Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 Ahoj! Dnes som sa bola spýtať u doktora, čo ďalej...sestrička mi zobrala krv a o pol jednej volala,že krv je pozitívna ale hodnota hcg je len 114. Vystrašila ma, že ak budem mať bolesti alebo začnem krvácať mám utekať na urgent. Posledná ms bola 6.2. Na folikulometrii som bola 16.2. a žiadny domin.folikul. Ovu som mala asi okolo 28.2. ...nejak tak som bola aj s mm....žeby preto ešte také nízke hcg? Mám už jeden potrat za sebou 😢
@trblietava daju ale ked este do toho sa prida a robi sarapatu zla funkcia stitnej zlazy tak je to tazsia liecba🙂....uvidime co bude dalej🙂....ja verim, ze to pojde aj prirodzene. Bola som tyzden do zadu na masazi ale to nebola klasicka masaz ale masaz v duchu psychiku alebo tak dajak🙂.... A len podla urcitych bodov na nohe ked mi ich stlacil a zaboleli tak to znamenalo ze to je nejaky problem. Ja mam aj nizky prah bolesti ale ako vo vsetkom uplne sa trafil. A ked mi stlacil bod stitna zlaza som myslela ze umrem a pn hned ze mam s nou problemy a pritom nic som mu nehovorela Ja. Dalej aj pecen ked stlacil bod na nohe zabolelo tak povedql ze ju mam zanesenu. Tak mam taku dietu a detox🙂 a ze cvicit mam bud behat alebo proste dajake cviky a zmena stravy na bezlepkovu🙂...a dosledku toho ze mam zadetoxikovanu pecen tak mam akne na tvary tak mam caj na pecen akne a tinkturu na akne. A ak sa vecer odmalujem tvar si mam umyt len cistou vodou a utriet do bieleho uteraka a dat do pracky. A nik iny sa do toho uteracika nemoze utriet. A povedal ak toto dodrzim pojdeme na to ako otehu🙂...a ma prist aj moj drahy aj jemu zisti pomocou bodou na nohe v com je problem a da mu rady ktore dodrziavat bude a ze fo 3mesiacoch maximalbe sa budeme tesit z vytuzeneho babatka🙂
http://zena.atlas.sk/8x-ako-vas-telo-oklame-ze-...
Príznaky tehotenstva,ktoré môžu mať ale iné odôvodnenie
Baby čo na nízky tlak? Už ma trápi týždeň 😣😣 tazko sa mi sem tam dycha..Respektíve mi silnejšie bije srdce...Dúfam že to nie je možné tragicke

@alilka veeď vydrž, prejde neboj, ms sa ti len rozbieha, 2 - 3 dni a myslím, že to bude už ok 🙂