icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
15. mar 2017

@michaella17 Som rada, ze som Ta trosku povzbudila...Neboj vsetko bude v poriadku, len pekne oddychuj ak mas moznost...A dakujem, ze si drobceka pohladkala 😉 ...Pekne sa s nim rozpravaj a ono Ta drobciatko bude pocut, ze sa mamicka prihovara...Bude spokojne a myslim, ze aj Tebe bude lepsie 😉👶🌞🌷

lenka6309
15. mar 2017

@luta13 ďakujem krásne za úprimne prianie😙potíšku dúfam,v piatok skúsim znovu či silnie 🙂 Tentokrát to vyzerá nádejne🙊

luta13
15. mar 2017

@lenka6309 veru vyzera...Dufam, ze MS neuvidis tento rok uz vobec 😉...Juj, kiezby Ti to vyslo 🙏...Boh s Tebou 😇

lenka6309
15. mar 2017

@luta13 uvidíme😇

sticker
candies
15. mar 2017

@luta13 ano 🙂 ja som taka stastna, ze sa to neda ani opisat slovami

alilka
15. mar 2017

Baby je to celé zle..HCG vstuplo..84..Zajtra musím do nemocnice..Je možné že ak je to mimomaternicové ,dvaja lekári to nevideli na usg..?? .Plakať sa mi chce..

candies
15. mar 2017

@alilka budem na teba mysliet a drzat ti palce ❤ nesledujem tu kazdu babu, ale v ktorom i tyzdni?

candies
15. mar 2017

este otazocka baby..predpisal mi Dr. - Duphaston, ze pre istotu, ze mi to nemoze spravi nic zle len dobre...co si myslite o tom?

luta13
15. mar 2017

@candies To sa opisat slovami vobec neda, treba to zazit...ja som to zazila uz 2x, je to nadherny pocit...No najkrajsi pocit bude, ked Ta zacne drobcek kopkat, to budes plakat od stastia...To je podla mna najkrajsi pocit v zivote zeny - ked babätko pod Tvojim srdcom kope a dava o sebe vediet 😉...Ved uvidis, ked to pride ❤ ...Zatial uzivaj tieto zazracne zaciatky 🤰😀😘

cvikla12
15. mar 2017

@alilka neboj moja hádam to nebude nič vážne. Budem na teba myslieť a pomodlím sa za teba. Daj mi vedieť ako si na tom.

alilka
15. mar 2017

@candies to sa nedá povedať v ktorom..26.1 som mala poslednú ms..Teraz v piatok budú 2tyzdne čo som mala HCG len 26..Už asi 6dni spinim..V sobotu som bola na pohotovosti tam mimomaternicové a celkovo tehu vylúčil..A teraz toto..

candies
15. mar 2017

@alilka mozno si mala neskor ovulku, nevzdavaj to 🙂 treba silno verit a modlit sa nech vsetko dobre dopadne! pokial to nemas cierne na bielom nic nie je stratene...a tehu testy su pozitivne?

dagaz
15. mar 2017

@alilka vsetko je mozne..na mne sa vystriedalo x lekarov a nikto nevedel nic najst...az po neakych 2 dnoch v nemocnici opakovanych odberov hcg a opakovanych sonach konecne to nasli. Medzi vajcovodom a vajecnikom presne ako sa spajaju a ledva to bolo vidiet

adria88
15. mar 2017

@alilka hmmm, tak ja toto neviem, v tom sa nevyznám... 😒 neviem sa vžiť do tvojej kože, no kľudne si poplač, ale je to dosť zvláštne, že 2 Dr. to nevideli, ak by to teda bolo naozaj mimomaternicové tehu... ty si už zaslúžiš byť riadna tehuľka, nie, aby sa ti stále takéto veci diali... och...

