icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

domx
19. mar 2017

@alilka pripajam sa k dievcatam.. drzim ti palceky.. 😙😙

biba12
19. mar 2017

@alilka držím palce, nech je všetko v poriadku, nech už uvidia aspoň čosi a nech je krpec,tam kde má byť ;)

dagaz
19. mar 2017

@alilka a ja si stale a coraz viac myslim ze si otehotnela 2x po sebe. Prve sa vstrebalo preto twn pokles a hned si otehotnela a preto narast....

nisa_666
19. mar 2017

@cvikla12 ahoj. Ja mam tiez angelsound a pocujem od 10tt. Ja mam bublinku na pravo od stredu, pouzivam lubrikacny gel a hladam. Musis pritlacit ako su chlpky, po kuskoch hladat a najdes. Ja pocuvam kazdy den. Drzim palec

cvikla12
19. mar 2017

@nisa_666 ďakujem skusim. Hádam nájdem veľmi by som chcela drobčeka počuť

luta13
19. mar 2017

@sofija18 Ten sen, co si o nom pisala predvcerom o 3-catach, ze WAU, az mi slzy vybehli...Dopriala by som Ti aj trojcata po tolkom cakani 😉 ...Snad ked sa vam zadari, tak to budu minimalne dvojcata 😇😇🤰😘

luta13
19. mar 2017

@alilka Tvoj testik z predvcera - ja nemam slov...Super //...Jedine, co Ti poviem, ze velmi drzim palceky, nech sa Ta drobcek drzi zubami, nechatmi v brusenku a nech si tam krasne buduje svoj domcek na najblizsich 9 mesiacov...Boh s vami obomi!!!...Verim, ze Hcg stuplo a Ty nam das dobre spravy sem 🙏🤰❤😘

luta13
19. mar 2017

@katka6161 Nadherne testiky s //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie...Ak chces, kludne sa podel s nami potom aj so zazitkom z prvej kontroly, pripadne, ked budes mat prvu fotecku fazulky vasej krasnej 😉...Boh s vami obomi a krasne tehulkovanie az do porodu Ti prajem 🙏🤰❤

luta13
19. mar 2017

@tonjadabik2 Dakujem za pekny koment z predvcera...Drzim Ti palceky na kontrolu, snad sa dozvies v com je problem, alebo si ozaj tehulka bez pozitivnych testov - to by bol asi zazrak...No daj mi sem potom zas vediet, co zistili...Ja nic nove, sledujem vas tu vsetky a drzim palceky vsetkym, hlavne tym zienkam ako si Ty a "alilka" - nevysvetlitelne zahadne pripady...No verim, ze coskoro sa tu obe budete radovat zo svojich babätiek...Kiezby!...Boh vas zehnaj!...Prajem dobru noc, ak este nespis 🌜...Ak to citas az rano, tak Pekny den Ti prajem 🌞 😉

luta13
19. mar 2017

@olylili Boze, tej sestrinej kamosky mi je velmi luto, hlavne, ked nemoze mat uz babätko 😢😔...Je to velmi smutne...No maternicu ma o.k., takze vlozit embryo a vynosit ho sa jej este bude dat, ci ani to uz nie je vobec mozne?...To ma teraz napadlo a pisem bez nastudovania si faktov o tom vsetkom ☹

luta13
19. mar 2017

@sara34valentina Ahoj, snazite sa o druhe babätko uz?...Ak ano, silno vam drzim palceky, nech sa vam zadari co najskor, nech ma maly princ babiku malu na hranie 😉💃😘

luta13
19. mar 2017

@salsalady Drzim silno palceky na dnesnu poradnu, daj nam potom vediet, ako ste dopadli...Dufam, ze vsetko bude o.k. a ze krcek zostane taky, aky zostat ma az do porodu 🙏😘

luta13
19. mar 2017

@klaudi895 Teraz az citam, co si pisala vcera...Velmi mi to je luto, prajem vela sil a skore telesne i dusevne zotavenie...A ked budes uz uplne fit, aby sa vam co najskor zadarilo znova babätko a aby si to dotiahla do uspesneho konca bez komplikacii...Boh Ta opatruj! 🙏❤

luta13
20. mar 2017

@cvikla12 aj @patkaamirko ma ten angelsound 😉...Ona to tu spominala myslim prva v komentoch 😘

