icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
18. mar 2017

@alilka zlatičko držím palčeky nech je všetko tak ako ma byt.😘

sofija18
18. mar 2017

@butterfly333 bože..... ja som vedela ze som ta uz niekde videla!!!! Mne sa s tebou snívalo 🙈🙈🙈až teraz kukam jak puk až mi telefón padol....stále som rozmýšľala odkiaľ ta ,,poznám" a presne takto oblečená si spolu so mnou sedela u gynosa v čakárni a čakali sme obe na výsledky.... potom vysiel doktor a ze: dámy, čakáte obidve trojčatá!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂a my sme sa na seba kukali a začali sa strašne smiať!!!! Ale nedosnivala som to lebo mi zazvonil budík 😧😧😧🙈🙈🙈uz mi z toho koníka asi šiši 😘

alilka
18. mar 2017

Tak tu je 😁

karmela
18. mar 2017

@miriamn76 alilke som chcela dať prvý koment 🙈😂

butterfly333
18. mar 2017

@sofija18 no mna porazí to musel byt aky sen dufam že sa splní normálne su ma potešila a vyčarovala mi úsmev na tvári.😘😘😘😘😘😘

lela123
18. mar 2017

@alilka no mne to príde načisto ako nové tehotenstvo. Sme tu s tebou všetky napäté. Držím palce, nech si v poriadku, nech je to akokoľvek 🙏😉

butterfly333
18. mar 2017

@alilka vyzerá dobre moja len nech je to všetko v poriadku držím palčeky. Bt asi nemeriaš či?

miriamn76
18. mar 2017

@alilka tak to je ovela silnejsia ciarka☺silno silno drzim paluchy aby to bolo nove tehu😘

miriamn76
18. mar 2017

@karmela no ja som si myslela😀😀😉

ikonica
18. mar 2017

@alilka no ja ziiiraaaammm... co se to dějeeee???? silno drzim paluchy...

amelie2017
18. mar 2017

@alilka nechcem davat zbttocne nadeje, ale mne po biochemickom doktorka povedala, este kym som spinila a cistila sa (co je podla vsetkeho aj tvoj pripad), ze uz sa mi vajecnik pripravuje na ovulku a ze sa kludne mozme snazit este pred ms. Takze mozne je vsetko.

sofija18
18. mar 2017

Ďakujem krasne za srdiečko objímam ta ❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘

sofija18
18. mar 2017

@alilka smankote 😍😍😍 držím paluchy 🙈🙈🙈

sofija18
18. mar 2017

@butterfly333 ja sa tu teraz vieš ako smejem? 😂no my dve sme si v ,,problémoch otehu" dosť podobne, tak si myslím ze si sa mi dobrovoľne nasilu votrela do sna 😘😘😘srandujem 😘😘😘je to super! No bodaj by!!! Kokos... to by bol hotový škandál 😂😂🙈

butterfly333
18. mar 2017

@sofija18 no to by bolo unas v rodine teraz segra čaká babo aj švagrina každa jedno no tak v septembri pribudnu do rodiny 2 bábätka. Ja stale verim že sa to podari aj nam. No stačilo by aj jedno no ked by boli 3 tak to by bolo ine prekvapko.😍

alilka
18. mar 2017

@butterfly333 vies co nemeram kazdy den ako predtym lebo sa mi drzala hore,ale dnes rano som merala a o 4tej som uz mala 37..takze sa drzi nadalej..🙂
@ikonica no to ziram aj ja..no co sa to deje??..:D :D salena som nacisto z mojho tela,co to ono so mnou robi..🙂 v pondelok som zvedava na to moje hcg..ale test urobim aj zajtra..este mam v zalohe..:D 😝
@amelie2017 no mozno je to aj moj pripad a mozno nie..stale som v neistote..🙂 ach jooo..🙂

