Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby je to celé zle..HCG vstuplo..84..Zajtra musím do nemocnice..Je možné že ak je to mimomaternicové ,dvaja lekári to nevideli na usg..?? .Plakať sa mi chce..
este otazocka baby..predpisal mi Dr. - Duphaston, ze pre istotu, ze mi to nemoze spravi nic zle len dobre...co si myslite o tom?
@candies To sa opisat slovami vobec neda, treba to zazit...ja som to zazila uz 2x, je to nadherny pocit...No najkrajsi pocit bude, ked Ta zacne drobcek kopkat, to budes plakat od stastia...To je podla mna najkrajsi pocit v zivote zeny - ked babätko pod Tvojim srdcom kope a dava o sebe vediet 😉...Ved uvidis, ked to pride ❤ ...Zatial uzivaj tieto zazracne zaciatky 🤰😀😘
@alilka hmmm, tak ja toto neviem, v tom sa nevyznám... 😒 neviem sa vžiť do tvojej kože, no kľudne si poplač, ale je to dosť zvláštne, že 2 Dr. to nevideli, ak by to teda bolo naozaj mimomaternicové tehu... ty si už zaslúžiš byť riadna tehuľka, nie, aby sa ti stále takéto veci diali... och...
@alilka Neviem, co znamena, ze Ti znova stuplo Hcg, no velmi, prevelmi na Teba tu myslime vsetky a drzime palceky, nech si co najskor v uplnom poriadku...Som zvedava, co Ti zistia, kde je chyba, alebo teda ci si ozaj tehulka, ja toto uz nechapem...Velmi zvlastne vsetko...Myslim na Teba a drz sa...Posielam Ti kopec pozitivnej energie a aj jedno ❤...Neboj, vsetko bude nakoniec dobre, treba verit...Boh s Tebou 😉
@olylili a mozem sa spytat aj si pocitovala nejake pobolievanie alebo stahy v tom obdobi ? Lebo ja som spinila v 6tt a dnes v 12tt som opat zbadala slabohnedy vytok a nemam velke bolesti mozno 3x za den pocitim zo spodu akoby take roztahovanie nic velmi bolestive a za par sekund to prejde ... Neviem ci mame zase utekat na pohotovost alebo pockat ako sa to vyvinie pred 2 dnami sme boli na poradni a vsetko bolo v poriadku..
@michaella17 našťastie ja som bolesti nemala absolútne žiadne ani v podbrušku ani zospodu
@michaella17 ak nekrvacas silno a drobec je ok nemusíš ísť len nohy hore a voda s citrónom do teraz to pijem
@olylili to ani nie je krvacanie len je ten vytok tmavsi dnes nie je cisto biely.. Ale ked sa utriem tak vobec nic ... Hej uz lezim a pijem vela tekutin 🙂
@alilka moja škoda že nemáš tehu test. No držim palce nech je všetko v poriadku.😘
@luta13 no pisala som dnes priamo primarke mail nech s mi vyjadri k strate biologickeho materialu po kyrete... ved este aj v prepustacej sprave mam napisane ze material bol odoslany na histologicke vysetrenie... co ja mam teraz predlozit mojmu lekarovi??? no a neviem ci vas babule na nejaky cas nebudem musiet prestat citat.... myslela som si ze som ako tak v pohode... ale asi nie... dnes som sa rozrevala nad jednym prispevkom, ktoreho napis znela asi tak ze "zistilo sa, ze budem mat chlapca (podotykam ze ide o prve dieta) a som strasne sklamana"... proste som sa nezdrzala a zacala som revat nad tou vetou... ze ako si niekto neuvedomuje, aky to je vlastne to dieta velky dar.... ak to nahodou bude autorka citat, tak nech to neberie osobne... ja to proste cele uz vnimam inac... keby som mala zdrave zijuce babo tak to mozno beriem inaksie ale... pardon za vylevy ale hormony asi pracuju viac ako by som chcela...
@butterfly333 tehu test doma mam ale co by som z toho mala ze si ho urobim,ked viem ake mam hcg z krvy..🙂
@alilka no aspon by si videla aky je testík. A tu bt si si merala teraz 37,5? Ja som skusila tera a to cely den len ležím som pn s nohou a moja bt 37,6 no podla mňa to nič neznamená

@michaella17 Som rada, ze som Ta trosku povzbudila...Neboj vsetko bude v poriadku, len pekne oddychuj ak mas moznost...A dakujem, ze si drobceka pohladkala 😉 ...Pekne sa s nim rozpravaj a ono Ta drobciatko bude pocut, ze sa mamicka prihovara...Bude spokojne a myslim, ze aj Tebe bude lepsie 😉👶🌞🌷