Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adria88 nie nevidno na normálnej. každý deň si robím test (nakolko mi už 8 deň krámi meškaju) a doteraz furt negatívny. Počula som o tom, že cez negat. efekt skôr zbadám, tak som to skúsila, iba tento dnešný sa mi zdal akosik že či tam vidím tu druhu či mi šibe :D S priateľom k dr. pojdeme vo štvrtok o týždeň 🙂
@mimusa1997 nič tam nie je, a kto tam niečo vidí mal by ist na očné...
@mimusa1997 mne sa tam fakt niečo zdá, neviem, ale 8 dní už je dosť, aj keď boli už aj prípady, keď si baby našli druhú čiarku až na 14. deň meškania.. no cez negatív je vidno aj kanálik, možno že to je ten, alebo mám aj ja už vidiny 😵 neviem, no veď uvidíš, nejako sa aj sleduješ? myslím bt alebo tak?
@nivea777 to nevysvetlíš, títo ludia sa neradia faktami, ale fotkou ,,cez negativ,...kde nič nie je, dve čiarky su dve paličky vedla seba a nie jedna v Afrike a druhá v Amerike...to čo vidi je len kanalik, kde konči ten papierik.
@sardinka336 ja si priznám že som slepá a kde 90% žien vidí // ja nevidím nič.. Ale riadim sa aj faktami a bol by to zázrak,keby je tehotná..Som si istá,že takmer všetky dlhoročné snazilky by jej závideli také nevedome oplodnenie,tesne po MS a s veľkou pravdepodobnosťou bez priameho vstreknutia,keďže som to pochopila tak a že sa dnu nespravil,t.j. z kvapocok lásky či jak sa to volá :D
@nellynnnka ajoj ja tam vidím slabučkú čiarku. Skus o dva dni
@butterfly333
@alilka som si robila minuly alebp tento tyzden.. Este si chcem spravit jeden a bazalku som si merala len dnes.a po testovani ma styri dni bolelo brusko ale feat aj chrbat aj nohy anpotom to z nicoho nic prestalo taze si cem spravit ete jeden n zbo ten prvy neukazal
@tonjadabik2 Z jednej teploty sa neda nic vydedukovat. Vysoka teplota je normalna v poovulacnej faze, Pred menstruaciou, alebo v den menstruacie klesne. V tehotenstve sa drzi hore. Pri takom dlhom meskani by som urcite zasla na gynekologicku prehliadku. Take dlhe meskanie nie je v poriadku.
@domci1203 no znie to zaujimavo, take nieco som este nepocula.ale viem ze vsetko v tele je poprepajane a v prstoch su nervove zakoncenia takze urcite na tom nieco bude ked to hned aj uhadol bez toho aby si mu nieco vravela 🙂 aj ja si myslim ze sa vam to podari prirodzene 😉 dam si asi aj ja detox teraz taky jarny mozno sa celkovo precisti organizmus a podari sa 😍 a co ti odporucil jest? 🙂 to je take super ze vam tak povedal ze ak sa toho budete drzat tak do 3 mesiacov sa podari, tale povzbudenie a nabudenie ze vsetko bude dobre je ako pohladenie duse ❤ tak len nech ide aj on a uvidite co bude dalej budem vam silno drzat palce lebo toho uz asi mate dost za sebou...
@domci1203 a ako MS ? Dorazila? Mme meska 3.den ale uz sa to u mna pomaly stava samozrejmostou...
@peppermint hej pojdem sa dat vysetrit.. Skusala som si robit test ale je ciaty..skoda. Bude to v necom inom
@butterfly333 tobila som si test druby teraz ale tehotna niesom... Skoda.. Budem musiet ist na zenske..som sklamana..
@tonjadabik2 tak moja držim palčeky nech sa to da všetko do poriadku.
dievčatá, potvrdí mi gynekológ prípadne tehotenstvo , ak mi este nemeska MS, resp, kolko dni pred ocakavanou MS.... potrebujem to vedieť co najskor, kvoli liekom.....a skusenosti najčerstvejšie nemám, kedze som bola tehotná pred 12 rokmi 🙂 dakujem pekne
@tanina1505 potvrdí z krvi pri opakovanom odbere, obdeň napr.. zo Sona nie
@tanina1505 koľko dní si pred MS
@lela123 4 dni...
@tanina1505 jedine a 100% odber krvi
@tanina1505 tak to určite len z krvi. To by sa len teraz niekedy uhniezdilo ak by si bola tehotná
@tanina1505 u mna bolo vidiet malinku bodku este pred meskanim ms,ale doktor aa nevyjadril s urcitostou,ze som tehotna,aj ked som mala pozitivny test,kedze ms nemeskala.ale na druhy den to bolo jasne z odberu 🙂 dnes ma uz dva roky moj poklad 🙂
@trblietava tak papat ako prilohu o masu zeleninu,ovocie,bielkoviny,ryby atd a trosku cvicit bud na beziacom pase ale proste nejaky cvik urcite🙂..... Tak mojho bude problem nahovorit on a masaze to ako nejde do kopy ale tak pojdem na neho citovo a pojde: D MS nedorazila este uz som 43DC ale tak zase len treti den od vyvolavacky cize oukej ale vseobecne toto bude dlhy cuklus. A ak dostanem MS ziadny clostylbelgit si nedam som sa zaprisahala ze nie. Narobil mi viac skody ako osohi tak si ho uz nedam.
@domci1203 no skus ho nejak presvedcit aby siel ved ste v tom spolu 😉 tak pohybom sa trosku odreagujes aj mne to pomaha..inak ja som dnes 35 DC a tiez to vidim na dlhsi cyklus, vacsinou som mala 30 az 32 dnove cykly a ty si mavala dlhsie cykly? Ci ti rozhadzal liek? Ja asi skusim testnut zajtra ci nahodou 🙂
@domci1203 uz budes vediet co tvoje telo znasa dobre a co nie..mozno teraz pomoze taka prirodnejsia cesta a detox uvidis 😉

@mimusa1997 nevidím nič a keďže k možnému oplodneniu došlo pred mesiacom,už by čiarka bola pekne viditeľná