icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
22. mar 2017

@luta13 Ahoj, ďakujem, máme sa celkom dobre, akurat som trošku nachladnuta, chytila som to od malého😔
Áno ano ona už kopka, už v podstate dávnejšie, ale len nejaké dva týždne už cítim riadne kopančeky až na ruke 😂ale to väčšinou len rano alebo vecer keď lahnem do postele 🙂 Pohladkam Ďakujem že na nás Myslíš ;) vieš čo, v pondelok máme to posledné Sono tak sa veľmi teším že znova uvidím moju Rebečku ❤❤❤
A ty ? Ako sa máš ? Detičky poslúchaju ? Čo nové ?

ejuska2586
22. mar 2017

@patkaamirko Joj. Velmi ma tesi, ze ste v pohode...

alilka
22. mar 2017

tak u lekarky som sa ndozvedela nic..cakame do pondelka..:/ :/

cvikla12
22. mar 2017

@patkaamirko mne manžel kúpil ten ultrazvukový gél a včera som už našla tak som bola kľudnejšia 😉

sofija18
22. mar 2017

@alilka moje nervy 🙈🙈🙈🙈🙈uz nech je verdikt, lebo takto sa trápiť.... kde tam je v brušku mrška mala zakutrana? 🤔sa nám dokedy bude schovávať? Lebo ja stále dúfam ze si tehuľka 😐

alilka
22. mar 2017

@sofija18 v by sme marne dufali..zdrave tehu to nieje,len verit ze sa to vyplavy samo a ja nebudem musiet pod narkozu a nepridem o vajickovod..😨

sofija18
22. mar 2017

@alilka nebojkaj... vajkovody ostanú tam kde sú... vsetko bude v poriadku ❤

tonjadabik2
22. mar 2017

@alilka taze nic? Cakame do pondelka? Co ri povedala Dr?

nita216
22. mar 2017

@patkaamirko ahoj mohla by som sa spytat kedze cakas druhe babo kedy si v kolkom tyzdni citila prve pohybi?

ejuska2586
22. mar 2017

@alilka Joj. Drzim palce, aby sa cim skor spustila mrcha a vyplavilo sa to drobciatko s nou. Myslim na Teba. Keby som sa modlila, aj sa pomodlim. ❤

luta13
22. mar 2017

@alilka hrozne toto cakanie to musi byt pre vas doma, no hlavne pre Teba...No snad bude verdikt v pondelok uz jasne vysloveny od Dr. 🙏🙄

luta13
22. mar 2017

@nita216 ja pri druhom tehu okolo 16tt myslim 😉...No je to individualne, ale drzim Ti palce, nech to citis co najskor 👶❤

alilka
22. mar 2017

@luta13 jedine co,tak sa kontrolujem,keby nahodou sa nieco dialo,aby som na to prisla cim skor..🙂 neviem ale akosi sa tym uz extra nezapodievam,neriesim to..ono sa to poriesi samo a ako ma byt tak bude..🙂 co mam vpisane v osude nezmenim,ale ak musim prejst "trnistou cestou" aby som dosla k svojmu vytuzenemu babu,tak nech..🙂 len nech sa k nemu dopracujem..🙂

luta13
22. mar 2017

@alilka Krasne napisane z uboleneho, no stale veriaceho srdiecka...Si spravna bojovnicka 😉...Nech Ta Boh zehna v co najkratsom case - teraz je rad na Tebe a Tvojom zdravom babätku...Nech je Tvoje lono co najlepsie pripravene na prijatie tohto nadherneho zazraku z Neba 🙏😇😘

biba12
22. mar 2017

@alilka fakt nič? A kedy máš znovu prísť? Bože,nech už to máš za sebou. Taká neistota.

alilka
22. mar 2017

@biba12 v pondelok zasa kontrolné HCG. Ja už mám ruky dopichane ako narkomanka 😁😁

patkaamirko
22. mar 2017

@nita216 Ahoj, jasné v pohode 🙂 vieš čo také uuuuuplne prvé, také aKO keby vibrovanie alebo bublinky už cca v 12-13 tt tuším.

patkaamirko
22. mar 2017

@cvikla12 vidíš super 🙂 to ešte skôr jak ja 😄

patkaamirko
22. mar 2017

@ejuska2586 Ďakujeme moja.Ty sa máš ako?

cvikla12
22. mar 2017

@patkaamirko len som dosť dlho hľadala a bolo počuť slabučko tak ešte počkám.

nita216
22. mar 2017

@patkaamirko
@luta13 dalujem vam za odpoved!ja som maleho 1x citila ked som bola. 13+5ale som si nebola ista ci to je ono!zdalo sa mi to priskoro ved. syna som zacitila okolo 16-17tt.teraz som kludnejsia ze to je babo a ze si nedomyslam!