luta13
15. mar 2017

@alilka Neviem, co znamena, ze Ti znova stuplo Hcg, no velmi, prevelmi na Teba tu myslime vsetky a drzime palceky, nech si co najskor v uplnom poriadku...Som zvedava, co Ti zistia, kde je chyba, alebo teda ci si ozaj tehulka, ja toto uz nechapem...Velmi zvlastne vsetko...Myslim na Teba a drz sa...Posielam Ti kopec pozitivnej energie a aj jedno ❤...Neboj, vsetko bude nakoniec dobre, treba verit...Boh s Tebou 😉

olylili
15. mar 2017

@candies ja som spinila od začiatku až do 12tt non-stop brala som 2krat denne duphaston a 1 krát denne dicynone a podľa všetkých testov čakáme zdravého chlapčeka

candies
15. mar 2017

@olylili ja nespinim ani nic len ete chodim do skoly cestujem vela..statnice to budu sami stres..tak pre podporu baby som sa pytla co by mi odporucil

michaella17
15. mar 2017

@olylili a mozem sa spytat aj si pocitovala nejake pobolievanie alebo stahy v tom obdobi ? Lebo ja som spinila v 6tt a dnes v 12tt som opat zbadala slabohnedy vytok a nemam velke bolesti mozno 3x za den pocitim zo spodu akoby take roztahovanie nic velmi bolestive a za par sekund to prejde ... Neviem ci mame zase utekat na pohotovost alebo pockat ako sa to vyvinie pred 2 dnami sme boli na poradni a vsetko bolo v poriadku..

olylili
15. mar 2017

@michaella17 našťastie ja som bolesti nemala absolútne žiadne ani v podbrušku ani zospodu

olylili
15. mar 2017

@michaella17 ak nekrvacas silno a drobec je ok nemusíš ísť len nohy hore a voda s citrónom do teraz to pijem

michaella17
15. mar 2017

@olylili to ani nie je krvacanie len je ten vytok tmavsi dnes nie je cisto biely.. Ale ked sa utriem tak vobec nic ... Hej uz lezim a pijem vela tekutin 🙂

alilka
15. mar 2017

@candies tehu testy som uz nerobila..lebo gynda mi 2 tyzdne do zadu povedala ze hcg klesa,ze je to potrat..
@dagaz aj si prisla o vajcovod??ale je mozne ze prv mi hcg kleslo z 35,na 26..a teraz po 2tyzdnoch 85..nieje to divne??..neviem co si o tom mysliet..

candies
15. mar 2017

@alilka uvidis zajtra, nezufaj

alilka
15. mar 2017

@candies uz je neskoro na nezufanie..uz som sa vyplakala..bojim sa toho co ma caka..

candies
15. mar 2017

@alilka to ti verm musi to byt velmi tazke :( a viem, ze lahko sa hovori neplac neboj sa ... vsetko bude tak ako ma byt

butterfly333
15. mar 2017

@alilka moja škoda že nemáš tehu test. No držim palce nech je všetko v poriadku.😘

ikonica
15. mar 2017

@luta13 no pisala som dnes priamo primarke mail nech s mi vyjadri k strate biologickeho materialu po kyrete... ved este aj v prepustacej sprave mam napisane ze material bol odoslany na histologicke vysetrenie... co ja mam teraz predlozit mojmu lekarovi??? no a neviem ci vas babule na nejaky cas nebudem musiet prestat citat.... myslela som si ze som ako tak v pohode... ale asi nie... dnes som sa rozrevala nad jednym prispevkom, ktoreho napis znela asi tak ze "zistilo sa, ze budem mat chlapca (podotykam ze ide o prve dieta) a som strasne sklamana"... proste som sa nezdrzala a zacala som revat nad tou vetou... ze ako si niekto neuvedomuje, aky to je vlastne to dieta velky dar.... ak to nahodou bude autorka citat, tak nech to neberie osobne... ja to proste cele uz vnimam inac... keby som mala zdrave zijuce babo tak to mozno beriem inaksie ale... pardon za vylevy ale hormony asi pracuju viac ako by som chcela...

alilka
15. mar 2017

@butterfly333 tehu test doma mam ale co by som z toho mala ze si ho urobim,ked viem ake mam hcg z krvy..🙂

heryteri
15. mar 2017

@ikonica Mne sa teda nastastie ani nestalo to co Tebe a veru ten prispevok by vytocil aj mna...tak chapem co to uz s Tebou musi robit😕 Prajem vela vela sil❤

butterfly333
15. mar 2017

@alilka no aspon by si videla aky je testík. A tu bt si si merala teraz 37,5? Ja som skusila tera a to cely den len ležím som pn s nohou a moja bt 37,6 no podla mňa to nič neznamená