icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
11. mar 2017

@ejuska2586 dakujem zlatusik len 9 tyzden mi dako nesedi to len ten nas drobcek bude taky velky asi ☺tebe prajem aby vysledky dopadli na jednotku s mohli ste sa opet snazit o mimi a uz s uspesnym koncom😘

lela123
11. mar 2017

@miriamn76 to je super

biba12
11. mar 2017

@miriamn76 tesim sa s Tebou 😀

alilka
11. mar 2017

baby tak to konecne vyzera ze sa ms rozbehuje..sice je to este slabe,len na toaletnom ale uz konecne aspon nieco..brucho ma dnes boli hrozne,akoby mi chcela "vypadnut" maternica aj vajecniky..:(

domci1203
11. mar 2017

Babulky mate niektora skusenost s gonal? Moj doktor mi to spomenul ,ze al nezaberie clostylbelgit tak predpise toto.

domci1203
11. mar 2017

To myslel tak,ze mi to daju v CAR len som sa zle vyjadrila🙂....kde sa tie injekcie pichaju?

maciatko950
11. mar 2017

@luta13 ahoj tak tu je ale nemyslim ze by som bola tehu..neviem ci to nieje kanalik test je mamatest robeny rano 🙂 🙂

peppermint
11. mar 2017

@alilka Jaaj, moja drz sa...Ale pozitivne je, ze ked sa pekne vycistis, tak sa vyhnes kyretu. Daj si kludne nieco proti bolesti.

zuzanka_h
11. mar 2017

Baby ovu testy stale negativne slaba ciarka tam je len ako duch ale hlien bol aj ovu bolesti. Mali ste niektora podobny problem?

biba12
11. mar 2017

@alilka no drz sa moja... Ale ako pise peppermint, na niečo to je dobré. Aj keď nepríjemné.

ejuska2586
11. mar 2017

@miriamn76 Dakujem moja. Uz len mesiac cakania. Ubehlo to dost rychlo. 6.4. mame termin na tej reprodukcnej imunologii. Neviem sa dockat.

biba12
11. mar 2017

@maciatko950 prepáč, ja tam nič nevidím.

meli8412
11. mar 2017

@domci1203 Ja som používla gonal a pichala som si ho do brucha.

maciatko950
11. mar 2017

@biba12 to je tam slabulinky ale to bolo pre lutu kedze mi meskala ms sice prisla po 5dnoch ale slabulinka tak.som testovala a vravela ze mam pridat tak som pridala 🙂

biba12
11. mar 2017

@maciatko950 viem, všimla som si,že si ju označila.

luta13
12. mar 2017

Zienky, dnes som dostala spravu do IP od ANONYMNEJ babulky a velmi jej pekne touto cestou dakujem 😘...Zevraj sa "sardinka336" (ktora tu uz raz utocila na nas zeny, co sme tu - urcite si na nu spominate) v teme "Som tehotna?" o mne nepekne a utocne vyjadrila...Tu je skopirovany koment zo vcera od nej pre jednu babu v spominanej teme:

sardinka336
@moni244 a ešte tema ,,duch na teste,, ...biele papieriky a jedna im tam furt hovori ako ,,vidi dušíka,, potom take nasvietene, podsvietene, pod UV a neviem čím...no ,,sendy šou,,....a tie odpovede, že ,,ja tam vidim mikroducha,,...no smiech cez slzy. Ako chapem, ze treba sa povzbudzovat ale toto je uplne ze ,,bez rozumu,, bez poznania cyklu dotyčnej len tak z brucha tipos bingo ...
Včera o 10:55 • Odpovedz • Už sa mi to nepáči • 3 • Pošli IP •

A toto je koment, ktory som jej ja na to napisala pred chvilkou:

luta13
@sardinka336 Poviem Ti, co je na Tebe "najkrajsie"...Ze vzdy povies, co si myslis a nevies si dat servitku "pred hubu"...Si nevychovana, drza, osocujes a ponizujes ine zeny a nevies kedy prestat!...A ocividne Ta to vzrusuje!...Mas problemy so sebou, ci Tvoj partner Ta nevie uspokojit dostatocne?...A preto sa chodis ukludnovat na MK a to tym, ze utocis svojimi komentami?...Alebo mas silny problem otehotniet a zavidis inym zenam dusikov na teste, ktore dost casto silneju a su z nich tehulky?...Hmmm, pricin preco to robis moze byt neurekom!...Kludne pokracuj dalej, nikto Ti v tom nebrani a neobmedzuje Ta...Rob si reklamu, aka si inteligentna, prajna a dobrosrdecna!...Ja Ti poviem len jedno: "Je mi Ta luto, vazne"...Boh Ta zehnaj, nech prides na ine myslienky...Prajem Ti to zo ❤, aby si si nasla na testiku svoje vysnivane // a bola spokojna na dusi i na tele 😉
Dnes o 01:07 • 2 deti • Odpovedz • Pošli IP •

