Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dievcata moze sa objavit bielkovy hlien dnes ak som podla ovu testov mala testy pozitivne v piatok, sobotu, nedelu a aj vcera este ? Dakujeeem.
Nemali ste niektorá menštruáciu takú slabú čudnu bez bolesti jeden deň A potom iba slabúnke hnedé špinenie.... Deje sa mi to akurát a neviem čo to môže byť :/ tehu neviem či som
@tygricatko ahoj, no môžem ti potvrdiť aj moju skúsenosť s duchom na pepino teste, teraz pred týždňom som si robila test, bol atm duch, aj baby tu na fóre ho videli a ms prišla na deň presne ako na koni 😒
@domci1203 ahaa tak ty mas toho trosku viac...kazdopadne su to veci ktore sa urcite daju vyriesit no ten testosteron a tie anovulacne cykly a meskajucu ms mame spolocne takze v tom ta uplne chapem..cakas ze pride a ked nepride nevies ci je to ,, to normalne ,, ze meska alebo je to mozno tehu...sama neistota..a uz ti pichali vyvolavacku ked pises ze ju dostanes na 5ty den? My vlastne nijako nepostupujeme 😂 neviem asi si sama naordinujem vitaminy a bude..lebo doktorka chce aby sme cakali dalsie 4 mes s inofolicom ci budem tehu..
@matik7 Myslim, ze nie je vela roboty so zmenou gynekologa...Najdi ineho a spytaj sa, ci Ta zoberie a potom len zbehni ku svojej "EX"-gynekologicke a vypytaj si zdravotnu kartu, oznam jej, ze prestupujes k inemu Dr., zapraj jej krasny zivot a zakyvaj na rozlucku...A mas pokoj...Drzim palce, nech mas co najskor ineho gynekologa - ja osobne by som jednoznacne brala len chlapa, zeny dokazu byt zavistlive...Muzi su v tomto pedanti a zenu si vazia - aspon teda moji zatial 2 gynekologovia boli super 😉
@kacenaaa tak skus testik
@luta13 jasne, postup poznam, uz som raz dr menila;) len ide o to, ze u nas v meste su 3ja, z toho jednu som uz mala, to bol uplna katastrofa, druhu mam teraz a chlap gynekolog je spicka, ale ma plno a momentalne nove pacientky neberie. Musim pozistovat aka je situacia na okoli v inych mestach🙂 tiez som pocula, ze chlapi byvaju omnoho lepsi..a baby co ich maju by ich za zenu doktorku uz nikdy nevymenili🙂
@lela123 v DE sa nerobia ziadne tripple testy, ani nic podobne, ani vyvojove vady atd...NIC...Len ak chces dobrovolne, tak Ti spravia, no platis si to sama...Takze pocas celeho tehu len sono u gynekologa a ak by on videl na utz, nejake vyvojove negativa - napr. v pripade downovho syndromu väcsia hlavicka pocas vyvoja, tak by nam povedal, ze ma podozrenie a odporucil by nam tieto testy...Takze ja som nemala ziadne testy, ani vysetrenia...Ja som blbec a moj gynekolog tiez...On tvrdi, ze clovek ma verit Bohu a vsetko bude tak ako byt ma...A ja tomu verim tiez...Ked ma uz raz Boh pozehnal, verim, ze babätko sa bude krasne vyvijat a rast az do porodu 😉...Verila som tak pri oboch syncekoch a nikdy som nezapochybovala ani na okamih...Aj ked diskusie a clanky su presytene realitou o mnozstve potratov atd...Nikdy som nemala myslienku, zeby moje dieta bolo nejak chore, ci hendikepovane...Vdaka Bohu za nich, ze su obaja zdravi - moji anjelikovia 😇😇
@miriamn76 ja som tiez bola pri prvom tehu u Brestanskeho v HC a bol super, prijemny aj sme sa zasmiali, aj vsetko skontroloval, krasne fotky mame a aj CD s pohybmi s hudbou v pozadi...Kolko sa plati teraz uz neviem, bolo to pred 8 rokmi, urcite zdrazel, ako vsetci 😀...No chcela som aj v druhom tehu ist k nemu na 3D utz, no nemal volny termin v case, ked sme my isli na SK 🙂...Nakoniec som bola u Dr.Ilavskeho v TT na poliklinike a ten taktiez robil aj 3D, aj 4D, aj morfologicky utz., aj fotky, aj video na CD...Rozhodnut sa musis sama - no ja osobne by som odporucila skor Brestanskeho v HC 😀
@luta13 aj ja chodím k breštanskemu som jeho pacientka. Je srandista.
@luta13 Ešte by som s tehotenstvom chcela počkať, preto sa bojím. Moja MS bola 5.Februára a začala som s AK náplasťami lenže po týždni brania som ich musela vysadiť lebo mi začali trpnut ruky ústa nohy . Po 3 dňoch vysadenia som MS dostala znovu to bolo 12 februára a trvala asi 5 dní. Teraz mi mešká podľa kalendára 2 deň. Medzi tym sme maly sex.
Preto neviem co si mam myslieť o tej ciarka keďže sa objavila až na druhý deň. A dnes bol test tiež negatívny. Dúfam teda ze nie som tehu
Oh konečne ma niekto upokojil celý deň sa strachujem . Kúpila som si ešte jeden test ktorý som si chcela zajtra spraviť do tretice budem istejšia. Chcela som zájsť ku gynekológovi lenže mam Rakúsku kartičku a na SR nie som poistena. Neviem ci by ma niekto zobral kdeže práve som u rodičov na dovolenke 🤗
@tygricatko nevyznam sa v kanaloch, no toto urcite nie su // - vyzera to sede a tenucke, ako pises Ty...No pockaj, ci bude meskat MS, potom testuj...Skus Lady max 😉...Drzim Ti palceky 😀

@cvikla12 mne odporucaju geneticke testy kvoli veku a tym dvom potratom tak som povedala ze pojdem najskor na ten morfologicky a ten grochal je vraj spicka