patkaamirko
22. mar 2017

@nita216 neni začo 🙂 Je to krásny nádherný pocit 🙂

patkaamirko
22. mar 2017

@cvikla12 počkaj za pár dní 😃 uši ťa budú boliet keď si dáš sluchátka

soncita22
22. mar 2017

@luta13 Ahoooj 🌞 nase! 😊 Ako sa mi mas?Co noveho? Mne dnes mrcha neprisla tak som sa rozhodla,ze skusim otestovat ak sa nedostavi do rana...test kupeny,tak uvidim! 😜 Ale nedavam tomu vela nadeje,nejako velmi sme sa nesnazili toto obdobie...
Prepac,ze som sa rozpisala,ale mi to tak nejak prislo...

misscelaneous
22. mar 2017

Ahoj baby, mozno to sem nepatri, no tu to zije tak skusim. Minuly cyklus som mala 55 dni, a teraz som mala poslednu ms 5.3. Od 13.3. si robim ovu testy, vsetky negativne ( predobedom clearblue digital, vecer pepino). Od prveho dna cyklu beriem vceliu matersku kasicku dvakrat denne ( dakujem za tip @karmela ;) ) a inofolic combi- oi. Tento mesiac nove gate nebudu :D Snazime sa, no cakam aj na ms, lebo 3. Den mam prist na hormonalny profil, preto si sledujem aj ovu testami, nech viem povedat doktorke. Kazdopadne, posledne dva dni som bola veeelmi podrazdena ako pred ms, plus bolesti ako pred ms a dnes rano (18dc) som nebola prekvapena ked som na toaletaku nasla krv. Tak som dala vlozku, a vsetky mam uplne ciste, iba pri utreti je tam akoby hnedy vytok jemny, rano to bola normalne cervena krv. Ovu nemam, testy su stale negativne. Z coho to este mozebyt?

ria294
22. mar 2017

@misscelaneous ja som toto mala, keď bola nerovnováha hormónov - rozhádzaný HP, vždy mi ms chodila pravidelne až teraz 2cykly späť, som 4dni 27DC takto aj špinila a pri utreti krv, inak vložka čistá, ms meškal a na 40DC som si dala pichnúť agolutin. Potom ms prišla na 5 deň a normalne som krvacala.

nicole_01
22. mar 2017

Ahojte som tu nova tak neviem ako to funguje ale som uz "bezradna" som aice mlada aale v juli 2016 pred narodeninami som sa dozvedela ze som twhotna bola som velmy stasna.zasli sme k lekarovy stym ze som mala nevydrzatelne bolesti pod brusku kazdy den ma vysetroval iny lekar a kazdy jeden mi povedal nieco ine napokon mi moj obvodny lekar povedal ze sa mi babetko prestalo vyvijat a mala som missed abort velmy ma to trapilo :( ako aj doteraz od vtedy sa snazime o babo a teraz som mala vcera dostat MS ale mala som len taky slabsy hnedastY vytok a dnes len slabulinku krv ruzovkastu aj to len ked sa utriem na wc...a bolesti lavom podbrusku nie caste iba obcas za rady dakujem

luta13
22. mar 2017

@nita216 pri prvom som citila akoby bublinky v 14tt, no pohyby az okolo 16-17tt...🙂...Je to super, uzivaj vsetko...🤰😍

luta13
22. mar 2017

@soncita22 Ahoj, vobec si sa nerozpisala az tak vela 😉...No ja nic nove, stale sem lozim sledovat snazilky, tehulky, ci mamicky atd...No som rada, ze Ti meska MS a velmi Ti drzim palceky na ranny testik...Boh Ta zehnaj a nech su tam //, alebo dusik aspon riadny 😲...Myslim na Teba a tfuj, tfuj, tfuj, nech je to tam!...Inak prave ked ste sa nesnazili nejak cielene, prave teraz vam to mozno vyslo - ak ste mali tutumutu pocas ovulky 😉...No snad budes rano prijemne prekvapena 😀...Prajem Ti dobru noc 🌜😘

luta13
22. mar 2017

@misscelaneous ja som rodeny blbec, no ja by som to tipovala kludne aj na tehu, ak aj ovutesty su negativne, aj tak mohla ovulka prebehnut...Bola tu jedna holka a jej dokonca Dr.potvrdil, ze ma anovulacny cyklus a nakoniec je tu uz tehulka...Takze sprav tehutest a budes vediet, ci nahodou...Ak nie, bude to daco ine...Ja som mala v case ocakavanej MS pri prvom tehu najprv slabsiu cervenu krv - akoby zaciatok MS, za zopar hodin len hnede spinenie - ako na konci MS a druhy tampon cisty ako sneh...Prvy trosku zaspineny...Desat dni na to mi Dr.oznamil 6tt...Takze ktovie...Jednoznacne drzim palce, nech je to cokolvek, nech si v poriadku 🙏❤