Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka Ahoj, pozerala som vsetky Tvoje testiky. Velmi ma to mrzi, ale myslim, ze nic z toho 😔.
Ak by to ozaj bolo uspesne tehotenstvo, museli by to byt uz riadne kolajnice. (Navyse ked uz koncom februara si mala prve //).
Toto bude zbytkove HCG.
Je mi to naozaj luto, vyzeralo to z opisu nadejne.
Zazraky sa deju, ale neupinala by som sa na to, aby si nebola sklamana 😔
V kazdom pripade, ak sa do pondelka nic nezmeni, volaj dr, alebo sa tam rovno dostav.
Drzim palce.
@elenita ďakujem..Ja si nerobím zbytočne nádeje viem že moje tehu sa skoro ukončilo..Skôr mnou mátajú pochybnosti či je to tak dobre a či by som sa už nemala čistiť 😊 nerada by som kyret..Takže skôr takto premýšľam..Ak by som bola zdravo tehu tak by som už dávno musela mať koľajnice na teste a k tým som sa ja vôbec nedopracovala 😊 ale nabudúce sa už dopracujeme ,😁😁
@luta13 Alilkine testy som si pamatala, kedze sme ich tu riesili. Mala uz pred tyzdnom pekne pozitivne, ale netmavli jej. Aj vcerajsi bol rovnako tmavy. Pri dobre sa vyvijajucim tehotenstve by mala mat uz silne ciarky.
Ja viem, ze to myslis len najlepsie s povzbudzovanim, ale niekedy su informacie, ktore podavas na skodu. Casto tu pises o pomaly stupajucom a kolisajucim HCG. Kazde tehotenstvo ma svoje principy, ako sa musi vyvijat. Napr. hcg sa musi zdvojnasobovat obden pri prosperujucom tehotenstve. Ak testy netmavnu niekolko dni, tak to indikuje problem. Pomaly stupajuce hcg indikuje, ze sa tehotenstvo vyvija zle.
@alilka Prave preto je to zamlcany potrat, lebo ako keby sa nechcel spustit sam krvacanim. Ono sa to skor ci neskor spusti, ide len o tvoju psychiku, ci sa ti chce cakat. Ja som sa tiez bala kyretu, ale nakoniec to bola taka hruba ciara za vsetkym a mohla som sa pohnut dalej. 🙂
Dievčatá,stretli ste sa niektora,že na jednej znacke testu ste mali ducha a na iných čisto biely test? Som ešte pred MS ma prísť az v pondelok. Skusila som testnut zvedavost moja 😀 a mama test ukazal ducha pepino nič obidva su 10ky.
@alilka čítala som čo sa ti stalo, ale som na mobile a nevladzem sa doklikat k úplnému začiatku.. Ja som prekonala MA teraz v polovici januára, zistila som, ze to je zle v 10tt. Na kyrete som nebola, čakala som kym si telo poradí samé. Už som zase tehu, v 5tt :D tak sa modlim aby to tentokrát bolo dobre.. Ak budeš chcieť, kludne mi napis ip, keby ta nieco zaujimalo..
@matilia ahoj gratulujem ti ja som to mala zo začiatku tiež tak také bolesti strašne ako keby ms ale už to prešlo a zajtra začínam 17tt 🙂 tak sa drž tehuľka a nech je všetko v poriadku 🙂
L
@alilka mne v tedy v oktobry dal gyn.vyvolavacku a povedal,ze ak je to zdravé tehu podpori to no ak je to neprosperujúce tak sa vyčistim a aj tak bolo na 4 deň som začala krvacat no tam bol problém,ze som špinila stale.a bolesti brucha poriadne no a tehu test tiez taky niaky takze som tušila ze to nebude ok.
@luta13 dakujem ti velmi pekne. Ja som zacala testovat len teraz lebo som sa predchadzajuci mesiac spoliehala na pocity. Test vysiel pozitivny vcera a to sa manzel prave vratil zo sluzobky. Tak sme mali hned tutmut. Test z dnesneho rana je este pozitivnejsi. Tak dnes pokracujeme. Uvidime a dufame, ze to na koniec dobre dopadne. Inac si super ako vsetkych podporujes a srdiecko odo mna si si zasluzila 😉.
@luta13 som bola az o 18:00 vo vnútri 🙈 A uz som aj potom zabudla napísať 🤗 Toto je nas drobček ma 4,5cm a som v 11tt+5 a termín mi vypočítal na 25.9. Moja mama ma 29.9. A jej sestra 26.9. No a ja 7.10. Tak snáď budeme tak po kope 😃🍀❤️
Ako myslím ze mame tak narodeniny 🙈 Pokope
Baby ako som písala niektorý deň, V pondelok mám ísť na prvú prehliadku. Večer má ale hrozne vystrašilo že som mala taký slabunky ružový výtok keď som šla na WC. Ráno už nie A zatiaľ je to stále OK žiaden výtok. Čo si myslíte? Je dôvod na paniku? Dúfam že do pondelka sa nič zlé nestane ☹
Ahojte baby ja dnes este len 7DPO ale dnes som uz urobila z nedockavosti prvy test.. vysledok zatial negat..Ale od vcera mam v podbrusku stale taky akokeby slaby krc.. mali ste nieco take aj vy? Diky za odpovede..
Babulky uz sme doma☺. Podla PM som bola vcera 7+4 a podla CRL 14mm zodpoveda 8+1 bez znamok odlucovania krcok uzavrety 44 mm. Zaver: norm.gyn.nalez , vitalna tehotnost in grav hebd 9. Ta posledna veta neviem co znamena☺
@miriamn76 aspoň trošku si ma ukludnila som nervózna lebo ja nikdy neviem kedy by som mala mať mrchu vždy to bolo U mňa taká hocijaké. A tak neviem K čomu ten výtok pripisovat. Dlho sme sa snažili A konečne sa to podarilo tak dúfam že V pondelok mi pani doktorka povie že sme super zdravý A rastieme
vyskúšaj iný test mne tiež rapid clear dokonca ani neukázal že som tehu a to som bola už v 5tyzdni
@miriamn76 podla mna ta posledna veta znamena, ze mas prosperujuce tehotenstvo a si v 9 tyzdni.
@miriamn76 Mala som podobnu vetu, len rozdiel bol v tom, ze sa jednalo o MA.
@miriamn76 cize som tam mala "neprosperujuce tehotenstvo". Tesim sa s tebou a prajem krasne tehulkovanie do uspesneho konca s batozkom stastia v naruci. 😉

@peppermint spätne pozeram alilkine testy, mala ich s //, nielen duchov - opravujem predoslu spravu pre Teba - nejak som si to pomylila s inou zienkou a dusikmi ☹... @alilka - baby sorry za moju chybu