nina4
20. mar 2017

@alilka zlatik dnes budem na teba silno mysliet nech je vsetko v poriadku 😘

tonjadabik2
20. mar 2017

@luta13 ajoj jeej Dakovam za koment. Hej my dvensme pripad.ja a alilka. Dnea ma zase steasne pucha v brusku a v pravom vajecniku. Steasne pichanie a boli brusko.idem ja napisat manzelovi nech prude skor moj gyn robi dnes az poobede jmm..a zajtra rano..asi to bude cysta si myslim alebo daco a eate si pojdem testy kupit neake.lebo ja verim..dcera aj manzel mi vravia ze strasne mam velke brusko.. Sa mi tak zvecsilo..aj chrbat ma Ase boli. Tak mozno kramy dostanem..ale vytoky ziadne nemam..
A ja som vzdy mala.. Nic nieje tak ako ma byt..vsetko je naopak..pomoc

alilka
20. mar 2017

Baby test včera a dnes..Je iný??No som zvedavá čo dnes bude..😐

alilka
20. mar 2017

@nina4 ďakujem Zlatko..posielaj tehu baciliky 😁😁

miriamn76
20. mar 2017

@alilka je tmavsi☺no strasne som zvedava. Myslim na teba😘

luta13
20. mar 2017

@alilka Dobre ranko "zahada nasa" ❤...Myslime tu dnes na Teba vsetky a drzime Ti silno palceky, nech Ti Dr.oznami krasnu spravicku...No dnesny test ja vidim o nieco silnejsi, hlavne ked pozries na vrchnu cast ciarky, je o malicky kusocek vyraznejsia...No je to tym, ze testujes kazdy den, ze nie je rozdiel taky viditelny...Takze bud v pohode a zhlboka dychaj...Poslala som Ti 2 srdiecka na posilnenie 😘

alilka
20. mar 2017

@luta13 áno dostala som ich ..Ďakujem pekne 😘potešili 😉 viem že by som nemala každý deň..Včera mal byť ten druhý deň kedy malo ísť hore HCG ale mala som ešte jeden test tak že urobím 😂😂 akosi som v kľude,uvidíme čo bude..Porucene Bohu..

biba12
20. mar 2017

@alilka vyzerá, že trošku stmavol. Čakám kedy bude 9 h a Ty sem dáš dobré správy 🙂

luta13
20. mar 2017

@tonjadabik2 Ahoj, hlavne prosim Ta nestresuj...Viem, ze sa mi to lahko hovori - nie som v Tvojej kozi, no ak Ti manzel, aj dcerka hovoria, ze mas väcsie brusko a mas stale tehupriznaky, ja si stale myslim, ze si tehulka...No je to len moj nazor laika...Jednoznacne chod hned dnes k Dr., cim skor, tym lepsie pre Teba, Tvoj vnutorny pokoj a hlavne pre drobceka, ak mas nejakeho v brusenku...Daj mi potom vediet...A mysli pozitivne prosim Ta neboj sa kontroly - ide o Tvoje zdravie a to je najdolezitejsie - deti a muzicek Ta potrebuju zdravu a usmiatu, nie smutnu a v strese...Prajem pekny den 🌞🌷😘

luta13
20. mar 2017

@alilka Tak veru - Boh s Tebou ( s vami :Baby: ) ...🙏

trblietava
20. mar 2017

@domci1203 dakujem pekne 🙂 verim ze najdeme obidve a coskoro 😍 ako si na tom a ms? Dosla po vyvolavacke? No tak to mas pravdu ak ti clostyl nerobil dobre a rozhadzal cyklus neber ho, riad sa tym co tvoje telo znasa dobre 😉 a ako budete pokracovat? Ja dnes meskam 7.den ale netestovala som zatial lebo kedze som mozno ovulku nemala alebo bola posunuta neviem..

trblietava
20. mar 2017

@alilka no tiez som zvedava drzim palce 🙂 urcite tam je rozdiel- je tmavsi 🙏

candies
20. mar 2017

@alilka velmi ti drzim palce! 🙂

nina4
20. mar 2017

@alilka ❤️ plnou priehršťou

domci1203
20. mar 2017

@trblietava dostals som MS asi tsk na stvrty den po vyvolavacke. Dnes som 4DC tak pomaly by aj skoncit mohli🙂 a dr nechces ist radsej? Aby ta pozrel zr co sa deje??

domci1203
20. mar 2017

@trblietava dalej pokracovat tak ze kaslat na to. Drahy ma kotvicnik ja mam vitex jahnaci takze bylinky nam pomozu🙂