Mozno som jej to napisala az moc tvrdo, no myslim, ze ona nema pravo sa vyjadrovat k akejkolvek zene urazlivo a jej spravanie je nevhodne celkovo do tohto fora...Musela som jej "nalozit" trosku, pretoze toto sa nerobi medzi zenami 😒

luta13
12. mar 2017

@matilia krasne //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 🙂 ...Verim, ze vymyslis originalny sposob, ako to muzickovi oznamit...Napadla ma jedna blbina...Upiect kolac na plech, jeden kusok prerezat pozdlz a do neho vlozit test a dat muzovi na tanier, posypat cukrom, nech nevidi rez v kolaci...No dobra blbina ozaj, ako by zakusol do testu 😂...No test by som oblepila trosku lepiacou paskou v oblasti //, aby sa Ti neznehodnotil, ak si ho nechavas na pamiatku 😉

luta13
12. mar 2017

@peppermint Mas pravdu, niekedy som taka "zazrana" do toho, aby dotycna bola tehulka, az napisem blbinu o Hcg a podobne - nie schvalne, ale podvedome nejak...No budem sa snazit sa kontrolovat trosku a zlozit sem-tam ruzove okuliare z nosu 😉...Dakujem za upozornenie 🙂

luta13
12. mar 2017

@bevab Dakujem teda za ❤...Prajem vam, nech vam to vyjde a tesim sa coskoro na testik s // 😉

luta13
12. mar 2017

@nella15228 Ahoj, teraz az citam, vcera som tu nebola vobec..,Krasne fotecky, babätko je super vidiet, aj rucku atd...No tesim sa s Tebou a este raz prajem krasne tehulkovanie - uzivaj vsetko 😉...Pohladkaj za mna brusko 🙂🤰😇

luta13
12. mar 2017

@alzbetkaw Ahoj, krc som nemala, no mala som divne pocity asi tyzden po ovulke, akoby balonik v brusku, ked som sa predklonila napr.pri vysavani....Skus zas testovat za 2-3 dni, mozno Ti uz ukaze slabuckeho dusika...Drzim palceky, hod potom pripadne foto 🙂

luta13
12. mar 2017

@miriamn76 Velmi sa tesim, ze ste s drobcekom v poriadku a ze ste uz doma 😉...Uzivaj vsetko uz teraz bez starosti...Verim, ze uz do konca tehulkovania nebudes mat ziadne problemy...Okrem "priberania na vahe" 🤰🍕🥗🎂🍏😘

luta13
12. mar 2017

@zuzanka_h mne sa to nestalo, ja som mala hlien, aj bolest vajecnikov, aj pozitivny ovutestik, ale myslim, ze prednedavnom to tu niekto spominal, ze testy negativne a priznaky na ovulku boli...Pre istotu sa s muzikom polubte, keby nahodou ovulka aj tak bola 😉

luta13
12. mar 2017

@maciatko950 v mieste, kde ma byt druha / je daco ruzovkaste, je to machula, alebo Ty vidis druhu slabu / ?...No neviem, ak Ti to neda, skus este testnut zas za 2 dni...Neviem, co ine povedat na to vsetko, alebo zavolaj svojmu Dr., povedz, ze si mala slabu MS, co Ti on na to povie...

zunajda
12. mar 2017

Dobré ráno! Tento mesiac som bola podľa doktora bez dominantného folikulu a dnes na teste druhá slabá čiarka. Aj ovu silnie...žeby sa konečne zadarilo?

cvikla12
12. mar 2017

@cvikla12 od teba mi prišlo srdiečko moja?

cvikla12
12. mar 2017

@mdanka od teba mi prišlo srdiečko moja?

cvikla12
12. mar 2017

@luta13 napísala si to úplne super. Ja som čítala od nej už zopár veľmi hnusných komentárov. Myslím si že má nejaký komplex ináč si to akú neprajnú ženu neviem ani vysvetliť. Ona ublížila svojim komentárom nie jednej žienke ktorá chcela len podporu a pekné slová zaslúžila si to. Hádam si teraz vstúpi do svedomia a bude riešiť svoje problémy namiesto toho aby ponižovala iné ženy. Si úžasná.

mdanka
12. mar 2017

@cvikla12 ano ❤

cvikla12
12. mar 2017

@alilka je mi to velmi ľúto ale treba to brat z tej lepšej strany. Pekne sa sama vyčistiš a môžte sa posnazit znova. Budem ti veľmi držať palčeky nech je všetko v poriadku a ty sem čoskoro dáš krásny ukážkový testik. 😘