icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mamana4
17. mar 2017

@tanina1505 a test si uz neskusala?

tanina1505
17. mar 2017

@mamana4 ale ano - ja uz mam asi vidiny, ja tam stale nieco vidim...tak som sa nejako naviazala na to, ze snad po tych 9 rokoch by to mohlo vyjst....

olylili
17. mar 2017

@patkaamirko aaaano po dvoch kočkach sa podarilo chlapčiatko 😊👶👣

mamana4
17. mar 2017

@tanina1505 a mas fotku? ;) nech ho rozoberieme spolu 🙂

tanina1505
17. mar 2017
elenita
17. mar 2017

@alilka Jej, mozno si fakt vzapati otehotnela znovu 😇
Drzim palce 😘

olylili
17. mar 2017

@tanina1505 ak môžem posúdiť ja tam bohužiaľ nevidím nič 😔

patkaamirko
17. mar 2017

@olylili Super moja teším sa s Tebou, 🙂 aj dievčatá sa isto tesia na bračeka 🙂

patkaamirko
17. mar 2017

@tanina1505 Ahoj, ja tam tiež nič nevidím :(

nivea777
17. mar 2017

@tanina1505 tiež nič nevidim

olylili
17. mar 2017

@patkaamirko ďakujem 😘 veeeelmi sa tešia a mladšia hlavne na to že bábiky bude mať pre seba že on bude mať autíčka 😀

domci1203
17. mar 2017

@bluebell0412 sarafin caj na akne a sarafin caj na pecen.

babikadaska
17. mar 2017

moze Diphereline na vyvolanie ovulacie vyvolat ducha?
zajtra som piaty den po ET a rada by som si uz urobila prvy test.
je to moje uplne prve IVF a som neskutocne nedockava...

miriamn76
17. mar 2017

@alilka to je fakt dake divne. Ved keby si mala mimomaternicove tak by najprv hcg neklesalo ako pri potrate. Drzim palce aby to bolo tak ako vravia ze si hned otehu znova☺. Test si neskusala?

olylili
17. mar 2017

@babikadaska nevyznám sa v tom len viem že falosne pozitívne testy niekedy spôsobujú cysty zápaly tak ja by som kľudne skúsila držím prsty

alilka
17. mar 2017

@miriamn76 ved ten pokles nejde ani mne do hlavy..ja som z toho uplne na prasky,ze co to sa vlastne deje..lekar mi dnes povedal,ze to su na tehotenstvo velmi nizke hodnoty,.tak ja uz fakt neviem..test som skusala dnes rano ale len ovu,lebo som iny nemala a ten bol uplne pozitivny..uz som si kupila tehu a budem este skusat,zajtra a pozajtra rano..bolest prs mam neznesitelnu..zily mam na nich neskutocne..🙂
@elenita dakujem..no uvidime..🙂

nivea777
17. mar 2017

@alilka keď máš hcg v krvi tak na teste bude čiarka určite..Len je záhada pokles a potom nárast.. Že by si otehotnela bez MS a ovu nie je možné..Si záhada, darmo

sardinka336
17. mar 2017

@tanina1505 čo tam prosím ťa vidiš? Chod k očnému! test je negatívny....
Ešte k tomu testuješ SKORO!! Kedze pišeš, ze menzes mas mat o cca 5 dni ....tak neviem čo riešiš...asi sa fakt nudis.

miriamn76
17. mar 2017

@alilka no som zvedava ☺mozno si ozaj otehotnela hned potom

alilka
17. mar 2017

@nivea777 tak ja ciarku som mala stale,ked som si test robila..len potom uz bolo obdobie,kde som netestovala,lebo tym ze to hcg pokleslo,povazovalo sa to za potrat..tak som cakala kym sa vycistim..a to zatial nebolo..viem,ze bez ovu to nieje mozne,ale kto vie ci tu ovu som ja aj pomedzio to nemohla mat?..ani primar mi to vcera nevylucil..dnes ked som bola na krv mu vrchna volala ze aky tyzden tehotnosti ma dat na testy,aby to neskreslilo a on je povedal,tyzden az dva..ale podla poslednej ms by som bola uz mozno v nejakom 7tt a viac..noo,nevyjadrujem sa uz k sebe,ja akoby som ani neviem odkial padla..:D :D

tanina1505
17. mar 2017

@sardinka336 milá sardinka - nenudím sa ani náhodou - nevieš z akého dôvodu testujem skôr ako mám mať MS....a to, že sem dám nejakú fotku neočakávam hneď samé pozitívne a kladné ohlasy - chcem len vedieť názory iných - toť vše....

