v tomto moc nevyznala - robila som ovutesty len 3 mesiace a bola som v tom, ze ak je pozitivny test, tak len v ten den je ovulka...Kedze sme v ten den tutumutu uz nestihli, lebo sme neskoro vecer prisli z vikendovej navstevy a boli sme obaja unaveni, tak som to uz neriesila dalej vobec...Ani nasledovne dni nic...A po 2 tyzdnoch MS meskala...Vysledok mas v mojom albume 😉...Drzim Ti palceky, nech sa vam cez ovulku zadari a Ty si najdes za 2 tyzdne na teste //...Boh Ta zehnaj! 🙏😘
@luta13 zlato si ozaj zlatá 😊 ale rátam skôr s tým čo písala
@peppermint ,len pri tom mi je to divnéze som fakt myslels že za týždeň nebudem mať už na tehu nič a na ovu už dupľom keďže ja mimo ovulácie som mávala test čistý.ty druhú čiarku som nemala nikdy len počas ovu a teraz naposledy keď som zistila že som tehotná. Je to divné. Aj to moje telo sa chová divné ale čo už 😁😁
@mdanka Som stastna, ze som Ti trosku pomohla...Skoda, ze nie som teraz pri Tebe...Myslim, ze objatie by Ti pomohlo najviac - posielam aspon na dialku ❤ ...Ver tomu, ze by sme si spolu aj poplakali od stastia, ze mas na teste nadherne a silnejuce //...No tesim sa uz na vysledky Tvoje...Prajem vam obom dobru noc 🌞🤰👶😘
@alilka testy si mala minuly tyzden len take, ktore duchovali, ziadne silnejsie viditelne //...No na dnesnom teste mas ruzove //, tak preto som pisala pre peppermint tento komentar, lebo je to cele divne a testy mas silnejsie ako predtym...Potichucky dufam, ze mam ja pravdu...No zbehni k Dr. a uvidis...Skus este v nedelu teraz jeden testik, ci nahodou nesilnie...Ak by bol bledsi, tak to bolo este asi zbytkove Hcg...Ak bude tmavsi, si tehulka...No citis sa divne, preto si myslim svoje 😉
@luta13 mas pravdu ☹ a najhorsie na tom je ze ja som to zatial nepovedala nikomu, iba tatikovy buducemu. Zatial som nechcela vraviet nikomu, az kym to nebudem maat potvrdene, preto si pripadam takto bezmocne 😢 nemam sa s kym o tom porozpravat, tak preto hladam pochopenie sem. Prajem ti dobru nocku a este raz ti za vsetko DAKUJEM ❤

@luta13 testy som mala aj troška tmavšie ale neviem ti to už sem dať lebo som to vymazala..Nechcela som sa ľutovať tak som to radšej všetko dala preč..Ale po 2hodinovom moci ako dnes bol test asi taky ako dnešný. Ale ovu nebol až taký výrazný predtým..Cítim sa divné je to pravda asi sh telo zo mňa robí riadne dobrý deň 😁😁 keby mi doki robila predtým sono možno by som skôr vedela o čo tu teraz ide. Prsia mám stále hrozne boľavé a zilnate..Tak to má mätie 😁😁

@bevab kazdy den☺