icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
17. mar 2017

@nina4 cosi..praveze nic.nikde ma neboli,nepicha...proste nic..jedine co mi je ze ma neskutocne az neznesitelne bolia prsia,mam ich strasne zilnate a krize ma obcas bolia..inak vobec nic..🙂 ja uz fakt neviem co si mysliet..

nina4
17. mar 2017

Dievcence tak my dnes kontrola to co som bola vstrese ako mi zmizli vsetky priznaky tak sa mi dnes gyn.zasmial ze mozem byt rada a uz len v klude si uživat tehulkovanie drobcek je vporiadku meriame 27.3 mm sme presne veľky na 9+4 tt.

olylili
17. mar 2017

@nina4 kraaaasne spokojné drobciatko len tak pekne ďalej 😊👶

alilka
17. mar 2017

@nina4 jeeej to je krasne drobenko..🙂 tes sa a uzivaj si..🙂

amelie2017
17. mar 2017

@nina4 jaaaj..❤❤❤ babika krasna malinka..len tak dalej..ale ako mi to lri tebe leti..dufam, ze aj pri mojom bude..a bud rada, ze ti nie je zle..ajo sme sa bavili, ze to posledne ta potrapi a nic..🙂 ❤

miriamn76
17. mar 2017

@nina4 krasne drobciatko☺ tak uz ziadne stresy a uzivaj tehulkovanie. Mna caka kontrola az 28 a neviem sa dockat aby som.uz tiez mohla byt kludnejsia☺

luta13
17. mar 2017

@sardinka336 Tak necitaj, ked mas problem s velkymi pismenami 😉...Naschval som to pisala velkymi, aby si si to poriadne precitala...Pretoze ked Ti tu ktorakolvek zena pise malym, tak necitas poriadne, inak by si uz nekomentovala negativne na akykolvek koment adresovany Tebe...Takze citaj, ak mas trosku cas, myslim, ze by Ti moj dlhy, velkym pismom pisany koment, mohol pomoct pochopit nejake fakty, o ktorych nechces pocut, pretoze si stale melies svoje 🙈

ikonica
17. mar 2017

@nina4 jeeeej to je krasne bobulko.. nech sa dari aj nadalej 🙂

luta13
17. mar 2017

@domci1203 Tak super, ked si 1DC...Drzim palceky, nech to vyjde...Myslime tu na Teba vsetky ❤😘

luta13
17. mar 2017

@nina4 Perfektna fotecka, vidim rucku...Tesim sa s Tebou a uz konecne nemas dovod na stresovanie, ale len na zdrave tehulkovanie 😉 ...Uzivaj si vsetko a bud spokojna s tym, ze je vsetko o.k...Pohladkaj za mna brusenko 🤰😘

nina4
17. mar 2017

@amelie2017 no veru ako sme si pisali ,ze tento drobcek mi da najviac zabrat a potom ako by uťal klud ale je to super konecne ma deti maju späť mozem sa im znovu naplno venovať.
@miriamn76 moja to rychlo ubehne a babatinko budeš vidiet su to veru poklady nase
@luta13 dakujem a pohladkam 😘

domci1203
17. mar 2017

@luta13 dakujem poklad😘 no tento mesiac nebude ziadne snazenie nic🙂 az po statniciach🙂

sofija18
17. mar 2017

Ach dievčatá.... cely deň sem nenakuknut koli jednej kmasnutej diline...... 🙈🙈🙈🙈cele zle....

domci1203
17. mar 2017

@sofija18 co to moja?

sofija18
17. mar 2017

@domci1203 no Vsak naša populárna ,,ryba" 🙈🙈🙈🙈

domci1203
17. mar 2017

@sofija18 ta ako vidim nieco som premeskala🙂 idem si precitat konverzacie dozadu nech viem co sa tu deje🙂

sardinka336
17. mar 2017

@sofija18 kmasnutá si jedine ty, pokial viem s tebou som sa vobec nebavila...

sofija18
17. mar 2017

@sardinka336 A ako vieš ze hovorím o tebe???????????????? 😂😂😂😂😂😂Vyjadrujem svoj názor tak ako si ho vyjadrila ty!!!!!!!! Tiez sa ti nepáči, tak ako nám sa nepáčia tie tvoje..... sa mi akurát nechce čurat..... ale neboj..... budes ho mat!!!! Dnes som 9DC tak by tam nieco mohlo byt..... 😂😂😂😂😂

olylili
17. mar 2017

To čo sú tu dnes za konverzácie už tu chcem pohodu a harmóniu ako to tu stále býva