sardinka336
17. mar 2017

@tanina1505 testuješ z dovodu, citujem ta : ale nevydržala som....
Testovat pred očakavanou menštruáciou ma vplyv na vysledok, preto sa testuje niekolko dní po jej vynechaní a nie pred jej začatím. Ved je to uz tretí test čo si sem dala...negatívny. Toť vše.

tanina1505
17. mar 2017

@sardinka336 keby si si precitala vsetky prispevky odo mna, tak by si tam nasla aj to, ze to potrebujem vediet kvoli liekom ktoré užívam....a nie z dlhej chvíle a pred MS - ja viem, ze to neukáže, ale niekedy je náhoda blbec....

mamana4
17. mar 2017

@sardinka336 ty tu chodis len rypat?vidis v akej teme si???tak to skus respektovat!asi si este nikdy netestovala,kedze nevies,ze fotka casto skresluje,kym v skutocnosti na tom teste cosi vidiet!

sardinka336
17. mar 2017

@mamana4 ja som testovala tak, ako sa testovat má - po vynechaní menštruácie, nie 5 dni pred nou. Fotka nič neskresluje - ak tam druhá čiarka je, tak tam je hned vedla, možno slabšia ale je viditelná aj volným okom, netreba nič podsvieťovať alebo rozoberat a upravovat. Dotyčná tanina či ako si hovorí ma test negativny....

meli8412
17. mar 2017

@sardinka336 Nechápem, prečo si bola k maminke taká hnusná, aby išla k očnému... atď. Neviem či si si všimla, že veľa báb tu testuje ešte pred neočakávanou ms. Stačilo len napisať, nič tam nevidíš a to je všetko, alebo radšej pomlčať.

alilka
17. mar 2017

@sardinka336 ale toto nieje prvykrat co sa tu s niekym natahujes ..baby ti uz davno vyjadrili svoj nazor..a ked sa ti nepaci co robia,nechod sem..neviem ci si taka zakomplexovana,ze si tu potrebujes nieco dokazovat,alebo si jednoducho tak "zly" a neprajny clovek..ale nerob to!!!nikto z dievcat ta nepoprosil o nazor,tak si ho nechaj na doma radsej a nikoho tu neurazaj..

cvikla12
17. mar 2017

@sardinka336 keď sa ti nepáči ako a kedy sa tu robia testy tak do tejto témy ani nechoď. Je pravda že nepoznáš zdravotný stav žiadnej ženy!Napr. ja mam dost vážnu diagnózu a aj preto som testovala od 8 DPO. Prišla som o synčeka v 25tt tehu a zažila som peklo keď som ho mŕtveho išla porodiť!!!! A práve preto som testovala čím skôr aby ma mohli začať sledovať a liečiť. Tak sa tu prosím ťa do týchto kočiek nenavážaj a keď na teste nič nevidíš tak si napíš svoj názor a nekomentujem názory ostatných alebo nereaguj vôbec!

sardinka336
17. mar 2017

@meli8412 a prave to je chyba. Netestuje sa pred MS...ale vidim, je nepochopitelne, biologia, cyklus nič...
@alilka
@cvikla12 vaše povolenie aby som sa k niečomu vyjadrila nepotrebujem. Asi ste nepochopil,i ze som sa vyjadrila či je test negativny alebo pozitivny. Ostatné vaše kotkodákanie si nechajte pre seba. Lebo naozaj tu drisnete na kazdy negativny test ako tam vidite duchov...,,ghost busters,, hadr.

cvikla12
17. mar 2017

@sardinka336 si úbohá nemám čo iné dodať!!! Typujem že si zakompexovaná stará dievka ale to je tvoj problém.