icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

adria88
14. mar 2017

@alilka veeď vydrž, prejde neboj, ms sa ti len rozbieha, 2 - 3 dni a myslím, že to bude už ok 🙂

alilka
14. mar 2017

@adria88 no len ja spinim už 5dni..A dnes sa to ako tak začalo rozbehovat 😁😁

alilka
14. mar 2017

@adria88 tak dufam,lebo ja spinim už 5 dní a dnes ako tak sa to začalo rozbehovat..😁😁

adria88
14. mar 2017

@alilka skús ráno odmerať tú bt, či klesla... na krv máš ísť ešte?

alilka
14. mar 2017

@adria88 skúsim lebo sama som zvedavá..Nemám ísť na krv..Ale ak by som videla zajtra že bt je stále hore tak zájdem za doki..

mdanka
14. mar 2017

Zienky dnes som nasla v kabelke jeden testik tak som si ho spravila a krasne kolajnicky 🙂 ms meska 14 dni tak iny vysledok som ani necakala ;)

cvikla12
14. mar 2017

@mdanka gratulujem tehulka 😘

zunajda
14. mar 2017

@luta13 Ahoj! Dnes som sa bola spýtať u doktora, čo ďalej...sestrička mi zobrala krv a o pol jednej volala,že krv je pozitívna ale hodnota hcg je len 114. Vystrašila ma, že ak budem mať bolesti alebo začnem krvácať mám utekať na urgent. Posledná ms bola 6.2. Na folikulometrii som bola 16.2. a žiadny domin.folikul. Ovu som mala asi okolo 28.2. ...nejak tak som bola aj s mm....žeby preto ešte také nízke hcg? Mám už jeden potrat za sebou 😢

kythos21
14. mar 2017

Stále tomu nemôžem uveriť, každý deň testujem!
Naozaj sklame bábätko?!?
Nepovie mi Dr. Iný výsledok však?

kythos21
14. mar 2017

@kythos21
Oprava: *čakáme bábätko?!?

bambula3
14. mar 2017

@kythos21 krasne ciarocky!!! Gratulujem. Neboj, vsetko bude v pohode 😉

cvikla12
14. mar 2017

@kythos21 určite čakáte bábätko nebojkaj všetko bude v poriadku.

luta13
14. mar 2017

@mdanka Nadherne kolajnice mamina - len odkladaj testiky na pamiatku 😉 ...Ja takyto vyrazny ani nemam...Len tie, co mam v albume, dalaj som uz netestovala a hned volala k Dr. na termin prvej kontroly...Tebe sa to uz tiez blizi...Tych 9 dni Ti ubehne ako voda 🤰❤😘

luta13
14. mar 2017

@zunajda Ahoj, v raste Hcg sa nevyznam, no ak mas pozitivnu krv a testy tmavnu, tak by to malo byt v poriadku...No snad bude vsetko, ako byt ma a nebudes mat ziadne problemy...Velmi Ti drzim palceky...Ozvi sa zas po najblizsej kontrole, ako pokracujete...Boh s vami obomi 🙏😘

luta13
14. mar 2017

@kythos21 Dokonaly test, gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie...Veru je to tak, cakate babätko 🤰😍

luta13
15. mar 2017

Zienky prajem vam krasny slnecny dnik 🌞🌷😀...Tusim este vsetky spite, ci mylim sa? 😂

cvikla12
15. mar 2017

@luta13 ďakujem aj tebe krásny deň. No u nás bohužiaľ slniečko nesvieti ☹

mamana4
15. mar 2017

@kythos21 krasny test 🙂 v ktorom si tyzdni asi?

mdanka
15. mar 2017

@luta13 vsetky testiky mam odlozene a je ich velaaaaa :D dakujem andelku 🙂 noooooooo uz nech je 24.3 huraaaaaa konecne;)

zuzanka_h
15. mar 2017

@luta13 nespime :D v taky krasny slnecny den treba ist predsa do prace! :D

domci1203
15. mar 2017

@trblietava daju ale ked este do toho sa prida a robi sarapatu zla funkcia stitnej zlazy tak je to tazsia liecba🙂....uvidime co bude dalej🙂....ja verim, ze to pojde aj prirodzene. Bola som tyzden do zadu na masazi ale to nebola klasicka masaz ale masaz v duchu psychiku alebo tak dajak🙂.... A len podla urcitych bodov na nohe ked mi ich stlacil a zaboleli tak to znamenalo ze to je nejaky problem. Ja mam aj nizky prah bolesti ale ako vo vsetkom uplne sa trafil. A ked mi stlacil bod stitna zlaza som myslela ze umrem a pn hned ze mam s nou problemy a pritom nic som mu nehovorela Ja. Dalej aj pecen ked stlacil bod na nohe zabolelo tak povedql ze ju mam zanesenu. Tak mam taku dietu a detox🙂 a ze cvicit mam bud behat alebo proste dajake cviky a zmena stravy na bezlepkovu🙂...a dosledku toho ze mam zadetoxikovanu pecen tak mam akne na tvary tak mam caj na pecen akne a tinkturu na akne. A ak sa vecer odmalujem tvar si mam umyt len cistou vodou a utriet do bieleho uteraka a dat do pracky. A nik iny sa do toho uteracika nemoze utriet. A povedal ak toto dodrzim pojdeme na to ako otehu🙂...a ma prist aj moj drahy aj jemu zisti pomocou bodou na nohe v com je problem a da mu rady ktore dodrziavat bude a ze fo 3mesiacoch maximalbe sa budeme tesit z vytuzeneho babatka🙂

nivea777
15. mar 2017

http://zena.atlas.sk/8x-ako-vas-telo-oklame-ze-...

Príznaky tehotenstva,ktoré môžu mať ale iné odôvodnenie

candies
15. mar 2017

Baby čo na nízky tlak? Už ma trápi týždeň 😣😣 tazko sa mi sem tam dycha..Respektíve mi silnejšie bije srdce...Dúfam že to nie je možné tragicke

olylili
15. mar 2017

@candies ja mám tlak 90/60 stále kolotoč v hlave pomáha mi prechádzka na čerstvom vzduchu a veľa vody čistej nie sladkej

adria88
15. mar 2017

@alilka Ahoj, no ako? teplota klesla?

candies
15. mar 2017

@olylili ja som vypila pol fľaše vody neprelivej čistej minerálky Jana a nic..Tak som si dala pohárik malý Pepsi a ako znovuzrodená 😁

lenka6309
15. mar 2017

Ahojte.Môžem toto považovať za ducha?

cvikla12
15. mar 2017

@lenka6309 ja myslím že áno že je tam duch 👻. Držím palce aby silnel.

lenka6309
15. mar 2017

@cvikla12 ďakujem 🙂 skúsim o pár dní tak hádam dúšik porastie 🙂

cvikla12
15. mar 2017

@lenka6309 ms má kedy prísť?