icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
21. mar 2017

tak Mudr.Dankovcik ma vezme..hned mam prist..🙂 tak idem..drzte palce 🙂

slniecko4
21. mar 2017

@luta13 dakujem. Skusim ho kupit. 🙂

cvikla12
21. mar 2017

@alilka juuj moja idem sa za teba pomodliť. Všetky tu na teba myslíme a želáme len to najlepšie

adria88
21. mar 2017

@alilka Drž sa a daj potom vedieť 😉

miriamn76
21. mar 2017

@alilka jaj moja zlata cim vsetkym si musis prejst. Dufam ze tento dr ti povie na com si. Drz sa

ejuska2586
21. mar 2017

@alilka Joj, silno držím palce. Myslím na Teba. Potom sa ozvi, ako si dopadla. ❤

miriam111111
21. mar 2017

@alilka silno ti drzim palceky a vsetky na teba myslime az vsetko dobre dopadne.Hned daj vediet :-*

trblietava
21. mar 2017

@matik7 haha 😂 tak to nevadi aspon vies ze ovulka u teba prebehla 😉 a dufam ze ste sa lubili pocas tych dni a bude z toho prekvapko // na testiku 😍 ja som vcera uz ten test nekupila a dnes nemam kde tak az zajtra..ale ten cyklus sa zacina podobat na ten minuly.. ziadne bolesti mna zvyknu pred ms boliet prsia a pocitam ze tu bude na dlhsie toto..ale mozno sa stal zazrak a som tehu 😅 hned ako si poriesim noveho dr pojdem nech ma pozrie nemozem mat predsa take dlhe cykly, ktore som predtym nemala...a nezufaj tie tehu testy predsa este vyuzijes ked bude dusik pojde 1 za druhym minie sa ani nebudes vediet ako 🙂 drzim palce nech si tehu uz aj tento cyklus 🙏

trblietava
21. mar 2017

@domci1203 no jasne domi ze budeme tehulky 🙂 je to otazkou casu ale tiez mam ten pocit ze to bude coskoro 🙏 vsetko bude ako ma byt chce to len trpezlivost a ja uz sa k tomu staviam tak ze kolko to bude trvat tolko bude...ale pride to urcite ❤ vsetky snazilky musime vydrzat aby sme sa dockali toho najvacsieho stastia. Zasluzime si to lebo to obcas vobec nie je lahke a hlavne tie co sa pokusaju niekolko rokov...taketo zeny su velmi silne obdivujem 🙂

butterfly333
21. mar 2017

@alilka moja zlatá velmi držím palčeky nech všetko dobre dopadne.🙏

chuchu86
21. mar 2017

@alilka - jemu môžeš veriť, je normálny lekár, poradí .
Ja som bola pri ňom na morfologickom ultrazvuku.
A je veľký odborník.
Držím ti palce a daj vedieť.

nikoleta_rapko
21. mar 2017

@nivea777 nedalo mi to a bola som teraz kupit test a pekne v limite vybehla druha ciarka v skutocnosti je lepsie vidiet a to je test este mokry...je normalne ze na obed mam lepsi test ako z ranneho mocu???

luta13
21. mar 2017

@alilka teraz az citam, ze uz si u Dr., no myslim na Teba uz od rana...Verim, ze vsetko dopadne podla Tvojich pocitov ❤🙏

lela123
21. mar 2017

@nikoleta_rapko ano niekomu ukazuje lepsie poobede,vyzerá to nádejne🙂

miriamn76
21. mar 2017

@nikoleta_rapko aj ja som mala na obed silnejsie testy ako rano☺gratulujem

cvikla12
21. mar 2017

@nikoleta_rapko jasné to je individuálne niekomu lepšie ukáže poobede.

lela123
21. mar 2017

@luta13 bože ja tak myslím na alliku,nezávidim jej,dufam,že to všetko dobre dopadne🙏

luta13
21. mar 2017

@nikoleta_rapko Krasne //, gratulujem...Ano, je to normalne, su tu zienky ( napr. @miriamn76 ), ktore mali taktiez testiky lepsie na obed, ci poobede, ako z ranneho mocu 😉...Verim, ze budu silniet a Ty sa budes tesit zo zdraveho tehulkovania...Kludne zas hod sem aj dalsi test, najlepsie ked budes testovat obden - pozajtra...Skus aj ranny moc, ak nebude vyrazny, tak testuj takto poobede 😉 😘

nikoleta_rapko
21. mar 2017

@lela123
@miriamn76 som 13DPO respektive po IUI zajtra idem na krv tak duuuuufam 🙏🙏🙏

cvikla12
21. mar 2017

@lela123
@luta13 kočky moje treba veriť že bude všetko v poriadku. Velmi na ňu myslím a čakám čo jej Dr povedal presne tak ako vy.

nivea777
21. mar 2017

@nikoleta_rapko je to normálne..Len je zvláštne čo si písala ráno že jeden deň máš čiarky,na druhý deň už nemáš //..Zajtra budeš vedieť na čom si

nikoleta_rapko
21. mar 2017

@luta13 dakujem krasn uz som trosku kludnejsia lebo rano som uz stracala nadej🙂

luta13
21. mar 2017

@lela123 Aj ja veru...Teraz doobeda som bola s malym na kontrole u Dr.kvoli uzdicke pod jazykom a muz bol so mnou (odbehol z prace) a tak som mu o alilke hovorila vsetko, az mi do placu zas bolo...Ta musi vytrpiet vela veru, ale je to silna zena a nevzdava to a to sa mi na nej paci! 👍

nikoleta_rapko
21. mar 2017

@nivea777 no presne v sobotu duch na teste v nedelu ranny moc vobec nic v pondelok viditelne ciarocky z ranneho a dnes zase nic...tak som zopakla poobede a uz tam boli.... naozaj som zvedava co bude zajtra dakujem za podporu kocky ❤

nina4
21. mar 2017

@alilka moja som veľmi rada,ze si sa takto rozhodla predsa ak by aj tento gyn.odporučil operaciu nebudes si musiet robiť vycitky či si sa dobre rozhodla.Budes to mať od dvoch .No verim,ze bude vsetko v poriadku 😘.

luta13
21. mar 2017

@nikoleta_rapko Drzim palceky na zajtrajsiu krv, snad mas uz pekne Hcg, ktore bude len stupat...Daj nam potom hned vediet vysledky 😉

nikoleta_rapko
21. mar 2017

@luta13 dakujem krasne dufam aj ja urcite dam vediet ❤

luta13
21. mar 2017

@alilka, toto je pre Teba na posilnenie od nas vsetkych, co sme tu a co myslime na Teba ❤

cvikla12
21. mar 2017

@alilka pripájame k srdiečku aj anjelika ktorý ťa bude chrániť 😘

ejuska2586
21. mar 2017

@cvikla12 Tiež čakám na správy o @alilka . Nervná som z toho.