sticker
domci1203
17. mar 2017

No mama mia. Zas sa tu naslo individum bez citu,pochopenia a tolerancie. Urazat tu a poucovat zeny,ktore sa tu snazia dlhe roky o babatko je ubohe. A pisat to co dotycna "rybka" pisala. Trosku povzbudenia a pochopenia neuskodi. Ale zrejme sa nudi dotycna tak tu uplne arogantne odpisuje zenam. Ak ta to mila "rybycka" bavi tak si hladaj na to inu temu;) tato tema ma nazov "duch na teste" cize ak tu niektora z nas po rokoch snazenia prida test,kde je slabulilinka ciarka tri dni pred mrchou je to jej vec. Niektoreh duch sa objavi par dni pred mrchou a inej po 7 dnoch meskania. Nesplietaj tu biologiu;) som biologicka a viem,ze zeny ktore idu na IVF alebo IUI tak im test ukaze ducha uz na 6den po zakroku. Tak sa tu nenavazuj do zien aky To ma zmysel,ze testuju pred mrchou. No pre nich to ma taky zmysel,ktory ty zial nepochopis. Rozum s tebou dievca zlate;)

haannka
17. mar 2017

@sofija18 😂😂😂

olylili
17. mar 2017

Naším cieľom je, aby sa všetci na stránke Modrého koníka cítili bezpečne a príjemne. Preto je potrebné, aby každý používateľ dodržiaval nasledovné pravidlá:

Rešpektuj ostatné používateľky a pristupuj k nim s úctou.
Osobné útoky, vyhrážky, kyberšikana a obťažovanie sú neprípustné.
Vulgárne a obscénne vyjadrovanie sa je na celej stránke zakázané.
Nezverejňuj osobné údaje iných používateľov (napr. meno, adresa, telefón, email, stav a pod.).
Nezverejňuj príspevky a fotky, ktoré ohrozujú tvoje vlastné súkromie, alebo majú intímny charakter.
Nezverejňuj informácie, ktoré ti iná používateľka zdelila súkromne (napr. obsah internej pošty, príspevky v súkromných skupinách a pod.) alebo si ich získala z iných zdrojov.
Je zakázané vkladať príspevky obsahujúce, podnecujúce alebo obhajujúce násilie, fanatizmus, rasizmus, nenávisť ku konkrétnej osobe alebo skupine ľudí, či šíriace strach.
Nezverejňuj klamlivé a nepravdivé informácie.
Nespamuj. Nezverejňuj opakovane rovnaký príspevok. Nežiadaj o hlasy do súťaží a ankiet.
Nesponúkaj služby alebo tovar (s výnimkou bazára).
Rešpektuj tím Modrého koníka a jeho rozhodnutia.
Dodržuj právo a zákony. Nevkladaj nezákonný obsah. Rešpektuj autorské práva. Je zakázané neoprávnené použitie registrovaných ochranných známok.
Nezneužívaj vytvářenie viacerých profilov.
Dodržiavanie Kódexu správania berieme veľmi vážne. Proti správaniu a príspevkom, ktoré porušujú Kódex správania, slušné mravy, platné zákony, obťažujú ostatných používateľov alebo narúšajú kľudný chod stránky zasiahneme. Náš zásah závisí od vážnosti prehrešku. Z našej strany môže ísť o upozornenie používateľa, zmenu viditeľnosti jeho príspevku pre ostatných používateľov až po blokovanie prístupu na stránku.

sardinka336
Odpoveď bola odstránená
sofija18
17. mar 2017

@sardinka336 no ja mam aspoň toho ,,starého" ale tebe asi eventuálne nieco chyba.......

domci1203
17. mar 2017

@sardinka336 zmysel pre humor mas ale pre rozum nie🙂 ten sa ti niekde pri kliknuti na tuto stranku stratil a utiekol lebo vedel,ze co vypustis to bude sama arogancia povysenost vysmech ;) a len by sa zbytocne hanbil sa svojho obyvatela;)

haannka
17. mar 2017

@sardinka336 fuuuuha....tak toto je uz silna kava....ty si zjavne nepochopila ze tu sme vsetky z planety Zem....ty asi priletela z inej galaxie...
A kludne si vylej nerv aj na mne. Mam to na salame. Len som proste musela zareagovat.

suesue1983
17. mar 2017

Ma to tu nejaky admin/moderaror na starosti neviete???

olylili
17. mar 2017

@suesue1983 tiež tu šmirujem kde ho nájdem 😊

suesue1983
17. mar 2017

@olylili No veď aj ja))lebo toto je nonsens)

ebi88
17. mar 2017

@sardinka336 mne ukazal test dve ciarky tyzden pred MS a dobre ze som ho spravila, vyhla som sa alkoholovemu zatahu na chate 🙂 ten by malemu asi neprospel 🙂 no a Ms uz neprisla. Je to individualne aj ked suhlqsim, ze psychike nedockavych by prospelo mozno skor netestovat po kazdom styku a bezat s tym na net, ale trocha pohody a trpezlivosti.