cvikla12
18. mar 2017

@alilka ty si hotová záhada 😍 Ale ja pevne verím v to že je to nové tehu všetko je možné juuj to je napínavé ako keď kukáš dobrý seriál a čakáš na Pokračovanie. Ja ti tak moc držím palčeky 😘

sticker
nina4
18. mar 2017

@alilka srdenko ale toto určite nebude mimo ty si nam asi fakt ostala znovu tehu.😍 Ved takyto pekny test si este nemala ani minule zlatik no ja budem drzat vsetko no sa da aby sa bublinka ukazala tam kde má 😘

alilka
18. mar 2017

@nina4 dakujem..🙂 jooj dal by Boh zeby to tak bolo,ale akosi tomu nedavam velke nadeje..kazdy mi vravi,ze to bude mimomaternicove..:/

katka6161
18. mar 2017

Ahoojte, normálne nechápem... Menzes mám dostať 20.3. (čo je v pondelok a zrovna mám narodeniny) a už teraz vo štvrtok ráno mi test ukázal krásne koľajnicky, v piatok aj naobed 🙂 Tak sa tesim 🙂 dufam ze bude všetko v poriadku 🙂 nečakala som, že to tak skoro ukáže.. Ale pani doktorka z endokrinológie mi robila testy a mala som vysokú hodnotu progesteronu a volam s nou, ze vy ste asi tehotná :D ja ze no to asi nie 😀 manzel ze ved skus spravit test, myslela som ze je este skoro a koľajnicky tam boli 🙂 🙂 a to som si tento mesiac myslela ze sme presvihli ovulku.. 🙂 po niekolko mesacnom skúšaní, predsa 🙂 ja len tolko chcela som sa podeliť o radost, lebo inak si to nechávam pre seba(lebo predchádzajúce tehu zial skoncilo v 12tt)... Pekný víkend všetkým a držím Vám silno palčeky :-*

nina4
18. mar 2017

@alilka zlatko ver ja verim,ze je drobcek tam kde ma a z vlastnej skusenosti viem,ze ked som mala mimo,hento mi hcg neurobilo ,ze slo dole a potom zas hore.budem sa modlit za teba aj bublinku 😘

alilka
18. mar 2017

@nina4 a ty si to mala ako s hcg vlastne??

butterfly333
18. mar 2017

@alilka uvidíš moja bude to dobre držím palčeky určite si tehu velmi ti to zo ❤ prajem .

bluebell0412
18. mar 2017

@alilka ahoj tvoje telo je naozaj záhada...ale ja sa tiež pripajam k názoru ze ty si ozaj tehu znova aj test máš pekný držím ti veľmi palce 😉

zuzanka_h
18. mar 2017

@alilka tiez ta tu sledujem a tu zahadu! Drzim palce aby to fakt bolo prosperujuce tehu 🙂

ria294
18. mar 2017

@alilka sledujem tu všetky príspevky a ty si naozaj sama záhada 😉 Veľmi ti prajem, aby všetko dobre dopadlo. Tento mesiac a ja verim, že aj rok sa dejú zázraky . Tak prosím, aby si patrila medzi tie, ktoré si zázraky zaslúžia 😘

alilka
18. mar 2017

@bluebell0412 ja som tu jedna nevysvetlitelna zahada..🙂 ja sama to cele nechapem..🙂
@zuzanka_h

tonjadabik2
18. mar 2017

@luta13 ahoj tak ms stale nikde..uz druhy mesiac zatial.. pojdem na gyndu tento tyzden. Dakujem ti za krasne slova ktore ma povzbudili. vsetky priznaky boli..od bolenie bruska,chrbta,pichanie vo vajecnikoch,vracanie,unava,tocenie v hlave.. neviem kde je chyba ale dozvieme sa. dva testy,dva negativa..ach som sklamana.. ale asi to takto malo byt.. a u teba je co nove?

bevab
18. mar 2017

@alilka je nas viacero co ti drzia palce 🙂

cvikla12
18. mar 2017

@katka6161 hod foto testiku nech sa pokochame.